Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (161)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim - santate multa lui Luca - Duracell sa treaca si tusea asta urata si trimite oleac` de primavara si aici :-)
AndreeaPhilip - ce ten ai ?
Papadicu - faina treaba sa ai un covor kkcios, Catrina este de milioane
Roxanaz - io nu ma machiez si nu ma hidratez, ma spal cu ceva sapun lichid de moaca, parca este Garnier da` nu jur ... de asta ziceam ca ar fi cazu` sa folosesc si io ceva ...
Merg sa vad ciupilu` ca l-am lasat in vana cu tac`su` prin zona.
O seara faina tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Olivia hihi bomboane 'ai? si io am patima asta reaaaa........ah nu ma pot desparti de ciocolata!
Daria nu stiu ce sa iti zic, eu sunt obisnuita cu o rutina din asta ptr ca altfel nu pot iesi din casa....arat oribil fara cosmetizare. daca doar te speli pe fata cu garnier poti lua lotiune tonica dupa ea si crema hidratanta din aceeasi gama....e cel mai simplu lucru de facut. toate ptr acelasi tip de ten, asa nu poti gresi.
aaaaah, a propos de bomboane, ma duc sa le scot si eu pe cele primite de martisor de la sosu meu....ca iepurashul a adormit si ma pot destrabala!
si daca tot ma destrabalez am incarcat si niste poze noi.....enjoy cand aveti timp si chef! http://community.webshots.com/photo/547419394/2166169890074012509vCDsLH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

DARIA, eu am tenul cacacios mixt...
roxy, nu, nu, vb de neutrogena, eu asta o am, iar de yves rocher sunt indragostita, desi multa lume se plange. ieri mi-am mai comandat ceva de pe site-ul lor. hehehe, doar e martisor, nu?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu Andreea mama nu neutrogena, oil of olaz am zis, adica oil of olay in state.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am si bobo si cioco..Roxi si cine mai vrea?
Vazut iepurele suedez....hi,hi..ce-mi plac burticile lor...eu ii spun pensionar...iar cind isi ia si paturica sub brat...este drept ca un pensionar cu ziarul in parc ! Supe de linte zici? Nu-mi place!
Daria trimit si la Oradea putin primavara....ca aici este destula pentru toti:)))
Andrea..cum sinteti fara tati?
Am fugit..ma scoate tati in lunch la restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Patrick are niste ochi ce te magnetizeaza. Si ne place echipamentu`nou inclusiv trenu` :-)
Kim - sar`na, asteptam cateva raze de soare :-)
Si nu mai ziceti de bomboane plsss ca mai am de slabit, as usual

Apropos poze, io tot incerc sa-i prind ochii Giuliei da` nu reusesc, ultima incercare a fost asta:http://community.webshots.com/photo/439300887/2892299040059491989kHKyfF da` tot nu reusesc sa prind nuanta aia verde/albastra

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut gagici!
si de la noi si un martisor virtual pentru toate mamicile dragute si copilasii zburdalnici!
Papa, ai fost mortala cu faza cu meri crismas... si la noi se potriveste din pacate... nu ninge da e neobisnuit de frig pentru vremea asta a anului..
Gagicile din ro macar vad martisoare pe tarabe sau in magazine, sau mai primesc de la prieteni/rude si le mai creste moralu... aici insa nu exista obiceiu... iar sotul meu e foate fericit...
Da vorba Andreei, am avut io grija si chiar am facut o gaura in buget saptamana trecuta... mi-am luat un "martisor" cam costisitor dar eu sa fiu sanatoasa..

Bia e ok... iar eu de abia astept sapt. viitoare pentru ca voi sta acasa cu ea 3 zile... pentru ca imi schimb serviciul... si apoi sper sa vin si eu la niste ore mai normale acasa... ca m-am saturat sa lucrez 10 ore pe zi..

Duminica am avut musafiri pe nasa ei cu copiii... ocazie cu care s-a ales si fii-mea cu niste muci... deh... sa fie in rand cu lumea..

In rest, seara stam amandoua si ne uitam la pozele de pe aici (deci v-am vazut pe toti) si este foarte incantata... mai nou ii mai pun si muzica cu barney online..

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

da, mey roxana, eu am inteles la ce te referi tu si eu ziceam ca eu folosesc neutrogena aici...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

vazut doi frumosi, giulia si patrick. chiar, voi cum ii strigati pe micutii vostri? le spuneti pe n?ume. stiti ca eu-l strig pupi...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca ..deci ai reusit pina la urma! Felicitari!Ma bucur pentru tine!
Daria vazut ochisorii cei frumosi!:))
Mai acum o ora eram in lba si ne-a zgiltiit ceva.....colegii au crezut ca aberez cind le-am spus ca a fost cutremur...Din pacate am avut dreptate....
Fetelor ..vine acusica 8 Martie...ce va doriti?

Mergi la inceput