Mamici aspirante din nou - 12

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Zozela, bine ca s-a terminat cu bine, ca nu te-ai lovit sau mai stiu eu ce si fie ca vestile de maine sa fie asa cum iti doresti.

Sim, legat de venirea uratilor, stiu cum este sa te simti deprimata, deci uite, un pentru tine, si fruntea sus!

Eu am petrecut un weekend de pomina, care a inceput vineri, cand, desi imi luasem zi libera (sa imi fac de cap cu sotiorul meu scump, adica sa mai mergem si noi la un film, caci nu am mai fost demult), am constat ca nu ma pot scula din pat de durere. Ma durea gatul (in partea exterioara, adica o problema cu muschii) foarte, foarte, foarte tare. Tipam si plangeam de fiecare data cand trebuia sa ma ridic de pe scaun, sa ma asez, sa intind mana, sa ma aplec... Intr-un cuvant, MEREU. Am vrut chiar sa merg la Urgenta, dar, tinand cont de faptul ca, in Canada, la Ugenta te fac sa astepti 6-7-8 ore inainte sa se uite cineva la tine, am renuntat si am mers ceva mai tarziu la doctor, la clinica obisnuita.

Doctorul nu mi-a spus decat ceea ce stiam si eu (diagnostic: torticolis) si, tinand cont de faptul ca incercam sa avem un bebe deci bebe poate fi deja in burtica (Doamne ajuta!), nu pot lua decat Tylenol (un fel de paracetamol). Bucurie mare! Acum ma simt deja mai bine. Sambata si ieri am umblat cu un "guler" in jurul gatului (parca mi-ar fi fost pus gatul in ghips), pentru ca orice miscare a gatului era un cosmar.

Sambata a venit in vizita una dintre prietenele lui Tommy, impreuna cu parintii ei, si s-au speriat cand m-au vazut asa...

Pupici tuturor (mamici si puiuti).

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sim tare faza cu sala
Crede-ma ca am facut tot ce mi-a stat in putinta sa nu lesinEram constienta de starile prin care treceam si scrasneam din dinti sa ma tin tare...N-a tinut insa vrajeala..
Cand mi-am dat seama ca nu mai pot lupta impotriva raului pe care il simteam...am zis ca asta e..o sa lesin putin..si gata Oricum,bine ca o avertizai pe saraca asistenta de ceea ce urmeaza sa mi se intample...ca sa nu pice pe-acolo si sa faca tanti infarct
De Liana ce sa mai zic..trase o sperietura saraca...De mine nu mai avea nevoie acush.. Offf..si io astept.....
Iulia sa te faci bine repede repede

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

acu varianta mea

vorbii cu zozela vreo 2 zile si o convinsai sa mearga la dc macar sa'si faca Bhcg-ul...
fusa fata de acord si ramasa ca azi la ora 15 sa ne intalnim si sa mearga la dc...toate bune si frumose..io abia asteptam sa o cunosc ia la fel..banuiesc
ne vazuram ..ne placuram..si hop la dc..ea tot o dadea..ca ii e putin frica..ca dehhh...ba nu ii e..ba ii e.. ce sa mai crezi..
o chema asistenta si fugii sa'i ia sange..
aaaaaaaaa uitai sa va spun ca nu venii singura ci mai veni cu o prietena,,si uite asa in timp ce zuza era la sange..noi taca..taca..cand prietena zuzeiobserva ca venii repede dc si lua un pahar de apa si un pliculetz de zahar..zice..cred ca'i veni rau zuzei..io zic..taci tu..ca nu cred..
da ma si ridicai si fugii spre usa..cand ce'mi vad ochiii..zuza lesinata....crezui ca mor...
nu'mi repetam decat..doamneeeeeee cine ma puse..tocmai io o chemai...
doamneeee...ce sa va spun ne tinu zuza cam vreo 10 minute as...de ma si vedeam din nou la spital si tocmai cu ..zuza
isi revenii..si io nu mai puteam tremuram toata..iar ea zambitoare ce'mi zice..."Vezi ce intalneala frumoasa??????ete ca nu o sa uiti niciodata cum m'ai cunoscut!!!!"
iar io tremuram toata..brrrr..si acu zuzucand cetii ce scrisasi si tu ma luara iar fioriiiii!!!
fatooooooo ma omorasiii
fetelor sa ma scuzati ca mai dadui cu capu in usa voastra...
da stiu io ca voi o ibiti pe olteanaca nebuna!!!!
va pupacesc pe toate!!!!
asi mama sa nu fii suparata ca se pare a si io voi fi cu tine...azi imi luai rez la a n...spa analiza repetata si..si.. am clamidya tocamai io aia insamantata!!!!!!!!!!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

