Mamici aspirante din nou - 12
Raspunsuri - Pagina 5
zozela spune:
Fetelor...asta nu inseamna ca e negativ??!!
Plssss...cine stie?!!
Nunta noastra-26.06.2005
Liana30 spune:
nu stiu zuzooo dar sper ca fetele te lamuresc..io m'as bucura din suflet sa fii...
"Nimic nu-i imposibil!"
asi spune:
Zozela s-ar pute sa fie dar eu nu stiu sa te lamuresc.
Aissa eu inainte de Razvan nu imi doream decat fetita acum vreau tot baiat.Cred ca preferintele se schimba in functie de obisnuinta.
Va doresc o noapte minunata!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
roandre spune:
Multumesc dragelor de urari...sper sa ma fac mai repede bine ca tare aiurea ma simt si de nimic n-am chef. Ceaiuri cu lamaie si miere scrie pe mine...dar imi curge "robinetu'" de nu mai pot cat trag de el....o sa ajunga cat a lu Pinochio!
Geliza, super sa mai aiba micuta inca o surioara...eu tot fetita mi-as dori mai mult, desi sotul viseaza deja la un baiat...dar vorba ta aissa, nu ma vad in stare sa cresc un baiat (desi pana la urma nevoia te invata)
Asi, atunci ramane sa zic Doamne ajuta sa fi avut ovulatie si temperatura sa o fi luat razna luna asta!
Liana30, multumim pt martisoare si flori lu' grasu...si bine ai venit la noi in "club" unde e cald si bine (afara noi nu te dam) !
IuliaP, am crezut ca ti-a trecut caci ultima data te simteai mai ine. Sanatate multa si tie!
Zozela, nu stiu sa raspund la intrebarea ta. Uite am sa caut pe net sa vad ce si cum!
Aissa, cum-ne-cum de maine tre sa iei initiativa, sa-ti primesti martisorul mai ales ca s-ar putea sa fie si momentul bun. Eu n-am simtit nimic prin burta de la BU...da eu am spus ca's mai "defecta" si la mine totul e pe dos.
Va pup si aveti o primavara plina de zambete (cica de azi a venit primavara )!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
zozela spune:
Roandre sanatate multa!!!
Un MARTISOR virtual din partea mea!!!
Nunta noastra-26.06.2005
roandre spune:
Zozela, eu parca te vad gravidutza...da spune si in ce sapt e facut testul sa se poata corela cu valoarea data. da tu n-ai intrebat acolo, cand ai ridicat rezultatul ce inseamna ?
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
zozela spune:
Azi,1-o3-2006 ,e a 13 a zi de intarziere..
N-am intrebat pt.ca mi-a dat tanti plicul si a plecat in cabinet la Dr. Eu am deschis plicul,am vazut valoarea si am crezut ca e negativ...si am plecat....
Nunta noastra-26.06.2005
aissa spune:
Hai numai martisoare cu ochi sa aveti parte!
Zozela nu mai stiu pe unde citisem, eu nu prea sunt in tema, dar parca stiam ca < 5 e negativ clar. La tine e si devreme, ai cautat undeva pe net? Trebuie sa fie date valorile pe saptamani. Sau pe la subiectele de simptome, sau unde se strang fetele experte. Sa dea Domnul sa fie totusi un samburel.
Roandre, da, chiar cred ca acum incepe o perioada buna pentru ca vad "albus" (preiau si eu "terminologia" de pe aici). Sa speram. Tu esti in ce zi? Daca suspectezi cat de cat ceva, nu te testezi? Ca sa intrerupi BU in caz ca? Oricum sanatate Pinocchio , si sa iesim azi la zapada (hihihi ieri cand ningea ma gandeam ca la ninsoarea trecuta ne-am cunoscut live ).
Asi poate tu primesti pe 8 vesti bune, un martisor fara firul rosu!
Cat despre bebe baiat sau fata e clar ca la cat de mult mi-am dorit toata viata un copil nu as mai face nazuri (desi ma stie Dumnezeu, ca de aia ma si ocoleste ca eu sunt aia care il vreau pe ala mai frumos, mai destept, mai cu mot ) ca e fata sau baiat. Dar intotdeauna mi-am dorit o fetita si acum ca o am sunt convinsa ca sunt mama de fata. Nu de alta dar ca soacra mica oi fi cum oi fi dar ca soacra mare ar fi vai si amar de nor-mea.
Cristina si Ale (30.09.2004)
aissa spune:
Zozela uite aici (vezi ce unitati de masura ai tu, pentru ca eu cred ca difera de cele din tabel):
http://www.gravidanzaonline.it/esami_laboratorio/esami_sangue/b_hcg.html
Si am mai gasit asta intr-un subiect arhivat pe DC:
Beta -h CG 115,45 0,0 - 5
BETA -HCG: SAPT. DE SARCINA 3-4 9-130
4-5 75-2600
5-6 850-20800
6-7 4000-100200
7-12 11500-289000
12-16 18300-137000
16-19 1400-53000
Cristina si Ale (30.09.2004)