Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (161)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

raaainnn, fata mea, acu` te-aud cum catzi local pen` fata ca se marita, hehehe, atunci adrenalina

quote:
Originally posted by rain

Daria, io sint pe aici, tocmai ce am terminat de citit subiectul deschis de tine despre crese, caut in desperare gradinite, cresa, orice ...si maine cred ca merg sa vaz o cresa, stiu multe mamici din parc care isi duc copii la cresa asta si sint multumite, sper sa fie ok si sa mai fie un loc si pentru noi!
mai fetelor, cand s-au facut copii nostri asa de mari, nu-mi vine sa cred ...parca mai ieri nasteam si aveam super emotii, iar acum alte griji, alte motive de ingrijorare

pupacim!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Nicole, da de ce asa disperare?...cand te intorci la servici? bona nu ai gasit? Succes, sa-i fie bine moatzei
Andrea, zici tu bine,da eu tot aman, ca maine, ca nu azi....pana nu om mai avea loc in pat ....si atunci o sa plece tati
Carmen, vezi ca nu sta copchila nemancata?
Roberta, pupici pe buzici lu'Matei...
Gabi, voi la circ pe unde ati stat... tare m-as duce cu ilinca duminica, da cum nu am fost de 100 de ani, ma gandesc cum ii mai bine sa stai... sa nu deranjezi prea multa lume si sa vada copilul bine, sa nu se plictiseasca...
Papa,...
Alice, ce faci?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rain - io tind sa ma iau dupa ce a zis Roxanaz cu datul la gradi de la toamna, cand imi va putea spune mai multe mandra insasi. Oricum abia astept aprilie sa vad daca se deschide prima gradi particulara din minunatu`meu oras
Carmenp - uauuu, asa da
Chiar, Alice, Adema, Lia, Andries, SimonaR, BlueAngel, Roller, Mitzura, DoamnaBibi si restu` de fete cucuiete ... chiuliti la sanius ???

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Daria, trimite-mi si mie reteta de la supa de mazare, te roooog!!!!!!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si LA MULTI ANI de martisor!
Pentru fiecare mamica si fetiza de aici o de la Stefanutz! (prin grija mamicii lui, evident...)

Nu am apucat sa citesc mai nimic din urma asa ca nu stiu subiectul zilei, dar iti raspund tie Lumi ca am citit mesajul tau: noi am luat bilete VIP din alea de 500,000 lei respectiv la rindurile de fotolii cu masutze care sunt imediat dupa ce se termina scena. Am luat chiar pe ultimul rind, adica 5 parca si cred ca era sectorul F sau E, oricum vis-a-vis de intrarea actorilor, deci central. In tot cazul, cind sa iei bilete ai sa vezi acolo asezarea salii si iti alegi unde vrei tu - eu zic ca am stat nici prea sus ca sa nu "simti" spectacolul si nici prea jos ca sa se sperie de animale si clovni.

Va pup pe toate si ma duc sa citesc din urma!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Amironeanu - io toate supele le fac la fel: pun o ceapa mica taiata micut, apa, oleaca de ulei de masline si las la inabuseala, pun o punga de mazare congelata sau fasole vede sau conopida sau orice altceva va vine in cap, pun morcovi, patrunjel, telina taiate marunt cubulete, o felie de rosie si ardei de gust, dupa ce se fierb frec un galbenus cu o lingurita mica de faina si una de smantana in care adaug cate putin din zeama fierbinte, apoi mai pun frunze de patrunjel si marar; in supa de mazare si conopida fac dintr-un ou cu faina galuste si le fierb direct in supa.
Ufff, ca m-am lungit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Gabi, multumesc. Din pacate, pentru duminica nu mai au bilete la loja VIP, de fapt au locuri numai la staluri... se incheie Galele...asta e, asteptam alte spectacole. La stal este prea departe, nu se vede asa bine, si sigur nu rezista Ilinca la tot spectacolul.
lu'Stefan si multumim pentru martisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dario ce vrai sa-ti recomand io ptr tenul gras? produse de curatare? dupa cum se stie is fan clinique - asa ca eu astea le folosesc. te duci frumusel la ei pe site si-ti faci testul tipului de ten (probabil ca ai III) daca zici ca e gras - tipul IV inseamna ff gras. si tot acolo gasesti muult produse...care mai de care. daca te nelamureste ceva...zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Multzam Rox de lamuriri Bine ca m-ai inspirat si pe mine cu cliniqurile tale, si uite acu la ce cheltuieli am intrat
Nicole, cand incepi serviciul? Chiar asa, e mai bine cresa decat bona? Noi asteptam cumintele locul la gradi, sa vedem cand l-om capata...

Mergi la inceput

Roxanaz - sar`na, poi ma apuca si pe mine ca io nu folosesc nimik si parca ar fi cazul, nu ? Si am tot vazut ca scrieti despre creme si vreau si io

Mergi la inceput