sim si io pe tine

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Doamneeeee..unde-oi fi gasit-o!!!!
Hai sa te un pic sa-ti revii!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Of, Liana draga, olteanca plina de suflet, cum ti se intampla toate numai tie, mama? Pai tre' s-o dai pe antibiotic, mama ei de treaba, da' deja asta stii. Las ca nici cu mine nu mi-e rusine: ma dusei (na ca s-a luat si la mine) la Sovata mai acu juma' de an sa rog bebitzu sa vina si surpriza etapei, nici n-am apucat sa mai ajung sa fac analize de secretie, ca mi-a iesit la urocultura clebsiela. Bag seama ca namolul ala nu e deloc sterilizat asa cum se lauda ei, ca din alta parte nu vaz de unde sa se fi aratat.

Trebuie sa treaca si beleaua asta. Da' una n-o prea stiu...daca se nimereste de se prinde samanta tocmai luna asta ce-i de facut? Sunt antibiotice de le poti lua in sarcina si care sa mearga la asa ceva? Sper ca sunt si n-o sa ai emotii.

Iulia draguta ca intotdeauna! si de la mine! Sa stii ca a avut efect: azi desi e ziua 1 CM ma simt mult mai bine.

Zuza draga, astept cu sufletu la gura sa vaz minunea!

Pupici la toate fetele

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Iulia si eu tot cu un torticolis ma lupt de o saptamana.Parca e tot mai rau in loc sa fie mai bine.

Sim luna asta faci hormonalele?

Liana imi pare rau de ticaloasa de clamydia dar va trece si va fi bine.

De maine incep babele.Cand va alegeti baba?
Baba mea va fi in 7 ca e ziua lui Razvan.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut!

Eu sunt racita de aseara, dupa ce am luat-o de la mandra mea care de sambata seara imi face febra (sambata a avut 39.6 aparuta din senin).
Am fost la doctor si cica ea are rinofaringita si mi-a dat un antibiotic (Cloracef) si Nurofen. Inca n-am inceput antibioticul caci nu prea sunt adepta lor.
Asa de aiurea ma simt si eu...imi curge nasul, ma doare in gat, ma doare capul...tare naspa situatia. As lua medicamente dar ma gandesc ca dc ar exista macar 1% sanse sa fie bb cu siguranta nu as vrea sa-i fac ceva rau...deh, speranta moare ultima la mine.
Azi sunt in ziua 30 iar pe grafic nu apre nici o ovulatie iar temp este f mica (maxim 36.4).
Pana una alta trec la ceaiuri, lamaie, miere....si BU

Asi, TB ramanea sub 37 dar probabil suficient de mare cat sa arate si ovulatie pe grafic? Eu nici cand am fost insarcinata n-am avut temp peste 37. Maxim la mine a fost 36.9. Oricum nu ma bazez f mult pt TB mai ales acum cand iau si BU...desi speram sa vad ceva acolo imbunatatiri.

Zozela, m-ai terminat cu lesinatul tau...ia spune, a fost semn de bb sau doar de frica?

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

zuzoooo ete aci ma gasisi cea..mai cea...
sim daca se prinde merg cu ea pana in panzele albe..nu ma las io
asi baba mea e joi pt ca atunci m'am nascut

aaaaaaaaaaa uitai!!!
io intrai ca nesimtita aci la voi si inca mai continuai...
uitai sa va intreb...ma primiti si pe mine chiar daca nu's?????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna mamici,
ma mai tineti minte? ete eu am uitat sa va anunt ca mai fac o fataaaaa...va avea mama 2 printese...
hai ca va mai asteptam la gravidute....

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput