Mamici aspirante din nou - 12

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Olteanco draga, cu tot dragul te primim si sa vezi tu de nu ti-om purta noi noroc! Parca vaz ca ne dai maine poimaine vestea ca samburel e in burtica!

Asi chiar ca tre sa-mi iau elan sa ajung la cabinet. Ca bine zici, ia sa sun eu sa intreb cand sa merg. Macar sa mai scap de o treaba.

Io imi aleg baba ...aaa...pe 5. Gata, am zis.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eliza felicitari pentru fetita!Cum o va chema?

Liana acum daca tot ai venit te primim ce sa facem cu tine.Nu te putem arunca in frig.Dar pune mana si repede pune-o de un prunc sa fi si tu mamica aspiranta.

Roandre daca imi aduc eu bine aminte nu am avut nici un salt de temperatura care sa indice o eventual ovulatie atunci.Iti dosresc insanatosire grabnica.

Sim hormonalele se fac in zilele 2-5.Cel mai bine e in ziua 3.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Aissa ce mai faci draga mea?
Cum mai esti cu bu?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor va multumesc ca nu ma dati in frig
uite ca ii povestii lui grasu meu ca ma bagai pe'aci pe la voi si cum io nu's barbat..da grasu e va trimite cate un martisor la fiecare si o ploaie de flori

..na sa fim noi primiiiii...
roandre baga mama ciaiuri cu multa lamaie ca nu fac rau...io tin pumnii sa fie bb..multa sanatate!!
geliza felicitari mamicooo..sa'ti traiasca fetele..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Roandre, multa sanatate.

Asi, nici pe mine nu vrea sa ma lase in pace uratul acesta de torticolis, desi a trecut deja o saptamana de cand a inceput (de obicei dureaza o zi sau doua, dar nu stiu ce s-a putut intampla de data aceasta).

Geliza, felicitari pentru fetita. Imi dai si mie reteta te rog, caci as vrea si eu o fetita micuta...

Liana, multumim pentru martisor. Iti doresc si eu o primavara frumoasa si plina de impliniri.

Pupici tuturor (mamici si puiuti).

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

IuliaP..

asi o sa regreti ca m'ai primit o sa faci scurta la maini ...cum stiii cu mine se gateza repede subectu

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana o sa te trec la oaspeti asa ca sa fii in legalitate la subiect.Multumim de martisoare la grasu'.

Iulia eu am faut torticolis prima data dar cei care au mai facut au siz ca dureaza cam 2 saptamani.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am tot avut probleme cu netul si cand am reusit s aintru, bagam nasul pe unde am apucat.
Roandre sanatate multa! Si eu sunt semi-racita, 2 zile m-a durut gatul ca naiba, acum am o durere de cap groaznica, nu stiu ce naiba. Si stiu o gramada de bebi si de mamici raciti, asa ca e ceva deja general.
Eliza felicitari pentru fetita! Eu am mai zis pe undeva, de o fi sa mai am un copil, tot fata vreau, nu ma vad mama de baiat, nus tiu de ce.
Asi cu BU deja sunt prietena, dar nu stiu de ce de cateva zile simt prin burta ceva, ca si cum ar veni ciclul, desi sunt la jumatatea lunii. Banuiesc ca "lucreaza", dar ma simt destul de aiurea. Din pacate, mi-e si rusine sa spun, dar nu am prea "prestat". Dar de maine e sotul meu in concediu si io voi fi calare pe situatie.
In rest ce babe va alegeti? Cred ca mai curand mergem sa cautam brad.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

ooooooo
sunt super onorata...multumesc..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

BhCG = 9mIV/ml ...Asta e...Poate data viitoare..
Eu acum nu sunt acasa si nu ma pot intinde la taina..Revin peste
o ora..Va !!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput