Mamici aspirante din nou - 12

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eu sunt moarta de racita...n-am dormit toata noapatea si sunt ca o leguma acum. Alexia e la fel de racita, am incercat sa-i dau sirop de tuse aseara si mi l-a vomitat iar de azi am zis sa incep cu antibiticul...dar bineinteles ca mi l-a vomitat imediat si pe asta...asa ca n-am cum sa-i dau medicamente...ufff, tare greu! Nici nu ma pot tine bine pe picioare si tre sa mai am grija si de ea. Sper ca a adormit acum ca sa ma duc si eu sa ma intind in pat caci nu mai pot.

Aissa, eu sunt in ziua 31 iar temp mea e irelevanta (ziua 29: 36.0, ziua 30: 36.4, ziua 31: 36.8), a crescut brusc de ieri dar sunt convinsa ca e din cauza racelii. Nu suspectez nici o sarcina acum pt ca n-am nici cel mai mic simptom...dar cum am mai auzit de sarcini fara "semne", am sa mai sper totusi...desi de vreo 3 zile n-am mai "muncit cu drag si spor". Deci iau BU in continuare, doar-doar mi-o veni mai repede.

Zozela, asa am citit si eu...sub 5 este negativ. Sapt de sarcina pt a corela cu BhCg se dau in urma cu doua. Si eu am gasit pe net ceva date si ti-am spus...mie imi pari gravidutza!
Mai fa un test de sarcina si spune-ne cum a iesit! Hai ca vreau sa beau macar o cana cu ceai in cinstea ta!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Offf, sanatate multa Mihaela si tie si Alexiei!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre multa sanatate tie si Alexiei!Sper sa fi avut ovulatie dar luan viitoare sa vine bebe daca acum iei antibiotice.

Aissa poate ca nu va avea roshu cine stie.(eu nu prea cred)

Zozela poate ca ai avut ovulatie mai tarziu si totusi e bebe.Multumesc de martisor.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

un MARTISOR mareeeeeeeee si de la mine..
o zi minunata va doresc!!

asi e bineeeeeeeee??????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Un 1 Martie calduros, plin de martisoare si flori va doresc...si poate saptamana asta apar si ...Zozela, Asi?
Va multumesc pentru urari...inca nu stim cum o va chema, dar eu celputin sunt incantata...vorba Aissei, nici eu nu ma vedeam mama de baiat...cred ca sta in puterea obisnuintei

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

..Din departari, pe aripi nestiute, purtat de un dulce si mirific dor, in cea mai minunata primavara, se indreapta catre voi un Martisor!

Va fie micul martisor
Prilej de bucurie
Acum, cand florile de gheata pier
Iar primavara-nvie.

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Va doresc o primavara frumoasa, luminata de bucuria puiului pe care toate il asteptam sa-si gaseasca drum catre noi! Sa dea Domnul ca fiecareia sa ni se arate minunea la care visam!

Roandre in perioada de sarcina eu am luat niste pufuri cu aerosoli, care m-au ajutat mult pentru o tuse urata si nas cu care nu ma mai descurcam, se numeste Bioparox. Mi-a fost recomandat de doctor. Acum il folosesc cu succes si la racelile Ruxandrei cand nu am chef sa o chinui cu aparatul de aerosoli. Contine si un pic de antibiotic, ce actioneaza local: daca e vorba de nas se pun pufuri in nas, daca tusea este cea care chinuie, atunci se pun pufuri in gat. Multa sanatate si sa va faceti bine repejor!

Eliza bine ai revenit pe la noi. Ma bucur mult ca totul este ok . Adevarul este ca daca m-ar intreba cineva si eu as spune ca tot fetita ma vad crescand a doua oara, insa si daca o fi sa fie baietel nu-i bai ca fratele eu mi l-am crescut, asa ca experienta este. sa dea Dumnezeu sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa. Mai da-ne vesti cand ai vreme.

Asi o mica, micuta rugaminte: te rog, schimba vasta mandrei mele din lista, ca de acum ne dam domnisoare de 4 ani.

Liana multumim de martisor! Uite, o floricica si de la mine

Zozela multumesc de martisor. Eu nu stiu sa-ti spun cum e cu valorile alea, insa cred ca n-ar fi rau sa bati la usa unui cabinet si sa intrebi cum e. Poate asa a fost sa afli...de martisor

Va pup pe toate si va trimit cateva floricele care sa va inveseleasca

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor sunteti minunate...
Va multumesc din suflet pt. gandurile bune,pt. ca sunteti alaturi de mine..N-am cuvinte..
Nu are rost sa incep sa fac o insiruire de nume,va multumesc tuturor,fiecareia in parte
Aissa..esti o dulce ..Am intrat si eu pe site-ul ala..si am tras concluzia ca valorile pot fi diferite,in functie de dozarile pe care le face fiecare laborator..O sa merg inapoi la laborator,in primul rand - si o sa intreb,care sunt valorile minime pe care le dau ei..
Roandre..Doamne-ajuta..sa va faceti bine mai repede,tu si fetitza ta ..

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sim modific cum sa nu.Sa cresteti mari si frumoase.Auzi nu e mai simplu sa pun data de nastere a Ruxandrei?

Eliza sa va traiasca gagicile.

Fetelor noi am fost azi afara cu saniuta.A fost bestial.Fiul meu a alergat si a cazut in singura balta care era pe trotuar.Sa nu va povestesc cum era.Eu am intrat in cofetarie sa ii comand tortul si l-am rugat sa stea fara pe saniuta.Cat am stat eu inauntru s-a lipit de geamul cofetariei.A trebuit sa sterg geamul dupa ce am iesit.Tanti din cofetarie era deja in fibrilatie cand a vazut geamul.
Apoi am mers in parc si l-am pus pe burta in zapada sa se mai curete.Sa nu va zic ca s-a dat poe toate toboganele pline de zapada care erau in parc.
Pe cand am ajuns acasa , cu surle si trambite ca el vrea la copii, era rupt.A papat spanac cu carne(preferata noastra) si a cazut lat la 3 minute dupa ce l-am pus in pat desi mergeam masina de spalat.
Asa ca am avut o zi de primavara "veritabila"!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

I-auzi la ea.....Pai mai Asi tu nu masurai baltile cand erai mica??!!
Io le masuram pa' toate...
Misto faza cu vitrina

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput