Mamici aspirante din nou - 12
Raspunsuri - Pagina 9
aissa spune:
Asi petrecere placuta maine, sa ne arati poze muuulte!
Sim asa e, din pacate, fiecare incercare de a slabi s-a soldat cu mici reusite pe moment urmate de punerea la loc a kilogramelor respective "cu dobanda". Adica slabesti 3 si pui 5. Asa am ajuns eu, mi-e si rusine, dar asta e realitatea, in 10 ani la +30. Nu cred ca voi mai reusi vreodata sa slabesc.
Eu nu fac nimic, pot numara luna asta ca ratata.
Cristina si Ale (30.09.2004)
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Roandre, cum va mai simtiti?
Sim, astept cu nerabdare poz-ne-le
Asi, spor la treaba si distractie maxima maine.
Eu sunt in asteptare si mor cu zile (asa nu imi place sa astept...). Incerc sa ma gandesc la altceva, dar este greu. Tineti-mi voi pumnii, poate va fi cu noroc. Doamne ajuta!
Va urez la toate un weekend plin de soare.
Pupici tuturor (mamici si puiuti).
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Iulia P. spune:
Aissa, Liana, multumesc mult.
asi spune:
Iulia iti tin pumnii sa fie bine.
Fetelor am inceput sa am emotii.Cred va om avea cam 30 de pitici si adulti.Va fi o nebunie curata.Sper sa fie cuminti.O sa pun si poze saptamana viitoare.
Si nu va grabiti cu urarile ca ziua lui e abia marti.
Va pup si va doresc o sera faina.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
roandre spune:
Salut!
Eu astazi nu am mai avut deloc febra dar se pare ca am trecut intr-o alta etapa a lui virusache asa ca azi am tot vomitat pana si ceaiul.
Oricum ma simt mult mai bine si sper sa-mi revin mai repede!
Alexia tuseste destul de urat si ii curge nasucul dar e tare capoasa si nu vrea nimic sa ia...plus ca nu mananca decat putin lapte in rst pauza...traieste cu aer si a slabit destul de mult mi se pare mie.
In nasuc nu-i pun decat Marimer si aspir cu aspiratorul nazal (nu ala de se pune la aspirator). Celelalte picaturi dc le simte isi face greata si vomita. E culmea copilul meu...azi a luat o gura de ceai de la mine din cana si apoi nu stia cum sa vomite ...pur si simplu isi face singura greata, se forteaza...ma termina cand o vad ca face asa! Doctora imi recomandase Vibrocil...
Sim, wow iar ma minunez cand aud de serbari, roluri, etc....ti-am zis ca de abia astept si eu momentul...pana atunci ma delectez cu povestirile voastre!
Asi, mare petrecere si mare dezmat o sa fie...eu astept poze dc tort nu mai ramane...hihihi
IuliaP, eu iti tin si de data asta pumnii...cat mai ai de asteptat?
Zozela, mie nu mi-ai parut asa plinuta in poze....
Aissa, pai asa ne-a fost vorba?...ratam lunile cu bunastiinta? Sa fie ultima...caasteapta bb sa apara si tre sa-i "faceti chemare"!
Pupici!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
Iulia P. spune:
Asi, Roandre, multumesc. Sunteti niste dragute, ca de obicei.
Mai am vreo saptamana de asteptat si nu stiu cum sa fac sa treaca mai repede timpul.
Cred ca o sa-mi petrec weekend-ul facandu-mi de lucru cat mai mult , numai sa evit sa ma gandesc la
Pupici.
danita spune:
salut fetelor
nu stiu daca am nimerit chiar bine ... am o intrebare ptr fetele cu IA: in ce zile ati facut eco ?
eu am facut prima eco in ziua 5 si urmeaza 9 .
thx
aissa spune:
Roandre esti sigura ca vomiti de la virusache, poate totusi e alta cauza....? Cu Alexia ce sa-ti zic, nasol ca face asa, Ale nu vomita, ea pune limba si strange dintii si ce intra in gura scuipa. Cred ca putini sunt cei care inghit cu buna stiinta medicamentele.
Cat despre ratari ce sa mai zic, ori imi bat sotul (sau il violez ca in dimineata asta hihihi) ori imi caut altul . Ca asta s-a lenevit. Glumesc, dar ne-am ciondanit aiurea zilele astea (ca nu mi-a luat martisor ) si n-am vrut sa ma impac. Am si eu pitici pe creier (maaaari pitici ).
Cristina si Ale (30.09.2004)