Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (161)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
lumi, e bine, nu praf, nu oale, nu sters prafu`, deja incep sa-mi creasca unghiile
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
ina32 spune:
Da, la bunici a dormit in patutul lui, dar doar una noapte.
Olivia-lui Luca. Sa stii ca si Radu a tusit vreo doua saptamani si mai bine. Nu stiu de la ce i-a trecut dar i-am dat sirop Stodal, sirop de la ridiche neagra si lamaie cu miere. Succes soacrei sa obtina viza.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
papadie spune:
meeeeeeeeeri crismaaaaaaaaaaas evribadi and hepiiiiiiii niu iear:)))
O primavara minunata!
Roxana80art spune:
O primavara frumoasa,va dorim si noi,mamici si fetite motate cu muuuulta sanatate si din partea noastra muuuulte !!!
Noi de dimineata am primit de la tati amandoua(ca altlel nu mai merge)martiguse f frumoase si floricica putin cam degerata dar taaare parfumata si sensibila!!!Dar bineinteles ca nu sta cu el in piept si trage de snurulet de nu-l mai recunosti ce e....
Andreea cum va merge? Am inteles ca Stefanuta e putin nedumerita ce se intampla de nu-l vede pe tati.....asa face si Flaviana cand pleaca tati ei la servici si nu e sculata inca...tot intreaba de el ...dar in final uita ...o sa-i treaca ....dar si cand va veni ce dragoste va mai fi....mai,mai... Daca ai nevoie de ajutor noi suntem aici si in doua min. suntem pe baricade.
Va dorim o zi buna in continuare!
Roxana si micuta Flaviana(31.08.2004)
roxanaz spune:
hahahaha meeeriii crismas vorba lu Papa.
aci e soare si frumos dupa cum va spusei asa ca trimit si la altii!
Cori eu am repairwear doar de oki....si nu zice nimic de moisturier. la carte spune cum ca ddm-ul (dramatically different moisturizer) este doar pas in sistemul de curatare si ca deasupra trebe crema normala. eu niciodata nu am facut asa ptr ca ar incarca prea mult, cel putin pentru tipul meu de ten. tu incearca fara si daca nu ai pielea ff grasa ia lotiunea, si nu gel-ul, ca duppa parerea mea e de ajuns!
szivarvany spune:
Roxanaz,
ma ajuti ? Io la ten gras ce ar trebui sa folosesc ???
Papadicu, ai dreptate, la zapada care e si la noi ... mai degraba Craciunu` !
Feteleeee, helllou, pe unde chiuliti toate ???
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
rain spune:
Daria, io sint pe aici, tocmai ce am terminat de citit subiectul deschis de tine despre crese, caut in desperare gradinite, cresa, orice ...si maine cred ca merg sa vaz o cresa, stiu multe mamici din parc care isi duc copii la cresa asta si sint multumite, sper sa fie ok si sa mai fie un loc si pentru noi!
mai fetelor, cand s-au facut copii nostri asa de mari, nu-mi vine sa cred ...parca mai ieri nasteam si aveam super emotii, iar acum alte griji, alte motive de ingrijorare
pupacim!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
roberta04 spune:
Craciun fericit si de la noi - a nins azi cum n-a nins toata iarna!!! Abia astept sa se trezeasca Motzonelul sa-l scot la zapada!
Am incercat si mai devreme sa va scriu, dar cum m-a vazut la birou, a facut un salt spre mine ca a cazut cu fata in jos pe covor, si-a muscat buza si i-a curs sange de am crezut ca mor..
NICOLE- nu esti singura care se gandeste cu groaza la expunerea suncilor in tzoale de vara, eu ajunsesem la greutatea rezonabila de 52 de kg (aveam 49 cand m-am maritat- eram trasa prin inel...si acum sunt trasa prin roata de la camion ). Am reusit in doua saptamani sa pun muuuuuuult pe mine, dar nu stiu ce sa fac, mananc noapte de noapte si numai dulciuri. Umblu ca stafia prin casa si bag in mine ce gasesc mai bomba calorica prin frigider.
ANDREEA M- nasol fara tati acasa, a fost plecat si sotul meu doua zile numai si Strumfescovici statea la usa si jelea ca o baba- tatiiiii, tatiiiiii!!!
A propos de dimensiunile bebelului la 18 luni, Matei are 14,5 kg dar numai 84 de cm. E posibil si sa-l fi masurat noi aiurea, ca nu-l mai duc la bilant (e frig in cabinet si il dezbraca obligatoriu in pielea goala dr. noastra), asa ca-l masuram noi si-i dam datele.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
g_ioana spune:
Daria, suntem ocupate mama, cu impodobirea bradului,pardon cu gestionarea florilor si martisoarelor!
Eli si noi suntem in clubul piticilor,avem tot vreo 80 de cm si vreo 11 kg(in parc,"o mamica proasta" citez din baca Geta, auzind-o cum ii turuie guritza Mariei, a zis ca "uite-te la asta cred ca are vreo 3 ani dar ii din aia pitica" motiv pentru care si-a luat sapuneala de la bona)
Olivia pupici pentru Luca si tinem pumnii sa-i treaca tusea mai repde.
Si tot din categoria "copilul meu este atipic" eu daca o iau noaptea in pat cu mine,din motive de maraieli non-stop,imi arata tacticoasa cu degetul si tipa "in patutz,in patutz"!Iar patul conjugal este aerisit de cand facem cu schimbul in camera cu terorista, o noapte unul o noapte celalalt.
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
carmenp spune:
meri crismas :D
belita n-a mincat cu bibe` da-n schimb a ros la doo bucati de cartofi fierti si-o bucata de sunca, nah, e si asta o treaba domle! asta e din categoria "ba a meu e mai atipic" :D:D:D
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3