Mucenici

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mmm...arata bestial ma duc sa mai pap unul

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetele, stiu ca a trecut 9 martie, dar am zis sa pun si eu linkul cu reteta mea de mucenici moldovenesti. O gasiti aici. Sunt puse si poze cu 'procesul tehnologic' si produsul finit.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu am facut muntenesti ca d'astia mancam,astia sunt

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

noi nu am facut de nici un fel.....

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

http://community.webshots.com/user/lauraiordache_2005?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

valentina, si mie imi plac muuult cei cu zeama...arata f bine mucenicii tai muntenesti
gogoshel, nu fii suparata sunt convinsa ca se mai gasesc in comert si acum din cei muntenesti si poti cumpara sa-i faci(pentru 21 cand dupa calendarul de rit vechi se papa mucenici) iar pe cei moldovenesti ii poti face cand vrei tu...ce daca le dai forma de 0 are ceva?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Chiar ca frumosi mucenici v-au iesit, fetelor!

Sim, imi place de asistentul tau, e tare dulce, asta o fi secretul pentru reusita mucenicilor?

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumesc, Natalia.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mucenici moldovenesti?
ingridnen
Trimis la - 26/02/2009 : 14:56:47
--------------------------------------------------------------------------------

Fetelor, aveti experienta la mucenici moldovenesti ?
O fi greu... parca m-as incumeta si eu anul acesta, n-am facut niciodata

abramburika
Trimis la: - 26/02/2009 : 15:39:58
--------------------------------------------------------------------------------

mucenici moldovenesti ... eu numai din astia am mancat, sut ff buni ... din cei cu zeama nu am mancat, nu stiu cum sunt.

rhoneea
Trimis la: - 26/02/2009 : 23:58:12

Sunt deliciosi cei facuti in apa.Mie,mama obisnuia sa-mi faca ditamai cratita(restu fam.nu le plac cei fierti).Reteta nu o stiu dar,o voi intreba.In schimb stiu sigur ca in apa punea zahar,nuca tocata(nu facuta la robot sau rasa),coaja de lamaie sau portocala...cam atat imi amintesc.Maine o intreb.

Alecsia
Trimis la: - 27/02/2009 : 12:00:59
Si eu tot de astia mananc an de an,doar ca nu ii fac eu . Nu ma omor cu mucenicii, asa ca o data pe an cand ii face mama sunt de ajuns.
Cei cu zeama din cate stiu eu nu sunt specifici Moldovei. Nu am mancat si nici nu am vazut sa se faca in Moldova.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

sunt buni toti mucenicii ...dar mie cei care imi plac tare mult sunt numai acceia cu nuca , scortisoara si zeama , abia astept sa mananc curand si eu iar mucenici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mi-am cumparat deja 2 pungi,sambata ma duc la mosie si iau nuci,abia astept!Si anul asta,in premiera o sa fac si cativa moldovenesti,sa vad cum imi ies!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput