Mamici aspirante din nou - 12

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Roandre..mai nou nici mie....
Aissa,Sim,Asi,Roandre

Nunta noastra-26.06.2005
Edit:Scrisesem Assi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Tinem pumnii azi Zozela. Sa vii cu vesti bune!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ciao mamicute!
Zozela astazi iti tinem pumnii sa vii cu o veste buna .

Mai fetelor de 8 martie o sa am o surpriza - o sa vina invazia roshie!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Roandre mi-am adus aminte de cand am facut tratament naturist si mi-am masurat TB.Am facut si monitorizare eco in perioada aia si am vazut cu ochii mei cum s-au spart foliculii dar TB ramanea sub 37 si relativ constanta.Cand nu am facut nici un tratament avem ovulatie si temperatura era ca la carte.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Zozela si eu ! Sa stii ca stau cu ochii pe tine. Ce a zis doctorul? Hai, nu ne mai fierbe, ca mi-au intrat unghiile in pumnii de cat de tare ii strang.

Miha, Asi, Aissa aveti dreptate, atunci a fost de la rana, dar acum s-au facut maronii...iar... Asta este, inseamna ca Doamne Doamne vrea intai cauterizare, ca sa vina bebe cum scrie la carte. Astept sa vina uratii zilele astea si martea urmatoare directia Moisica.

Acd2you cum sa nu te tinem minte?! Doar esti mamicutza de-a noastra si stii bine ca esti binevenita oricand. Hai curaj! Inca putin si scapi de greturi! O sa vina partea frumoasa cu fluturasi prin burtica.

Eu fac ce ma pricep mai bine sa nu-mi pice iar moralu' sub nivelul marii, cum se intampla cand vin uratii. Incerc sa ma concentrez pe ce e de facut de acum inainte.

Va pup si va doresc o seara frumoasa!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Trebuie sa va spun ca cea care trebuia sa povesteasca ce s-a intamplat la Dr.,e Liana ...Dar vad ca nu mai aveti rabdare(iar Coana nu stiu pe unde umbla),asa ca..iata:m-am hotarat sa nu mai merg la Dr.ginecolog si sa fac un BhCG mai bine...ca e cel mai sigur...Buuun...Vorbesc cu Liana pe messenger si o intreb io la ce laborator sa merg aici,in Craiova..Si-mi zice ca ea le-a facut la lab.X si imi propune sa merg cu ea (asta..motiv..ca sa ne cunoastem si personal..nu numai virtual)..Zis si fact...Ne intalnim la ora 15.00..ne si mergem la lab.
Ea ramane in sala de asteptare,eu intru in cabinet sa mi se recolteze sange...Stau de vb. cu asistenta,ii spun(din experienta) ca la dreapta nu o sa gaseasca vena,ea zice ca sa incercam totusi..Ok..Incearca..nu reuseste..ma intorc..incearca la mana stanga..stam de vorba..si dintr-o data....ma ia cu stare de lesin..si..LESIN..
A inceput saraca sa ma ude cu apa,sa-mi maseze mainile..In final a inceput sa strige ca vrea un pahar de apa cu zahar..Aude si Liana cu prietena mea(uitasem sa va spun ca am mai fost cu o prietena)..Vin si ele in cab...ma maseaza..ma uda..imi dau apa cu zahar...O Dr-ita. sau ce era..le intreba daca am facut avort.....Eu le auzeam ca sunt agitate dar nu puteam sa le spun ca o sa-mi revin..sa nu se sperie..reusesc totusi sa le spun ca vreau sa ma intind putin si ca pot sa ma ridic de pe scaun si sa merg..ma tineau toate saracele..ma ridic..nu fac doi pasi..si CAD..De atunci nu imi mai aduc aminte nimik..decat ca intr-un sfarsit incep sa-mi recapat cunostinta si imi dau seama ca sunt in genunchi si ca am toate tzoalele ridicate pana la tzatzesi ca mi se vad shunculitzele...si fac un efort si ma ridic si merg asa usor(sustzinuta de "armata")pana la un pat..in care ma si intind..Ufff..
Acum deja eram constienta bine....imi ia tensiunea(care era cam mica) si imi spune sa mai stau un pic in pat..
In toata nebunia aia..saraca asistenta a reusit sa-mi ia un picutz de sange...care,am aflat ulterior,e suficient pt. a determina dc sunt sau nu ..Rezultatul il iau maine seara la ora 18.00...
Asa m-am cunoscut eu cu Liana
Cred ca nu ma va uita toata viatza ei.. si ..pt."Nebuna Pamantului"...

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sigur nu te uita Liliana ! Acum esti bine? Tinem pumnii pentru rezultatul de maine!

Asta cu lesinurile nu e in telenovele simptom de bebe????

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Zozela haioasa poveste dar nu cred ca a fost prea placuta.Bine ca acum esti bine si sper ca mine sa confirme ca esti .

Mi-a placut faza cu sunculitzele.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Aissa ba da.....in telenovele lesinul e simptom de BB!!!!
Asi..inchipuie-ti ca n-a fost deloc placuta..Da' pe urma.....Iar despre shunculitze..ce sa zic...le tinem si io ascunse..si-acuma....Vai de capul meu..

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mai Zozelo mama, m-ai terminat...cand am inceput sa citesc patania ma si intrebam cum scrii tu de la spital, dupa care m-am desmeticit ca doar nu era sa ramai acolo pentru un lesin. Daca e sa infiintam un club al celor care lesina la analize sau in alte situatii in care ar trebui sa fie zdravene, io ma inscriu mintenash. De lesinaturi m-am vindecat cand am aflat ca sunt cu bebe in burta si imi tot spuneam ca trebuie sa stau cu ochii cat cepele ca nu mai e vorba de mine ci de puiul din burtica. Da ca sa vezi ca nu esti singurica, hai sa-ti spui io poveste de acum o luna. Va spusesem ca de la o vreme ma da zelu' afara din casa si ma impinge pana la sala, unde ma agit si io cat pot sa mai dau jos din kilele pe care le pun peste zi. La prima sedinta m-am dat io shmekera ca ma descurc, iar dupa 40 de minute cine bea apa cu zahar si era frecata pe maini...Simona evident. N-am apucat sa cad, dar nici departe n-am fost. Da' nu m-am lasat si am continuat.

Ei sa vezi tu ca de acum n-o sa-ti mai arda tie de lesinuri daca maine zice doftoru ca-i bebe mic acolo. Astept...astept...inca mai astept...

Liana un pupic mare de tot pentru tine ca ai avut grija de fata noastra! Te stiu eu bine ce suflet mare ai, olteanca draga!

Va pup.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput