Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (161)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Iote-ma, aici is, la apel !
Gingal bels cred ca trebuie sa cint, ca vad ca s-a pus de iarnaaaa iar ! Si mai bate si un vint turbat, in rafale care iti taie respiratia ... am incercat sa iesim azi cu Andrei afara, dar gizmoul s-a crizat cind am incercat sa ii punem fularul la gura si nu a mai fost chip sa-l potolim din urlete, asa ca ne-am intors in casa !
Si de la Andrei pentru toate fetele cucuiete si mamicile lor un martisor cu drag si urarea sa aveti o primavara deosebita !
Nu am mai apucat sa scriu ca a mers DC-ul prost, sau cel putin conexiunea mea - eh, nici acu nu merge prea bine, dar mi-am luat inima-n dinti si am reusit sa citesc din urma si chiar sa va scriu !
Pupici tuturor si sint pe aici ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

de la noi pentru toate doamnele si domnisoarele noastre dragi!!!!!
Daria,sa nu te scap.Cat fierb mazarea?
eu tre sa-i blenduiesc chiar si supa lui ricu,de asta te intreb.Dar fasolea verde tre sa ramina intreaga sau sa o floscaiesc si pe ea prin fierbere!ca noroc de reteta ta azi.Nu mai stiam ce sa-i fac copilului.Ca pui cel putin o perioada nu mai cumpar si vita nu-i place,peste maninca rar,asa ca al trec pe vegetale un timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mazarea si pasulca io le pun deodata cu restu` de morcovi & co. si asa merg la sigur ca nu se ineaca mandra

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

pasulca fiind fasolea verde?

Mergi la inceput

stai ca tot nu m-am lamurit.deci le fierbi cit?cind e gata supa sunt terci inauntru sau sunt intregi?ca aspectul ala legat e dat de faina,inteleg eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dana, eu una nu am fiert niciodata legumele mai mult de juma de ora max ! Asa am citit io undeva ca e bine, altminteri se distrug toate vitaminele ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata si o primavara bengoasa, florile vi le-am trimis de ieri!
daria, aici sunt niste creme oil free, speciale pt tenul gras si sunt super ca-s pe baza de apa. sunt sigura ca se gaseste asa ceva si in ro. eu-s fan yves rocher asa ca nu ma bag la clinique.
pupici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La noi este primavara...la voi vad ca inca iarna...Mai este putin..si trece si asta!
Multumesc pentru sfaturi...Nu a mers cu ceapa si miere pt ca nu-l pot face sa inghita nici cu forta. Am vrut sa cumpar Stodal, homeopatic..dar nu am gasit si pina venea din Canada...Asa ca 7 zile i-am dat sirop de aici...Nu prea a mers nici ala...Aseara a fost prima noapte cu cool mist humidifier. A fost bine...am dat si caldura in camera mai jos...Sa vedem cum o sa evolueze...
Cristalinule tu nu ai plecat in Germania?
Cori cum mai stai cu durerile de cap? A citit raspunsul meu?
Eli ma bucur ca este din ce in ce mai bine...Eu inca scriu la dieta aia..nu am uitat..
Nicole,cam multe absente....Cins intentionezi s-o duci pe Andreea la gradi?
Eu am dat in damblaua boboanelor ..si a ciocolatei...
Carolina..superbe fetele tale! Ce costum frumos a avut Felicia!Degetelul am vazut ca tot bandajat este!
Carmen ..in concluzie te declari multumita de prima zi?
Ma duc sa mai muncesc si eu putin..si revin...daca mai sinteti pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna
Dana fierbi legumele pana-s moi. eu asa fac (inclusiv azi am facut supa crema de linte ptr baieti) le fierb cam 20 de minute taiate bucatele mici apoi le dau plin blender fara faina fara nimic..ies suuper!
Daria cum adica nu folosesti nimic. nu te demachiezi? nu te dai cu crema cand iesi afara? sau te referi la creme de intretinere?
Andreea vb de oil of olaz? in romanica nu e....a disparut de fro 8 ani si nu au mai venit...si doamne ca bune mai sunt! nu am incercat yves rocher niciodata, aici se gasesc cam rar.
Carmen cum fuse prima zi la munci? da acasa? impresia artistica e sub 4?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

azi catrina si-aa runcat oul fiert pe covor..asezonat cu ceva firimituri de paine i niste telemea. dupa ce le-a calcat bine in picioare sub privirile mele bolnave de frustrare a inceput sa certe covoru ca a facut kaka..........

Mergi la inceput