Mamici aspirante din nou - 12

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre vrei sa mergi cu Alexia in vacanta?
Te intreb ca eu as vrea sa merg cu el dar mi se pare putin cam mult pentru el.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Hehei, lume noua pe la noi!!! Cornelia daca iti spun ca azi m-am gandit la tine, poti sa crezi asta? Pe cuvant, chiar ma intrebam ce mai faci si ca n-ar fi rau sa dau de tine sa ne mai spui ce si cum. Chiar ma bucur mult ca ne-ai mai trecut pragul! Esti o draguta ca intotdeauna. Sa stii bine ca sampania mea mai asteapta vo luna-doua pana sa o desfac, pentru ca in sfarsit am apucat si eu taurul de coarne. Azi am fost la cauterizare, dar despre asta mai tarziu. Ce spui? Misca puiul mic! Dragutul de el! Stii ce? Eu pe Domnul Edi nu ma las pana nu-l pup personal si asta e o promisiune! Pana atunci uite aici pupici de la creatza de Ruxi care il stie deja de cate ori i-am zis despre el . Multa sanatate mamei tale, saracuta tare a mai tras cu problema asta. Mai treci pe la noi cand ai vreme ca ni se face un dor de voi mamicile...macar sa ne mai dati curaj .

Miha' pe Ruxi o duc la Mica Printesa inca de la 1 an si 10 luni . La inceput s-a cam smiorcait cam 2 luni pana a inteles ca nu-i cale de rezolvare decat ramasul acolo. Atunci inca era cu pampers si manca vai de lume, aproape nimic. Ei au dezobisnuit-o si de pampers, au invatat-o sa manance aproape orice si in plus se vede ca are educatie de colectivitate: stie sa se joace si singura si cu alti copilasi. Eu sunt in general multumita. Iar de cand cu serbarile si iesitul pe scena si-a pierdut mult si din inhibitii.

Asaaaa, sa va povestesc...dupa ce v-am facut capul calendar atata vreme, azi am fost in sfarsit sa ma cauterizez. Fost la Moisica, o scumpa ca de obicei. A intepat nitel la inceput, iar apoi cand am inceput sa vorbim am si uitat ca stau pe masa si ea mestereste la rana mea. Cred ca totul a durat vo 10 minute. Dupa mergeam ca impaiata ca nu stiam ce senzatie tre' sa am si eram atenta la fiecare intepatura sau furnicatura. A mai durat vreo 2 ore pana n-am mai simtit nimic legat de asta. Acum urmeaza sa merg la pansat joi si sambata, iar dupa urmatoarea invazie la control. Pana atunci stam cumintei si ne adunam fortele pentru luna urmatoare. Sper sa se fi rezolvat integral si sa nu mai fie nevoie de inca o repriza, dar asta om vedea ... Stiti cum ma simt, de parca mi-am luat un ditamai muntele de pe suflet.

Cam asta a fost pe ziua de azi. Va pup si va doresc o zi linistita.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Razvan

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ahhh...Am uitat sa va zic ..Am fost la endocrinolog,mi-a facut si ea echo(tiroida,sani,aparat genital-gratis)si mi-a dat sa fac o radiografie a craniului-profil(sa turceasca)-de ce??- si dozarea FSH,LH,prolactina-in ziua 5 a CM..Pe urma tre sa merg cu analizele inapoi la ea..Ahhh si mi-a dat si regim..trebuie sa incep operatiunea-->>>slabit
V-am !!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Buna fetelor, as dori sa va intreb in ce zile a CM se fac urmatoarele analize: S-Dhea, testosteron, prolactina, LH, FSH,estradiol si progesteron. Pe biletul de trimitere in dreptul FSH,LH, prolactina,estradiol scrie ziua 3 sau 5, e indescifrabil.
Vreau sa le fac cit mai repede si nu as risca sa ma duc in alta zi decit trebuie.Am intrat sa scriu aici pentru ca v-am citit si am vazut ca sinteti tare dragute si aveti aceeasi problema ca si a mea, adica bebe intirzie sa apara.
Va pup pe toate si sper ca ma primiti printre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fsh ,lh ,estradiol si prolactina se face in zilele 2-5.Progesteronul se face cu 7 zile inainte de urmatorul ciclu (la un ciclu de 28 de zile se face in ziua 21).

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos si sa fiti inconjurate de dragoste, sa fiti iubite, rasfatate, alintate!

Asi, nu o s-o luam in concediul asta pe Alexia pt ca e inca prea mica si ne-am chinui si noi si am chinui-o si pe ea. In schimb dupa ce ne intoarcem vom merge o saptamana cu ea la mare, la noi pe litoral. Sa speram ca o sa fie vremea frumoasa...dar oricum vara asta tot o ducem la mare.
Noi si vara trecuta am fost 3 sapt in concediu in SUA si am lasat-o pe Alexia la mama mea si a fost ok (doar ca eu am cam murit de dorul ei).

Sim, am salvat linkul cu Mica Printesa ca tare bine mai arata...tre sa aut solutii pt cand ma voi intoarce la munca.
Deci ai scapat de rana...super, sa vezi ca acum o sa vina bb repede!
Asa ca luna viitoare o sa avem o gravidutza...

Zozela, si la eco tiroida a iesit ok? De slabit, dc asta spui ca e problema mare, sigur o sa slabesti de dragul unui bb. O sa fie bine, o sa vezi!

Aissa, sper ca esti mai bine!

IuliaP, cum e testul? L-ai facut?

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani mamicilor!

Roandre da, sunt mai bine, stau ca o baba infasurata cu un fular ca m-a zapacit soacra-mea sa am grija. Cica m-a visat ca i-am zis ca am scapat de asta dar plangeam ca am pierdut copilul (nu pe Ale, eram gravida cica...). I-am zis ca poate o avea gura aurita, si o fi visul pe invers, dar nu luna asta....
Zozela si eu ziceam ca merg la endocrinolog, dar uite ca acum o sa iau alte drumuri. Nu stiu ce e cu saua turceasca, habar n-am. Ecografia cum a iesit? Eu stiu sigur ca am niste noduli pe tiroida dar nu erau asa mari, ultima oara erau 4.
Asi ne pui poze?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

La Multi Ani dragele mele de 8 Martie. Sa fiti fericite.

Va trimit cate un si o de la Andrei.

Pupici,

Flory 24+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

LA MULTI ANI DRAGELE MELE! SA FITI SANATOASE SI MEREU IUBITE DE SOTI SI COPII! SI FIE CA PRIMAVARA CE TOCMAI INCEPE SA VA ADUCA CEL MAI DE PRET DAR!

EDUARD VA TRIMITE LA TOATE UN PUPIC DULCE SI UN BUCHET DE

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 19+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput