Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (161)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
Va trimitem un martisor virtaul si va uram sa aveti parte de cea mai frumoasa primavara!

La somnul de dupa-amiaza, daca suntem acasa nu adoarme pana ce nu ii dau sa suga. Sau venim de afara, copilul doarme si cum ajung in casa face oki. Abia astept sa se incalzeasca vremea sa il pot tine afara 2-3 ore sa-si faca si somnul.
Ieri noaptea ii spuneam ca facem nani , ii aratam perna si puneam capul pe ea, facea si el la fel, zicea nani si hop, capul jos pe perna.
Luni i-am zis ca are cutia cu cartofiori pe canapea, sa pape, s-a dus la canapea si a mancat tot.
Doarme din ce in ce mai mult noaptea, am ajuns la 7 ore fara nici o trezire. Ieri a adormit la 22 si poate mai dormea dimineata daca nu-l trezeam pe la 8:50.

Sanatate si multi pupici!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mamici si fetici,
...Un martisor si de la noi!...flo]

Ce-mi place cum e afara....e soare si frumos...si alb....Super!
(cand ma gandesc ce fleshcaiala o sa fie....ih)
Amironeanu...nu esti singura...:)))

Olivia, tinem pumnii pentru mama soacra!
Carmen...tinem pumnii in general asa...ti-i dam cand o sa manance Ilinca de la bona...:)
Corina...pare mare pen' ca e ...ditamai galiganca...are 90 cm...:)

De cazut in cap, a mai comis-o...da' contorsionata asa nu o mai vazusem...:)
O primava excelenta va uram!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eli, el e bine...o sa fie si mai bine...:)...dar tu cum esti?!...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristal, esti precum apa in reclama la deodorantele de camere ma revigorezi

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pentru toate mamicile si gagicile un martisor virtual si de la noi, si o primavara plina de bucurii, dragoste si impliniri!

pe noi ne scuzati de chiulangeala, sapt trecuta am fost cam busy, zilele astea am fost cam lenesa, dar astazi mi-a trecut , sint ok, moata are muci de ieri, sper sa ramana doar la faza de muci, in rest n-are nimic, iar io ar trebui sa incep sa slabesc, ca acusi vine caldura si mi-e cam jena sa ies cu sunculitele la soare!

pupacim pe toata lumea !

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Cristalina, si eu am inceput sa fiu mai bine. Sanii nu mai sunt umflati, nu ma mai mulg. Doar ii dau cu mustar ca sa nu se apropie copilul de mine la culcare sa traga o dusca (am icercat si cu crema ca sa nu ma mai murdaresc, dar se pare ca lui Stef ii place crema). Ma trezesc cam naucita pe la 5-6 ca dorm prea mult, dar imi trece repede, copilul e langa mine si doarme asa ca mai bag si eu capul in perna pana pe la 7-8.

Uau ce inalta e Maria, 90 cm!!! Pitici si silueti ca noi, de 80 cm si 11 kg mai sunt?

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
Raducu trimite la toate duamnele si domnisoarele un martisor. Daca ajunge mai greu la voi e din motive de ninsoare abundenta.
Ninge-n draci, viscoleste de fapt. Aseara am primit pentru 1 martie de la fiu-meu o begonie. A venit asa mandru cu ghiveciul la mine.
Lumi, bucura-te ca Ilinca doarme cateva ore la ea in patut!! Se poate si mai rau, am constatat noi. In ultimul timp Radu doarme maximum 1 ora la el, uneori deloc. E tot o inghesuiala in patu' conjugal.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eli - bine ca esti bine, taaare de tot faza cu mustaru` Si noi suntem siluete si ne mentinem in draci la 10,100. Inaltime undeva peste 87 cm, asa a zis pediatra ultima data ...
Ina - lasa ca Radu a compensat ingramadeala cu floarea Acu 1 saptamana nici eu nu credeam vreodata ca va dormi la e ain patut ...
Amironeanu - cum sunteti fara tati ? Nu-l cauta Stefi prin casa ?

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Multumim de intrebare, suntem OK. Aseara domnisoara intreba ta-ti? ta-ti? Cred ca o zi, doua va fi nedumerita, apoi va fi suparata si pana saptamana viitoare il va uita Dar si ce bucurie va fi pe capul ei cand se vor vedea ca tare se mai iubesc!

Eli, mult succes in continuare. Dar la pranz nu merge mustarul? Sau nu doarme deloc si aveti scandal mai pe seara?

Fetele care dormiti cu copii in pat, parerea mea este ca pana nu adorm in patul lor nici nu veti reusi sa scaptati de ei din patul conjugal. Aceeasi problema am avut-o si eu, dar la o scara mai mica. Adormea seara in patul nostru, o puneam la ea, se trezea peste noapte, o luam la noi, dar eu statea treaza pana readormea si apoi o mutam la ea in pat. Pana m-am suparat si am pus-o de cu seara la ea in pat. A durat pana s-a obisnuit, nu am lasat-o singura sa planga, statea cu ea, o tineam de mana, o mai certam, ea se foia, dura si cite o ora adormitul, dar pana la urma am reusit. SI de cand adoarme singura (acum adoarme singura piu-piu sa nu o deochi) doarme muuuuult mai bine noaptea.

Gata, ma duc la treaba.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

si de la noi pentru mamici si tinere domnisoare! si sa avem cu toate o primavara cu multa dragoste si bucurii!
pentru cavalerii care ne-au oferit martisoare...
Mey, una peste alta, hai ca este frumos afara. Dupa cum a viscolit ieri, ziceam ca nu se mai termina urgia... Asa ca avem zapada de 1 Martie, da'si soare, adica don't worry, ca vine ea primavara pana la urma...

Daria, eu cred ca s-a stricat cantarul cela...nu cred ca sunteti tot la 10 kile dupa cum am vazut ca va ospatati cu strudele si alte alea......la fotomodel!
Corina, felicitari pentru domnisoara Eva care mananca singurica!
Olivia, tinem pumnii pentru socrela si Luca, sa treaca tusea...
Maria nazdravana!
Eli, m-am distrat cu mustarul ... Da, bine ca e mai bine. si ma bucur ca dormiti...
Ina, pentru tine imi pare rau, de fapt pentru voi...da'nu spuneai ca la bunici a dormit in patutul lui?
Nicole, moatza, sa treaca mucii..
Carmeeen? cum ti-e?

Pupici si o zi frumoasa!

Mergi la inceput