Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (161)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sint aici..v-am citit...in primul rind am avut de lucru si inca mai am..si apoi sint ingrijorata cu tusea lui Luca (deja sint 3 saptamini!)..pe 2 are socrela interviul....si una peste alta..imi doresc sa stau pe-o plaja..cu o bautura cu umbreluta
Tin pumnii miine...nici nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru ca sint convinsa ca ai incercat tot ce se putea....si nici nu am mai auzit de cazuri asemanatoare...Daca-i dai sa pape singurica si bona ii sustine doar manuta? Dar de la tine papa bine...sau tot cu mofturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Pentru toate mamicile si prietenele mele virtuale,de aici din departari...o , in loc de martisor,

Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza fetele.Sa aveti o primavara frumoasa(desi aici este iarna adevarata)cu multe zile insorite si fericite!Si copii nostri sa creasca frumosi ,sanatosi si sa faca numai pozne!
Fug la treaba dar pana la ora 17 sunt in zona.Pupici pentru cele 2 fete cucuiete ale lui Kro si pentru terorista Maria care tare frumos se cantareste(a mea se batzaie si face tzopa,tzopa de cred ca nici nu mai functioneaza bine cantarul)
O zi buna

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
sa aveti o primavara frumoasa dragelor si sa aveti numai bucurii!
Carmen muult succes de azi incolo si nervi de fier bonei! asa cum te-au sustinut si fetele...o sa fie un pic greu dar o sa treaca! pupicei!
Cristal auuuci. cauzt in cap, naspa, ca stiu cum e. bine ca-s tare rezistenti cupiii astia.
aici nu ninge si nu ploua, a plouat ieri de a rupt pamantul iar noaptea a batut vantul atat de tare ca a uscat tot. vreme de constanta.
pupicei si o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici!
is zombi, mi-s treaza de la sase juma`, hranit cupil, impartit martisoare la gradi, ajuns la servici pe-o zapada cum nu fu toata iarna, cica veni primavara..
multam de incurajari, ce-o hi, o hi...
olivia, de cind incearca bona s-o hraneasca a inceput a minca cu pofta la mine. nu-si tine deloc biberonu` si asta nu ca n-ar putea, pentru ca sticla cu apa si-o manevreaza cu muuulta siguranta. asta da test de anduranta...
cristal, si ilinca cazu in cap, da` de la distanta mai mica si pe covor de lina. vazut maria cum se cintareste, hehehe, tine la silueta vaz...
is in zona...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

O primavara minunata, cu dragoste, flori, zambete si bucurii!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata
Ne-am inzapezit si noi, iarna-i ici vara-i departe, da avem martisoare sosite de acasa, trimitem si la voi
Cristalina sa stii ca si Eva a cazut de cateva ori bune in capatzana, a avut sute de cucuie pana acum Am vazut-o pe Maria la cantar, ce copil mare pare!!!
Eva mananca singura de cateva zile, o mai ajut si eu cand nu e pe faza, adica ea cu o lingura eu cu alta, dar daca o las in pace mananca tot ce are in castron singura si nici nu face murdarie. Cred ca nevoia a invatat-o, i-am pus de cateva ori castronul in fatza cand era flamanda si m-am apucat sa pregatesc si pt ceilalti, asa ca s-a apucat fata de treaba, doar nu era sa moara de foame cu mancarea sub nas
Olivia ziceai ca treci la homeopate pt tusea aia, nu au mers??
Rox iar te iau la intrebari cu clinique, tocmai ce se terminara cremoasele mele si vreau sa stiu, tu folosesti repairwearul cu moisturizing deasupra, ca la mine in prospect asa scria. Si nu-mi place deloc ca inseamna ca trebe sa le iau pe amandoua, ziceam ca scap mai ieftin.
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Cristalina - Maria s-a vorbit cu Giulia, si capra mica a cazut in cap, de fapt s-a tavalit de pe pat direct in cap, dupa care bine-nteles a fost iarasi cocotata sus !
Carmenp - tinem pumnii sa pape Ilinca azi de la bona !

Fetele, uitati si de la noi un martisor virtual pentru toate mamicile si toti copiii ! La noi e o zapadaaa

O zi faina tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Am intrat sa va urez un 1 MARTIE frumos si plin de bucurii

Carmen...succes de azi inainte ca se pare ca ai nevoie...
Olivia...imi pare rau ca tot tuseste Luca...siropelul pe care ziceai ca i-l dai nu a rezolvat nimic ?....Bafta soacrei tale pentru maine...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Un martisor si din partea nostra!

Eu sunt nebuna, mie imi place vremea de afara, pacat ca este 1 martie. Si la noi este zapada, ninge foarte frumos, am iesit si aseara cand a inceput sa ninga si Stefi s-a distrat de minune. Dadea capul pe spate si apoi ridea cand ii ajungeau fulgi pe fata. Sper sa reusim sa iesim dupa-amiaza cu sania in parc.

Suntem intregi dupa prima seara singurele, mai vorbim saptamana viitoare

Si eu am vazut-o pe Maria, super pozele, bineinteles ca mami de Maria si-a pastrat umorul si la explicatii.
Si pe fetitele Carolinei le-am vazut, of tare imi vine cheful sa fiu un pic neglijenta cu anticonceptionalele
Olivia, doctorul ce spune? Miere si ceai de ceapa ai incercat? Sanatate multa si iti tinem pumnii maine.
Andreea, ai baiat mare, incepe era povestilor
Carmen, multa, multa rabdare iti urez si tie si bonei. Si eu cred ca in timp se va regla cu mancatul.

O primavara frumoasa va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput