Mamici aspirante din nou - 12

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

A iesit bineeee!
Vin cu poze saptamana viitoare ca acum trebuie sa-mi hranesc copilul!
Va pup pe toate si va doresc o zi bestiala.pentru toate

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aissa si eu sunt la fel... ne suparam din fleacuri, dar ne trece repede... cel putin mie imi trece asa de repede ca daca ma intreaba de ce m-am suparat nu stiu sa-i raspund... ca uit repede

Mihaela sa treaca repede si sa se puna mandra pe mancat... a mea nu stiu de ce nu papa ... o fii in semn de solidaritate cu a Alexia sau din cauza de masele... nu stiu...

Asi eram sigura ca o sa iasa bine... nici nu se putea altfel... Gata... ai scapat... Acum asteptam pozele

Eu vad ca trag de timp si nu-mi vine sa merg la dr. sa incep sa fac analize pt. o noua sarcina ... inca n-am curaj... pana acum am facut lista cu zilele cand ar putea sa vina bb, in functie de UM ... Si dupa calculele mele cel mai bine ar bine ar fi sa raman in iunie... asa ca Mihaela in aprilie, cel tarziu, tb. sa fie bb ... ca asa ne-a fost intelegerea... la 2 luni dupa tine, hop si eu...

si o duminica frumoasa.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

salutare mamici aspirante!

am mai fost eu pe-aici, dar o perioada am dat bir cu fugitii...

si acum incep cu intrebarile: voi va faceti/ati facut vaccinuri...stiu ca bolile copilariei sunt periculoase in sarcina, si ca unii copii (viitori frati mai mari) le pot face chiar daca sunt vaccinati...

a, si ce analize va faceti?

si care e perioada propice? ca eu la Vlad am stiut doar asa, orientativ...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 10 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asi ma bucur ca a iesit bine, nici nu se putea altfel. Asteptam pozele!
Elyanne sa fie asa cum ti-ai programat tu, si cum ai programat-o pe Mihaela!
Herra nu stiu sa-ti raspund de analize si perioade ca eu sunt chiar paralela cu subiectul, sunt aici mai mult pentru galerie . De bolile copilariei iar nu am ce spune ca am facut si rubeola, si rujeola si varicela asa ca macar din punctul asta de vedere nu ma stresez.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Herra si eu tb sa-mi faca analize pt. varsat de vant (parca asta e... ca le incurc) sa vad daca am sau nu anticorpi... si daca n-am o sa fac vaccin odata cu ea... Doar pt. asta trebe... asa mi-a zis dr. ginecolog si pediatrul Elenei... Alte analize... nu stiu ce ar trebui sa repet inainte de sarcina... Stiu ca am incompatibilitate de grup sanguin cu al meu sot si astea tb sa le fac lunar pe perioada sarcinii... deci nu inainte... Toxoplasma stiu ca mi-a iesit ca am anticorpi... nu cred ca mai trebuie facuta (dar nu sunt sigura, tb intrebat dr.)... cred ca listeria o sa fac... o hemoleucograma (sau cam asa ceva), analiza la secretie... Cand aflu exact de la doctor o sa te anunt.

Apoi... perioada propice... pai in functie de cate zile are al tine ciclu menstrual (normal ar fi 28 de zile)... imparti la jumate (pt. 28 de zile... este 14) si numeri, de la prima zi a U.M., 14 zile... atunci ar trebui sa fie ovulatia... cu plus - minus 3 zile... deci tb sa prestati de la a 11-a zi pana la a 17-a zi... Poti sa calculezi si aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=78
Am zis bine? ... cele care va pricepeti mai bine decat mine la de-astea....

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 10 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Herra, eu am facut analizele pt prima sarcina si dc mi-a iesit ca sunt imuna la diversi virusi, bloi, atunci nu mai e cazul sa le repet acum.
Perioada fertila e cam asa cum spune Eliana, asta in cazurile in care esti "ceas"...altfel e cam greu de stabilit. Ajuta si temperatura bazala in determinarea ovulatiei.

Asi, doar nu iti era teama ca nu o sa iasa bine...ca nu avea cum altfel! Asteptam sa ne delectam cu pozicile de astazi!

Eliana, dc e de la masele inapetenta Elenei atunci e acceptabil...dc era in spirit de solidaritate cu mandra mea, atunci era grav de tot...ca vad ca a mea nu da semne ca ar vrea sa inceteze cu greva.
si cu bb2 spui ca prin iunie....hmmm, asa sa fie!

Eu am ajuns iar pana in ziua 35 si fara semne de urati sau alte alea...deja incep sa-mi pierd rabdarea ca nu mai apar uratii ca v-am spus ca 99% sigur nu e bb. Temperatura vad ca si-a revenit...e tot pe la 36.0 pe unde a fost cam toata luna....hehehe, macar nu mai am febra ca sa cred ca e semn si de altceva...hihihi

Va pup!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Miki olteanco!! Io stau pe-aici..ca-mi place..
BB nu am,dupa cum spunea Liana..insa cu siguranta voi/vom avea..
Lianooo ai ghicit!!..La Jiu s-a tinut zbantzuialaDa da..Paul e..Sunt innebunita dupa el Ahh..Fetelor..nebuna asta de Liana minte..chiar sunt ..Nu ma dau mare..
Asi normal ca a iesit bine!!Pozeeee!!
Elyanne

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor Razvan a fost tare incantat ca a fost ziua lui.Si spre surprinderea mea si-a dat seama ca el e sarbatoritul.Aseara canta "Multi ani traiasca....".Ieri toata ziua le-a explicat bunicilor ca a fost ziua lui si tantile si copii i-au cantat "la multi ani" si a primit cadouri.
Ce mai, are mama baiat mare!

Herra despre vaccinuri nu prea stiu ce sa zic.Analizele sunt cele obisnuite o hemgrama, ca, mg ,sideremia etc.Perioada fertila , asa cum spunea si Elyanne e cu 14-15 zile inainte de urmatorul ciclu.Deci daca ai ciclu de 28 de zie ov e in ziua 14, cand e de 30 de zile ov in ziua 16.Inainte de ovulatie cu 4 zile si dupa ovulatie cu maxim o zi asta e perioada fertila.
Succes!

Elyanne nu te hotarasti sa parasesti oaspetii si sa fii pe lista?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asi pentru ca voi pleca o saptamana in Austria..si maine nu voi mai fi pe'aci vreau sa iti spun de acum..pentru ca maine este ziua lui Razvan

"La multi ani!" sa creasca mare si frumos..si sa va bucurati de el...
va iubesc pe amandoi...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput