Mamici aspirante din nou - 12
Raspunsuri - Pagina 7
asi spune:
Le masuram fato dar nu cu burta!
Ai fost la laborator sa iti traduca rezultatul?
Fetelor azi nu ati prea dat pe aici, sunteti la petrecere?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
clau07 spune:
Buna fetelor,
La multi ani si un martisor de 1 Martie
Va multumesc de primirea calduroasa ce mi-ati facut-o. Deja am vazut ca am si fost pusa in lista de aspirante. Multumesc ASI
Iulia, Si eu te tin minte din vremea cand eram mai activa pe forum. Acum, nici eu nu prea mai scriu pe la Maminci de mai-iunie 2004. Dar mai intru pe la Sezatoarea Canadiana de la Calatoriile sufletului. In general nu scriu dar mai citesc cand am timp.
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
Liana30 spune:
cu un brat de ghiocei pentru voi
,,,,,,,,
.....
.........
............
............
"Nimic nu-i imposibil!"
zozela spune:
Eeee..Asi..acuma...Pai daca "unitatea lui de masura" e burtica...
Da-i un din partea mea pe burtica!!
Nunta noastra-26.06.2005
aissa spune:
Neata! Mai eu am program de calculator strict dupa Ale. Adica atat timp cat e treaza nu pun mana pe el ca ori imi arunca tastatura sau mouse-ul ori mi-l stinge de tot. Asa ca imediat ce apuc mai bag un nas si mai citesc, dar nu ma apuc sa scriu ca atunci e jale. Ca vrea si ea, normal.
Aseara chiar am vrut sa scriu la subiectul cu aspirante peste 30 si nu am apucat. Scria Miki-miki ceva de chlamydia. Exact asa a fost si la noi, acum 10 ani cand am pierdut unica sarcina, in sange nu aveam nimic, dar a iesit in secretie la mine, asta in conditiile in care nu am avut niciodata alt partener. Eu cred ca pe vremuri, cand al meu era din floare in floare a luat-o si a dat-o mai departe si eu am facut, iar el nu (de ce, nu stiu). Cert e ca am facut la vremea aia amandoi tratament si apoi am repetat analizele doar eu. Acum, daca as vrea sa o testez, ce ar trebui sa fac? Ma uitam pe site si sunt mai multe tipuri de analize, pe toate? Care e concludenta sa vezi daca ai in prezent? Ca de avut stiu sigur ca am avut.
Cristina si Ale (30.09.2004)
roandre spune:
Multumesc inca o data dragelor pt urarile de sanatate...din pacate toata noaptea am avut febra, 38.3, acum vad ca nu mai am decat un 37.6. Tare pacatos virusul asta...
Pana acum nu am luat decat un fervex si in rest nimic...
Alexiei am incercat sa-i dau antibiotic si mi l-a vomitat imediat asa ca am renuntat la sportul asta pt ca stiu ca mi-e imposibil sa-i dau medicamente pt ca mi le vomita. In fiecare seara are program de vomitat asa ca am rufe de spalat non-stop. De data asta a mai facut si sotul, ieri a venit mama sa aiba grija de noi caci pur si simplu nici in picioare nu puteam sta.
Sper sa-mi revin cat mai repede!
Acum am fugit din camera ca sa adoarma Alexia si apoi ma duc sa ma intind iar in pat.
Zozela credeam ca ai rezultatul interpretat pana acum...hai ca de abia astept!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
zozela spune:
Offf Roandre....Afurisit virus..
Intr-o ora ma duc la Dr. si pe urma vin si va povestesc
Nunta noastra-26.06.2005
asi spune:
Zozela abia astept sa vad ce zice dr. dar eu cred ca e bebe dar ai avut ovulatia mai tarziu.
Rondre sper sa va faceti bine repede.Si Razvan vomita cand e bolnav de ma dispera.
Clau sper sa stai putin la noi iar bebe2 sa vina cat de curand.
Aissa si eu intru doar cand Razvan doarme ca nu se poate altfel.Cum stai cu albushul?
Sim ai fost la anlize?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
zozela spune:
Gata,am venit..
Nu e BB
Diagnostic:amenoree secundara,ovare micropolichistice "detectate" la echo,efecte dezastruoase asupra organismului(dereglari hormonale-ingrasare)-"obtinute"prin administrarea de anticonceptionale la o varsta frageda(18 ani)...
Tratament:Duphaston timp de 10 zile,apoi-pauza,astept sa-mi vina ciclul..Peste 20 de zile-control...Daca nu-mi vine cica e mai grav.
Trebuie sa merg neaparat la un endocrinolog pt.analizarea tiroidei...Pana nu fac toate investigatiile..n-am voie sa raman insarcinata....Am intrebat cat poate sa dureze toata treaba..si mi-a zis ca o sa dureze ceva,deoarece ea crede ca am ceva probleme cu tiroida si ca o sa trebuiasca a urmez un tratament,sa slabesc..si de-abia dupa toate astea,ne vom putea gandi la o sarcina...Oricum..cred ca la anu'
Off...Cam asta ar fi...Sunt suparata,nu neg...dar ma bucur ca am aflat,in sfarsit..cum stau..si ce trebuie sa fac pt.a avea un BB,un BB sanatos..si mama..la fel..
Va fetelor!!!
Hai...acuma..cine ne da si o veste buna????!!!
Nunta noastra-26.06.2005