Mamici aspirante din nou - 12
Raspunsuri - Pagina 12
asi spune:
Liana multumesc!
Distractie placuta!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
aissa spune:
Nu credeam sa ajung sa imi doresc sa am o luna ratata, dar din pacate...
Ieri am facut o cistita hemoragica, aseara la ora 9 eram la camera de garda la Municipal si de azi sunt pe antibiotic. Multumesc lui Dumnezeu ca de azi-noapte a disparut sangele din urina ca aia ma speria mai rau decat durerile si nici nu ma mai doare la fel de tare. Dar pe toate medicamentele pe care le iau scrie ca nu-s recomandate in sarcina asa ca sper ca nici ala 1% de care spune Roandre sa nu fie la mine luna asta.
Cristina si Ale (30.09.2004)
elyanne spune:
Asi inca n-am curaj... din aprilie, cand ma duc la dr. si fac si analizele pt. determinare anticorpi pt. varsat de vant... Si daca nu mai trebe vaccin atunci trec pe lista... daca trebe vaccin... atunci mai am de asteptat inca 2-3 luni
Aissa multa sanatate... sa-ti treaca repede...
Zozela
La noi nimic nou sub soare... parca a inceput mandar sa mai pape... dar sa nu ma auda... ca poate se defecteaza iar...
sim spune:
Mai, ce harnicute ati fost! Dar am citit tot, tot...
Aissa stii ce...si slaba si mai plinuta cel mai important este sa fii sanatoasa. Cand ma necajeste sotul ca am mai pus cate o sunculita pe ici pe colo ii spun: mai bine grasa si acasa, decat slaba si pe la doctori. Despre ciondaneli marca "1-8 martie" ...se mai intampla si altora. Acum cativa ani la un inceput de primavara dragul meu sot n-a apucat sa cumpere martisor sau floricele, si eu tot astept, si astept si vad ca se face seara si nimic... Asa ca i-am spus: asa ceva sper sa nu se mai repete, nu ca as tine eu la traditie cine stie ce, dar chiar nu cred ca este un efort prea mare sa treaca si sa ia barem o floare. Si se pare ca a inteles pentru ca au trecut ceva ani de la discutia aia si pe cuvant ca nu s-a mai repetat. De data asta ne-a adus la amandoua fetele cate un fluturas din aur alb, foarte frumos. Asa ca un dus rece din cand in cand ii mai scoate din amorteala .
Mai Aissa acum am citit ultimul post de la tine. Saracuta, ce emotii urate poti sa ai. Imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva. Dar stiu ca sunt destule antibiotice care se poat da in cazuri de genul asta si merg in sarcina (eu am patit asa ceva). Ar fi fost bine sa-ti recomande o treaba de genul asta macar pana aflai si daca e bebe si care-i rezultatul antibiogramei. Saracuta de tine! Sper sa treaca repede!
Elyanne uite acum recunosc...m-am smiorcait de parca eram debutanta la serbari. Am tot incercat sa rezist, dar n-a fost chip. In schimb, dumneaei parca era nascuta pe scena...a cantat, a spus poezii, a facut sceneta...nici un stres. Nici macar nu mi-a mai facut semne ca datile trecute, desi eram in fata ei.
Iulia, daca am promis, iaca ma tin de cuvant. Am pus cateva poze la sfarsitul mesajului. Si eu tin pumnii stransi. Sper sa spargi gheata ca n-am mai avut mamici noi cam demult.
Of, of, Miha draga, dar stiu ca v-a captusit bine virusul asta. Urata treaba daca e si cu varsaturi. Astea cred ca sunt declansate de secretiile din gat. Noi cel putin asa am patit si ne-am panicat pana ne-a lamurit doctoreasa. Marimer cred ca e prea putin, pentru ca asta e doar apa cu sare, dar daca mucisorii sunt galbeni are nevoie de ceva mai serios. Insa ai dreptate, cel mai important acum este sa-i eliberezi nasucul in permanenta. cat despre serbari...stai asa ca sunt foarte aproape si cand incep se tin lant, o sa fie cate 3 pe an.
Asi ma bucur ca a iesit bine! Astept si eu poze sa vad baiat mare.
Liana drum bun si distractie placuta daca e de distractie, daca e de munca sa fie spor la munca!
Despre serbare chiar ca as putea vorbi mult la cat a fost de frumos. Muncesc fetele alea cu piticii de rup pamantul. O serbare cu 2 grupe: mica si mijlocie a durat DOUA ore!!! Catre sfarsit incepusera si copilasii sa caste de oboseala. Insa au lucrat cu ei la coregrafie, la recitari, la cantecele. M-a impresionat un coleg al fiica-mi care a fost imbracat in greieras, si a dansat pe melodia "De ce plang chitarele". A lasat pe toata lumea fara glas: sa-l fi vazut cum se aseza cu un genunchi jos in fata furnicutelor, cum le pupa pe furis! Va spun a fost incredibil: il aplaudau parintii ca pe un adevarat actor. Nu mai spun ce fetze facea cand s-a cantat "De ziua ta mamico": isi intindea mainile catre sala si gesticula de am stabilit ca asta e actor in devenire. Au avut costume foarte frumoase, facute de o croitoreasa la gradi. Uite cateva poze, ca sa va faceti o idee, desi tati a pozat cam 90% doar pe fiica-sa. Serbare
Va pup!
Mami Simona si printesa Ruxi
elyanne spune:
quote:Wow... super pozele...Cred ca a fost f. frumos la serbare... E prima data cand va vad in poze... e frumoasa foc printesa ta
Originally posted by sim
Elyanne uite acum recunosc...m-am smiorcait de parca eram debutanta la serbari. Am tot incercat sa rezist, dar n-a fost chip. In schimb, dumneaei parca era nascuta pe scena...a cantat, a spus poezii, a facut sceneta...nici un stres. Nici macar nu mi-a mai facut semne ca datile trecute, desi eram in fata ei.
...
Uite cateva poze, ca sa va faceti o idee, desi tati a pozat cam 90% doar pe fiica-sa. Serbare
Va pup!
Abia astept sa creasca si mandra mea sa o dau la gradinita... Daca-mi iese cu bebele cum vreau eu... la anu' o duc la gradi... incet-incet sa se obisnuiasca... iar atunci cand vine bb2 sa o pot lasa la gradi fara probleme... ca altfel nu stiu daca ma descurc...
Am vazut si pozele cu Serban Huidu
aissa spune:
Eh Sim, n-am ramas eu gravida 10 ani, nu oi fi taman acum. Ziceam si eu asa, dar nu avea rost sa ma apuc sa cer anumite antibiotice in conditiile in care sunt eu insarcinata cum e zapada in Sahara.
Super pozele, ce costume frumoase. Sunt de la gradi sau facute de voi?
Cristina si Ale (30.09.2004)
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Roandre, eu am un ciclu foarte neregulat. Ma rog, s-a mai reglat el dupa nastere (cca. 30 de zile), dar vine cam cand il taie capul. Mai devreme, de obicei. Asa incat si perioada fertila o ghicesc mai mult decat sa o calculez. Maine fac un test, e musai. Nu numai ca nu mai am rabdare, dar trebuie neaparat sa merg la doctor, sa vad ce-i cu gatul meu, ca ma omoara durerea.
Sim, superbe pozele si serbarea. Si ce rochita frumoasa a avut printesa (primavara, mai bine spus) ta. Repet si eu intrebarea: a fost cumparata rochita sau facuta acasa?
Asi, sunt convinsa ca a iesit super petrecerea. Auzi, Razvanel ce mandru era... Si Tommy este incantat cand cineva canta "la multi ani". Crede mereu ca este ziua lui si va primi un cadou .
In rest, cum am mai spus, as mai avea trei-patru zile de asteptat, dar nu mai pot, trebuie sa sun la medic, sa-mi faca ceva, caci au trecut aproape doua saptamani si nu ma lasa durerile deloc. Si, daca nu stiu cu siguranta cum stau (insarcinata sau nu), nu poate sa-mi dea medicamente...
Pupici tuturor (mamici si puiuti).
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Iulia P. spune:
Sim, scuza-ma, n-am citit cu atentie mesajul tau. Deci, croitoreasa, la gradi. Frumoase!
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
sim spune:
Elyanne saru'mana mult! Eu abia acum m-am prins ca semnaturile voastre ascund poze Tare frumoase! Eu cand vad un pui mic ma ia cu melancolie: mai vreaaaau macar o data pui mic! Eliana, stii cat de repede creste! Nici nu-ti vine sa crezi. Mai ales dupa ce am dus-o la gradi, parca descopeream mai cu foc noutatile de la o zi la alta. Noi am mers la gradi de la 1 an si 10 luni ca nu prea mai aveam cu cine s-o lasam acasa si a fost foarte bine. Trimitem si noi cate un pentru fiecare: si pentru mami si pentru Elena. Tare-i mai scumpa! Hehehe...Serbanica e un scump...n-ai sa vezi fitze pe el. Sa vezi ce sarba a tras la nunta (bine, dupa ce s-a inveselit nitel, ca la inceput nu prea avea curaj). Abia astept sa inceapa emisiunea iar ca tare-mi mai plac.
Aissa tare-mi esti draga. Eu sper din tot sufletul ca o sa vina ziua in care o sa ne vorbesti cu lacrimi de bucurie despre cele 2 liniute. Costumele au fost facute de o croitoreasa care colaboreaza cu gradinita cam la fiecare serbare. Parintii trebuie sa le plateasca si ne si raman, asa ca am de-a tinute deja de nu mai stiu ce sa fac cu ele. Pot doar sa sper ca o sa mai fac o fetita si o sa o pot imbraca pe ea.
O seara frumoasa va doresc!
sim spune:
Iulia saru'mana! Chiar ar trebui sa faci ceva cu durerile astea ca nu-s a buna. Of, draguta de tine! Tommy ce mai face?