Mamici aspirante din nou - 12
Raspunsuri - Pagina 10
elyanne spune:
N-am disparut... doar am citit pt. ca n-am avut timp sa scriu... Mandra mea imi ocupa tot timpul si daca mai ramane ceva timp liber... am de lucru
Nu mai mananca mai deloc... si e o slabanoaga... Are si cu cine semana... ca nici eu nu mancam mai nimic ... mama mea spune in gluma ca, in sfarsit, o razbuna si pe ea cineva... ca a tras cu mine... sa vad si eu cum e
Zozela ... las' ca se rezolva toate rand pe rand... mai bine iti rezolvi intai toate problemele si apoi bb... ca sa n-ai nici o grija...
Asi petrecere frumoasa... Asteptam sa ne spui cum a fost
Sim distractie placuta si voua la spectacol... cred ca ai niste emotii.... asteptam pozele
Iulia tinem pumnii... hai ca mai e un pic...
Mihaela pupam sa treaca odata... Esti sigura ca ai greturile alea de la virusache ?
Aissa hai mai iarta-l si puneti-va pe treaba... da-l incolo de martisor... nici al meu nu mi-a luat... dar nici nu m-am suparat... Ca stiu ca luna asta-l bag la cheltuieli... asa ca l-am lasat in pace... vede el mai incolo...
si we placut
asi spune:
Fetelor am emotii , de la ora 6 nu am putut sa mai dorm.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
aissa spune:
Asi sunt convinsa ca va iesi super! Lasa emotiile si distreaza-te! pe Razvan si pentru tine!
Elyanne l-am iertat....ca eu nu tin supararea si la noi certurile sunt doar pe tampenii din astea....
Cristina si Ale (30.09.2004)
roandre spune:
Greturile de ieri au fost de la virusache...greturile nu apar asa repede dc esti insarcinata plus ca nu ma dor sanii ce la mine e semn clar de sarcina...deci nu e bb 99%, caci 1% tot mai am si eu dreptul sa sper in fiecare luna.
IuliaP, o sa treaca repede timpul...o sa vezi. Tu la cate zile ai CM, ca parca mi se pare ca ajungi f repede in "asteptare"...hehehe, poate mi se pare repede avand in vedere cum sunt eu sau aissa la 50 zile...hihihi
Aissa ar fi super dc Alexia nu le-ar vomita si as reusi sa i le dau cu greu (chit ca as tine-o de nas si i le-as baga pe gat...as chinui-o dar as face-o bine mai repede). Inca nu vrea sa manance nimic iar eu cred ca o sa ajung la nebuni in curand ca deja ma uit ca au inceput sa atarne hainele pe ea, pantalonii ii cad, s-a tras la fata...oare mai vine vremurile alea in care sa pape si ea ceva?
Eliana, pitica ta in semn de solidaritate cu mandra mea nu mai vrea nici ea sa pape?
Vorbiti de martisoare....hehehe, noroc cu mama ca era la mine (sa aiba grija de noi ca eram amandoua bolnave) si asa s-a "simtit" domnul tati si ne-a luat cate un buchet cu flori...ca altfel ciu-ciu...hihihi.
Da' nu m-am suparat ca acum tocmai ii povesteam cum noi tre sa mergem la cumparaturi si printre altele am vazut un ruj misto si un sutien marfa...asa ca, vine el martisorul cu sau fara voia lu'tati.
Asi, emotiile sunt constructive...nu-i asa?O sa vezi ce frumos o sa fie si Razvan cat de bine se va simti!
Va pup ca tre sa plecam dupa martisor!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
zozela spune:
Nu vi s-a parut ca-s ?????!!! Wooww..Inseamna ca e tare
bun fotograful
Roandre io tzopai pt. 1% ala
Asi petrecere frumoasa!!!
Sim cum a fost serbarea?!! Dupa vremea de afara,eu as zice ca si-a jucat rolul pe cinste,printesa ta!!
Nunta noastra-26.06.2005
Liana30 spune:
fetelor va zic io care am vazut'o pe viu..daca pot spune asa
nu e grasa...se da mareeeee
na!!!!!
na!!!!!
apropo zuzoooo..ma tot chinui sa descopar localul..e Jiu????cumva????
ma gandeam si io...sau poate e flora????ca'l zarii pe Negoitza pe acolo ma insel io?????
"Nimic nu-i imposibil!"
miki-miki spune:
Pt Liana. Olteancoooo, ce cauti la mamici aspirante din nou? Ai un bb si eu nu stiu? Si Zozela are bb?
miki-miki
Liana30 spune:
nu miki inca nu am cu toate ca imi doresc cu ardoare..
dar le iubesc pe fetele de aici si mai dau si pe'aci din cand in cand..daca te uitai pe listutza sunt trecuta la oaspeti.."de onoare" zic io
nici zuza nu are/...dar va avea!!!!!
da cu tine cei pe'aci?????ha???? tu nu spui nika???
"Nimic nu-i imposibil!"
miki-miki spune:
Liana pai eu intrai numai sa intreb ce e cu voi pe aici. Acum imi cer scuze si plec!Dar inainte le pe toate .
miki-miki
Liana30 spune:
pai nu trebe sa'ti ceri scuze miki
daca te simti bine aci poti sa mai stai sunt sigura ca si fetele vor spune la fel
"Nimic nu-i imposibil!"