Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (161)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Andreea, eu o strig pe numele real, fara scurtari.....imi place cand ea se chinuie sa-si pronuntze numele...zice un annnnnaaa..hehe.

Vazut si eu cupii frumosi...ii pupicesc

Am intrat in ultima luna...pot sa zic si eu "luna asta plecam acasa"

Ma duc ca mi se pregateste ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Felicia, ce bine suna "luna asta plecam acasa"... sa aveti noroc si sa realizati ce v-ati propus..

Olivia, multam de felicitari... sper sa fie bine si sa nu raman cu sperantele...pupicei multi lui Luca sa-i treaca tusea.. referitor la produsele homeopatice din Canada..daca pot sa te ajut cu ceva cu placere..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca multumesc ...deocamdata mai astept putin...
Felicia ..asa zic si io..ca si Anca....ce bine suna? Cind este plecarea? Nu ai un semntiment ciudat ca trebuie sa parasesti Germania dupa..3...4 ..citi ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Un pic cu intarziere o floare virtuala si de la mine, si urari de o primavara superba alaturi de cei dragi.
Olivia bafta maine socrelei la interviu.Si chiar netotii astea de doctori de aici nu-i dau nimic lui Luca ptr tuse?
Carmen bine ai revenit la lucru.Cum e? Lasand la o parte faptul ca te macina problema cu bona si Ilincuta.
Cristalule, ti-am admirat frumusetea.Ce dulce poate fi.
Admirat si fetele frumoase ale Carolinei. Pupici dulci si lor.
Pupam si pe Andrea si Stefi cea mica, caci sunt singurele.
Papadicule tot mucioase sunteti? Si tot pana in pamant?
Nicole mama, dar ce e asa mare graba cu gasitul gradinitei.Gata concediul?
Hai ca va pup dulce.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatzaaaa neatzaaa
multumim pentru vizionarile lui burtozaurus rex. eu il stri Pat, Pati, Patrick cand ma supara, iepurash sau pupisel. (si din cand ni cand maimutzoi)
Andreea hihihi de abia acum am priceput ca tu imi spuneai ca te referi la neutrogena-oil free. ce tare de cap is! sorry.
Felicia ati intrat in AMR deci. cum faceti cu bagajele, v-ati hotarat? unde veti sta pana la urma, in timisoara?
Olivia multa bafta socrelei tale la interviu!!!
vazut si pe Giulia care e taare cuminte!
va pupez....sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Felicia drum bun si bafta grupa mare!!!
Fii capitanul nostru!!!:-))) Eh sper ca in ceva vreme sa skimb si eu 'zicala' de sub nick cu plekam.ro! Doamne ajuta!
Mai vream sa va scriez da nu mai stiu ce ca is beata de somn...nu po sa dorm in nici o pozitie.......Aaaaaaaa a nins aici in dimineata asta de parca ploua cu bolboroci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Am intrat sa va salut, raportez ca ma simt , a dat o dispepsie peste mine de nu ma tin pe picioare si sunt solo cu bebe agitat....

Vazut copii frumosi, pupam pe toti, nu-i nominalizam sa nu uitam pe nimeni- dar un pup special de la Matei pentru ochisorii aia verzi-albastri!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici!
vazut doi pitici, frumosi, pupa mama pe ei!
felicia, bafta muuuulta si acomodare usoara!
noi furam aseara la control cu belita, dr a gasit-o ok, cica dezvoltata cit un cupil de doi ani (hm, mira-m-as, n-as zice), fontanela total inchisa, recomandat infometare pina maninca cu lingurita. ieri a mincat citeva bucatele mici, mici de cartofi, si-un pic de pastrama de pui, asa, din picioare si furate din farfurie... ma-sa e ok, socializeaza in continuare si-si intra-n mina greoi. impresia artistica? 4, sa vina-n si-n toamna, hehehe
olivia, naspa cu cutremurele astea, si io am prins o frica cum simt ca ma clatin un pic imi sta inima-n loc

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Carmenp - super evaluarea pediatrei , Ilinca insa este o smechera cu furtul mancarii
Pako - ooo, deja bagaje, spor la impachetari si la drum si la bb2
AncaMaria - sa treaca si la voi raceala

Am oleac` de treaba, da`s prin zona.
Pupam gasca !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Olivia, pe 8 martie plec...sooomn! Iuhuuu!...hahaha
Parca vad ca ajung acolo si ma trezesc de 5 ori pe noapte si ma-nvart in asternuturi!
Papadico...stiu ca nu e frumos da'.......beton Mielu'!
Roxana, o sa-ti roiasca liceencele la usha! Te-ai dus! Asa cu burtica si e un dulce...:))
Daria..si io's din categoria celor care nu isi dau nici macar cu crema pe fata cand ies din casa...sa-mi fie rushine...Tot cumpar la ele si le arunc dupa ce expira!!! Sa nu faci ca mine!...:)
AncaMaria, nu aveti martisoare da' aveti gheata din belsug sa patinatzi juma de an...hahaha (am o prietena in Ottawa si era incantata ca fetitza ei de 2 ani juma a invatzat sa patineze!...:)))
Philip...io o strig pe nume ecl ami des. Da' o si alint in toate felurile. Degeaba, nu functioneaza ca nu ma asculta deloc!...:))))
Felicia ...HAI LIBERARE...
Carmen, ti-o da bian pe brazda sa vezi ce infuleca la friptane si cartofi prajiti cu muraturi in vreo luna...hehehe

Ioooo...de 8 martie....imi doresc o fratioara/un surior pentru Maria...se poate?!...:)))

Mei, io recunosc ca nu o prea duc pe Maria la doctor, o fi de bine..o fi de rau?! Ma duc numai la vaccin si atunci nu o evalueaza nenea doftorul decat din priviri (ale lu' ma'sa...care's cam shui daca nu e cupilu' bine...hehehe)
Da' dupa cum ma dor mainile si toti muschii din organism as zice ca e okay cu greutatea......si in inaltime are de fapt 89cm...ca ii masurasem si deshtu' lu' taica'su...hehehe
Zice lucruri, alearga, mananca, doarme...:)))...io zic ca e bine...:)
Taica;su a zis ca-i facem prea multe vaccinuri, nu e normal sa nu faca si Maria nici o boala a copilariei...:)

Pupam voios!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput