Mamici aspirante din nou - 12
Raspunsuri - Pagina 13
asi spune:
Sim e o frumusete Ruxi.Nici nu ma mir ca ii place pe scena.E facuta pentru asta.
Aissa ma bucur ca esti mai bine.Mama ce m-ai speriat cand am citit mesajul.O sa vina si ziua aia cand o sa anunti cele 2 liniute.Trebuie sa vina apa si la moara noasta.
Iulia eu am scapat 98% de torticolis in 12 zile.Inca ma mai tine putin dar nu ma mai doare.
Elyanne
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
aissa spune:
Va pup pe toate! Sunt SIGURA ca toate vom vedea dublu la liniute curand.
Asi si eu m-am speriat rau, am sunat-o pe Briantis si ea m-a speriat si mai tare, in sensul ca a zis (ce stiam si eu)- ca nu e bine ca e sange in urina si ca cel mai bine ar fi sa ma duc la spital. Nu-mi venea sa plec, na, duminica seara, ma gandeam ca ar trebui sa plec singura ca sa ramana Tony cu Ale acasa, pana la urma am mers cu sora lui si cu cumnatul...ce sa mai, m-am mai linistit si eu acum. Nu de tot, dar totusi...
Sim acum am citit si eu cu atentie mesajul si am vazut ca spuneai de croitoreasa. Super costumele, abia astept si eu sa facem serbari si sa stocam costume!
Cristina si Ale (30.09.2004)
Liana30 spune:
pentru ca nu voi fi aici de 8 Martie va zic acum
.........La multi ani, mamicilor
Sa fiti fericite si va iubeasca
toata lumea cum o face puiul vostru..
"Nimic nu-i imposibil!"
sim spune:
Liana, Doamne ce urare frumoasa ai zis! De-ar fi asa, multa iubire ar fi in lume! Da-mi voie sa raspund si eu cum ma pricep la vorbele astea minunate: sa dea Domnul sa simti cat mai curand bucuria de a-ti tine pruncul in brate, fixandu-ti privirea si gangurind la auzul vocii tale! Ma rog pentru asta Liana, pentru ca simt ca ai mult de daruit!
Aissa
Asi aoleu, sa nu te auda ca i se urca toti fluturii la cap. Intr-o seara a intrebat-o bunica-sa: mai, tu stii cat esti de frumoasa? la care ea i-a raspuns sec: da, ca mi-a spus mami. Hmmm...ar trebui sa-i mai bag din cand in cand si placa aia cu modestia. Dar iti multumesc din suflet pentru gandul tau bun! Si uite asa ca nu mai poci sa astept pana maine....
LA MULTI ANI, RAZVANEL!!! Sa-ti dea Domnul o viata frumoasa si plina de fericire! Sa-ti bucuri si sa-ti cinstesti parintii minunati pe care ti i-a dat, si impreuna sa fiti binecuvantati cu tot ce-i mai bun pe pamantul asta! Si sper ca mami iti da voie sa primesti un pupic de la Ruxi si unul de la mine.
O seara linistita va doresc!
Mami Simona si printesa Ruxi
roandre spune:
Foarte frumoasa printesa ta Sim...superbe pozele de la serbare!
Spune-mi si mie la ce gradinita ai dus-o de la 1 an si 10 luni si cum a reactionat fiind asa micuta.
Aissa, offf ce rau imi pare pt tine. Dc spui ca nu crezi ca e bb, atunci ia medicamentele si fa-te bine ca vine o noua luna.
IuliaP sper sa fie 2 liniute maine la tine...hai ca astept ceva vesti bune!
Pupici!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
aissa spune:
La multi ani Razvan!
Asi sa iti traiasca flacaul si sa fiti sanatosi toti 3, iar in curand, foarte curand, sa deveniti patru.
Roandre voi cum va simtiti? V-ati revenit?
Cristina si Ale (30.09.2004)
elyanne spune:
La multi ani, Razvan!
cornelia_laura spune:
Bine v-am regasit dragele mele. Sa stiti ca si pana acum am citit ce scriati doar ca nu prea am timp de scris. Si chiar daca scriu mai rar sa nu va indoiti nici o clipa de faptul ca ma gandesc mereu la voi si imi sunteti tare dragi.
Noi suntem bine, bebe misca toata ziua, eu am luat deja peste 10 kg si am cam ajuns la jumatatea drumului.
Mama e tot cu piciorul in gips pana pe 15 martie.
asi, sa-ti traiasca micul print, sa creasca mare si sanatos! LA MULTI ANI RAZVANEL !!!!
sim, e superba fetita ta. Stiu ca ti-am mai spus-o dar de data asta si Eduard a cazut in admiratie si trimitea pupici spre ecran.
iulia, fac si eu galerie si tin pumnii stransi sa ne dai o veste buna!
aissa, imi pare rau ca trebuie sa te chinui cu cistita. Multa sanatate si lasa ca bebe vine si asa daca este. Cel putin la cumnata mea a aparut aproape simultan cu o cistita urata si nu au fost probleme.
Va pup pe toate fara exceptie.
Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 19+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
asi spune:
Multumesc fetelor pentru urari!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
roandre spune:
La multi ani Razvanel, puiut mic de asi! Sa cresti mare si sa fii sanatos iar parintilor sa le aduci numai bucurie in suflete!
Aissa, multumim de intrebare...noi tot mucioase suntem si tusim destul de mult...oricum ne simtim mult mai bine! Alexia tot nu vrea sa pape dar eu tot sper la zile mai bune.
Astazi am fost cu ea si i-am facut un control oftalmologic complet si totul a iesit f bine. Maine sau poimanie sper sa ma duc sa-i fac si analizele de sange, sumar de urina si coproparazitologic si apoi vom vedea ce mai avem de facut.
Cornelia, wow...deja misca bb si a trecut cam jumate din perioada asta minunata...ce repede trece timpul!
Sper ca mama ta sa scape repede de ghips si sa fie bine!
Eu sunt in ziua 37 si cred ca mai am de asteptat. Oricum nu mai imi fac mari sperante de bb mai ales ca pe la inceputul lui iunie vrem sa plecam in concediu in Italia...asa ca dc e sa vina bb, bine...dc nu...sa vina cand vrea el!
Pupici!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius