Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (161)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
La noi e un soareeee si un friiig.
Super faina locomotiva lui Patrick. De unde ati luat-o, cat costa?
Nici noi nu mergem la dr decat la vaccinuri, de evalauri pediatra noastra nu a auzit, vb cristalinei, doar din privire...Nu l-a cantarit/masurat never ever.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristal, poi` s-o trezit prea tirziu belita ca muraturile-s pe terminate, c-au iesit bune si se maninca si cu gem, hehehe da` usturoiu` nu-mi lipseste din casa
cit despre evaluarea cupiilor de catre mame, `poi din punctu` meu de vedere niciodata n-o vad ghini:D, un cos pe kurut tre` sa-i gasesc

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Ieri din pacate nu am putut iesi in oras sa sarbatorim 1 martie - din cauze de sot venit tirziu acasa, insa nu a venit cu mina goala ci a prestat la fata un parfum! Totusi atitia ani de cicaleala si-au facut efectul - la zile speciale nu mai vine niciodata cu mina goala!
Intrucit baietii de la birou au fost ieri niste draguti si au aparut cu niste aranjamente florale superbe pentru fiecare colega din departament, astazi ii scoatem noi la masa in oras!
Apropos de evaluare cred ca saptamina viitoare trebuie sa ma mai duc si eu la pediatra sa-l mai masoare, cintareasca - sper sa se mai fi ingrasat pentru ca (sa nu-l deochi!!) de vreo saptamina a inceput iar sa manince ca in vremurile bune - mincarea lui, plus portie suplimentara din absolut tot ce mincam noi!
Ieri am fost la leonardo si i-am luat o pereche de sandalute pentru la vara tare dragute si numai 590,000 lei. Din pacate acasa am observat ca ii sunt fixe (si banuiesc ca pina la vara ii mai creste piciorul) asa ca azi m-am intors si le-am schimbat pe un numar mai mare.
Si pentru ca tot intreba cineva aici ce ne dorim de 8 martie, eu marturisesc ca imi doresc un lantisor cu pandantiv sau o pereche de de cercei!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neata!

Gata, este oficial, nu ma veti mai auzi niciodata ca doarme bine Stefi! Ieri am laudat-o si azi noapte s-a trezit din ora in ora si de la 4 la 5 am luat-o in pat (dupa ce i-am dat niste Panadol)si am asteptat sa adoarma ca sa o pun inapoi in patul ei Macar cat a sta cu mine in pat a stat cuminte si s-a lipit de mine.

Inca rezistam, din fericire azi de vin ajutoare, vin parintii mei si stau pana sambata sau duminica. Ieri am fost in vizite, am ajuns la 20:45 acasa, era saraca uda pana la gat si infometata. Dar asa a mancat mai cu pofta cina.

Carmen, sa inteleg ca esti multumita de controlul dr? Apropo, am cartea la servici, pota sa treci oricand.
Vazut poze cu Guilia si Patrick, eu Stefaniei ii spun Stefi si cand vreau sa o cert Stefania, dar si tzucurica, maimutzica si diverse alte feluri.
Papadie, simpatica foc Catrinel. Aseara am lasat-o pe Stefi fara pampers si a facut pipi in patul mare. Drept urmare am certat-o si i-am spus ca pipi se face la olita. Asa ca domnisoara si-a luat olita si s-a asezat pe ea si nici ca a mai vrut sa se ridice pana nu a facut trei picaturi.

Fug la treaba. O zi buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

AndreeaPhilip - si eu o strig pe mandra cu Giuliaaa, si o strig foarte mult :-) iar cand ne giugiulim ii mai spun si tzuni, mutzush, cuculici, iar ea ma alinta cu dami-dami adica draga-draga iar cand o supar ma striga doar cu "maaaaaaam", nu-mi zice mami

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Va dorim o primavara superba, cu multe bucurii, cu cadouri frumoase, cu iubire si zile insorite!
Noi suntem bine, nu avem cu ce ne lauda special! Doar cu ceva mai multe plimbari in ultima vreme si, implicit, timp redus de stat la computer...In asteptarea primaverii, iesim la zapada si plimbari in frig, iar in casa...e rost de catarat peste tot - inclusiv copil gasit in picioare pe pervazul de la geam... Ca tot spuneam ca nu avem cu ce ne lauda...

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

buna fetelor!
DE LA BAIETI MEI Edi si taticul lui cate un martisor virtual cu putina intarziere
Multumesc de asemenea tuturor pentru urarile lor.

Kim stii ca si noi am fost rau cu tusea si cam vreo 3-4 sapt. si la noi; incerca daca poti sa-i dai si vit. c picaturi sau daca il faci sa suga pastilute pentru copii Edi sugea in fiecare seara la culcare 1 pastila(se da doar 1 pe zi) si o bombonica mentolata dinacelea chinezesti de la farmacie si nelipsitul 2,5 ml. Ketof plus Rynantyniol (daca oi fi scris normal)dim. si la pranz. Cu ceaiurile de ceapa nici noi nu ne-am inpacat. Si curatai bine seara la culcare si peste zi nasul cu ser fiziologic conteaza mult sa poata respira normal. Multa sanatate.

carmenpsi eu din ian. de cand am inceput serv. il duc pe Edi la mama si cat sta acolo (pana vin sa-l iau acasa seara) nu vrea sa manance nici acum dupa aproape 2 luni cu chiu cu vai ii da mama lapte cu cereale dim. cand ajunge acolo (si numai nestlee bobite de cioco. sau cinimins cu scortissoara si cateodata separat laptele si bobitele separat (le rontaie) iar apoi ceva ciorbita pe la pranz dar nu vrea in fiecare zi si cand si cand un iaurt cu fructe sau bucati de mar sau banana si portocala (dar nu toate odata in rest nimic) iar acasa cum ajungem seara sparge mai acum 2 zile a mancat singur o stiuca de 30cm de am crezut ca o sa-i fie rau toata noaptea. Asa ca eu te inteleg perfect pentru ca zilnic ii car mancare in borcane la mama iar seara ma intorc cu ele. Mama nu poate gati ca e bolnava si nu trebuie sa faca efort prea mare si oricum ea are regim de insuficienta renala si tata de diabet iti dai seama ca Edi nu prea are ce alege dar de 2 zile am renuntat sa-i mai duc ciorba si ii da mama din a ei de regim si vad ca ii place dar nu-i prea hranitoare pentru el.
Eu sper sa-si revina asa ca iti doresc succes cu bona si poate imi vindeti si mie mici trucuri .

papadie faza cu oul placut mult

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

...eu sint ..sau mai bine umbra mea!Azi noapte am avut program artistic de la 3 la 6...si la 6.50..scularea! Cu urlete neconsolabile
Tusea nocturna a mai trecut putin...a mai ramas doar la efort. Muci nu a avut...deci nu am avut ce demuciza(multumesc oricum de sfat biluta!),iar ser fiziologic evident ca i-am pus!
Dar....de aseara a inceput atacul mucilor! Si uite asa se facu luna de cind sintem bolnaviori..asta-i pretul platit pt socializare
Sa-l laud si eu....am inceput sa chemam pisica..si -n loc de kitty-kitty...a iesit cat-cat....bine si asa! Si deschide si inchide manuta..doar doar o veni pisica la el
Carmen...4???? Di ce? Cum este la servici? Cit timp stai acolo?
Cristalinule...veri bb2?
Papa..si tu visezi la...reveniri?
Sint pe aici....si ma droghez cu ceva

Mergi la inceput

Biluta...deci Edi este la dieta?

Mergi la inceput

Socrela a luat viza

Mergi la inceput