Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (161)
Raspunsuri - Pagina 15
polux spune:
Hehehe, Olivia sa inteleg din mutrita aceea plouata rosie ca undeva in sufletul tau sperai sa nu o ia? Si sa ramana Luca in US?Pupici la tot familionul.Lasa ca va fi bine, mai ales daca chiar vreti sa va repatriati la primavara.
Liliana
kim222 spune:
Nu numai ca nu prea vroiam..dar ne-am si rugat in ultimele zile..sa se intimple ceva ..si sa nu o ia...
AncaMaria spune:
Olivia...saracuta de tine... te inteleg prin ce treci... totusi gandeste-te ca o sa fie bine si pentru el si pentru voi... iar timpul trece repede..
cristalule... la noi nu exista zapada/gheata decat sus pe munte... aici in oras doar ploaie... dar nu se compara cu Ottawa... acolo e naspa rau iarna..bafta la bb2 poate vine pana pe 8 martie:))... adica in burtica biensur...hehehe
probabil ca s-a mai discutat de asta... dar voiam sa imi ziceti cate ore dorm copiii vostri noaptea... ca a mea a inceput sa se trezeasca mai de dimineata si culcata la 10:30 nu-i ok... deci doarme cam 8.5 - 9 ore. Mai e vreun copil care doarme asa putin?
polux spune:
Ufff Olivia inteleg ce e in sufletul vostru.Dar o sa fie bine, ai sa vezi.ii va prinde bine si lui Luca o cura de mare la vara. Apropo mai mergeti in tara anul acesta? Sunt cheltuieli prea mari, daca vreti sa mergeti de tot acasa la anu.Dupa mine nu se merita...si cumnatul ar fi trebuit sa inteleaga, dar daca asa a vrut...
Anca,noi dormin cam 12 ore sau mai mult. Seara de la 9-10(mai mult spre 10) pana dimineata la 8-9 si dupa amiaza iar 1-2 sau uneori mai mult.
Liliana
AncaMaria spune:
Multumesc Liliana si Olivia... deci m-am lamurit... fii-mea are program de mers la servici
eli spune:
Buna!
sanatate la pitici si mamici!
Se pare ca laptele imi daduse si mie anticorpi, acum ca se cam duse m-a luat o raceala, ma ustura gatul, se inflamasera si amigdalitele acum am ramas cu tuse si muci. Mergem la controlul de 18 luni si profit sa ma duc si eu la medic.
Anca-Maria, si Stefan a avut o perioada in care dormea doar 6-8 ore pe noapte (culcat cat mai tarziu 23-24). Acum si-a revenit, doarme cam 9-11 ore pe noapte si vreo 2 (4 ff rar) ore ziua
Si mama mea a obtinut ieri viza, vine miercuri, abia astept Si mai am o veste buna, la vara, cu mama sau la scurt timp dupa vom veni si noi in tara. Poate planuti o intalnire in iunie-august sa va cunoastem si noi.
Olivia
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte