Mamici aspirante din nou - 12
Raspunsuri - Pagina 8
sim spune:
Asi iubita ai dreptate, ca de acum tot crestem... Data ei de nastere e 21 decembrie 2001. Saru'mana mult de tot!
Vaai, ce m-ai facut sa rad! Dragutul de Razvanel! Adevarul este ca atunci cand iti face cate una din asta ti se cam intuneca imaginea, da cand stai si iti aduci aminte chiar te ia rasul. Eu am inceput sa-i mai scriu din shotiile fie-mi, ca nu se stie cand da senilitatea peste mine si n-as vrea sa fiu in ofsaid cand m-o pune sa-i zic povesti din copilarie.
Asa, la analize am fost azi-dimineatza si ma bucur ca nu m-am albit pe acolo ca de asta chiar imi era teama (frate, nu ma mai invat odata cu chestiile astea...!). Mi-a spus asistenta de la cabinet ca abia peste vo 3 saptamani imi da rezultatul. Tocmai bine, ca trece si si luna asta peste mine si apoi, poate...poate...
Mai Zozela, hai nu fi trista ca toate se rezolva! Uite un de la mine ca sa nu mai plangi. Stai cu noi, rezolva cu analizele si o sa vezi ca isi gaseste bebe drumul catre tine. Sunt sigura!
Va pup
Mami Simona si printesa Ruxi
Liana30 spune:
zuzoooo ce sa mai zic..imi pare rau..
ma bucur insa ca incepi optimista
"Nimic nu-i imposibil!"
aissa spune:
Roandre tare rau imi pare, sper sa iti revii cat mai repede si tu si Alexia!
Zozela exact prin asta am trecut eu in ianuarie, mi-a venit in ziua 8 de duphaston, dar era ziua 64 de la ultimul ciclu. Si eu tot zic de atunci ca merg la endocrine, mi-e si rusine, sunt o neserioasa ca nu m-am dus.
Cristina si Ale (30.09.2004)
zozela spune:
Sim..bine ca n-ai "albit"ca mine
Aissa cate zile iti zisese Dr. sa iei Duphaston?Si cand ti-a venit,le-ai intrerupt?Sau le-ai luat in continuare,pana ai terminat tratamentul? Ahhh.....N-ai fost la endocrinolog??!!
Sa te duci de urgenta ca de nu.....Eu maine ma duc..Hai ca dupa bataitza,iti dau si 10X sa-ti treaca...
Lianoooo..pe unde umbli???la fata
Nunta noastra-26.06.2005
roandre spune:
Ufff, mai Zozela eu chiar am crezut ca e bb!
Si mie luna trecuta mi-a venit dupa 53 de zile...10 zile utrogestan, nu mi-a venit, apoi inca 10 zile Duphaston mi-a recomandat doctorul sau pana imi vine...am luat doar 6 zile si mi-a venit intr-un final. Deci dc iti vine pana se termina cele 10 zile, le opresti...nu mai iei in continuare.
Ovare micropolichistice am si eu, insuficienta ovariana, si fel si fel de balarii.
Ideea e ca eu de cand ma stiu sunt asa "dereglata"...nu ca la tine cand e prima data.
Inainte sa raman insarcinata cu Alexia am facut doar TSH si T4 si ecografie tiroidiana si totul a iesit ok la mine.
Eu ma simt ceva mai bine, nu mai am febra dar ma ustura nasul de cat am tot tras de el. Alexia tuseste f urat si ii curge nasucul ...si nu vrea nimic sa manance decat laptic.
Pupici!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
zozela spune:
Da mai Roandre..la mine e prima data Sper sa-mi vina repede repede...
Si eu am facut acum 2 ani echo si dozarile la tiroida si totul era in regula....Treaba e..ca eu pot sa slabesc..da' ma prinde lenea..mama ei..Acum am motivatie super-serioasa si de luni ma duc iar la sala..
Nunta noastra-26.06.2005
asi spune:
Zozela imi pare rau ca nu e bebe.Dar imi pare bine ca nu ai ramas acum gravida si apoi sa fii nevoita sa renunti la sarcina din cauza tratamentelor.Dupe ce te faci bine o sa faci un bebe frumos si sanatos!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
aissa spune:
Zozela mie imi daduse 10 zile de tratament dar mi-a zis ca daca vine opresc si asa am facut.
Cat despre endocrine eu am mai fost pe vremuri, analizele hormonale imi ieseau mereu bune, problemele sunt obezitatea si niste noduli pe care ii am pe tiroida. Asta era, ma rog, acum ceva ani situatia. Bravo tie daca poti slabi, eu nu reusesc....
Oricum vreau sa merg sa vad care e situatia, uite ca nu-mi fac timp insa...
Cristina si Ale (30.09.2004)
asi spune:
Ce mai faceti mamicutze ?
Noi ne pregatim ca maine ii tinem ziua lui Razvan si avem multi invitati!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
sim spune:
Asi spor la treaba! Sa aveti distractie pe cinste! Urarile maineee , dar un parca nu ma abtin sa trimit puiului inca de azi.
Miha cum mai e Alexia? Vrea sa ia medicamente puiu mic? Ti-am mai zis cred, ca noi cu aerosoli o scoatem repede la capat, dar Ruxi deja e invatata cu treaba asta, ca a facut de mica. In nasuc ce puneti? Noi de obicei dam cu Vibrocil si Bioparox. Auch, uite ca nu stiu...se pot spune nume de medicamente pe forum? Va pup pe amandoua si sper sa va faceti bine repejor.
Aissa mare dreptate ai...cu slabitul chiar e greu, mai ales cand sunt si probleme endocrine de tratat. Am cateva persoane cu care discut frecvent teraba asta si tare sunt dezamagite ca orice metoda ar aplica (si regimuri alimentare, si gimnastica) nu da rezultate decat pentru moment.
Liana ai inceput tratamentul?
Eu sunt in ziua 4 CM, dar luna asta dupa cum v-am spus nu mai numar, ca am de rezolvat altele, vechea poveste cu cauterizarea. Maine am serbare la mandrulita mea si o sa fie tot la Palatul Copiilor. M'neaei o sa fie Primavara si este foaaarte mandra de asta. Are niste roluri luuuungi ca ma si minunez ca le tine minte. Iar o sa am inima cat un purice maine. Revin cu pozne .
Pupici
Mami Simona si printesa Ruxi