Bebelusi de iulie-august 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 3
Albinutzza spune:
Fetele, va multumesc pt informatii, dar eu nu pot face listutza aceasta, pt ca nu am drepturi, poate ne ajuta bbdeiulie_august2005 Numai ele o pot concepe in masura in care au timp si sunt de acord
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Atat am crescut pana acum
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
emaaimee spune:
-ai drepturi dk vrei numa cere Pm cu parola de la cine o stie si go ahead if u wantdk vrei sa o faci ti-o trimi eu
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Albinutzza spune:
Adaaina, sanatate si voua sa va faceti bine
Ioana, savurez pozele, spor la supaaaa
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
ellarot spune:
Bun venit noilor mamici cu bb voinici! si bun gasit restul familiei de iulie-august 2005
De cand nu am mai intrat....ati vorbit despre atatea lucruri, da' incerc sa recuperez.
Brianamica sa-ti fie cu folos!
bbdeiulie_august2005multumim pt evenimentul trecut in listuta o sa trimitem si noi curand date noi pt listuta.
Azi m-a dus mami sa fac vaccinul de 6 luni, am fost foarte cuminte si acum dorm ca sunt obosita. Am 7.150g si 69cm, ma ridic singura in picioruse cand am de ce sa ma sprijin, si marturisesc prima lovitura cu capul la biroul lui tati(cu tati langa mineam fost mai iute decat el) la care i-am bagat in sperieti pe mami si tati, tipam de durere, da' mami m-am linistit cu tzitzi si a trecut repede.
nique15 ai grija cu laptele de vaca, mie pediatra mi-a interzis pana la un an sa-i dau, asa ca atc cand va fi nevoie voi trece pe lapte praf....momentan avem tzitzi.
simona79 pt fiecare raspuns dat!
Felicitari mamicilor pt efortul depus in eliminarea kg-elor.
AVEM POZE NOI ......albumul februarie
si mai revenim!
poze
Albinutzza spune:
Ella, bine ai revenit, nu se vad pozele
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
delia grozav spune:
Brianamica in rest cum se simte? Papa? Cum e starea generala? Cat e febra?
Febra in sine nu scade cu antibiotic cum spunea si Diana. Si daca are rosu in gat, 80% sunt virale si antibiotiul nu are efect pe virusi si o viroza trece in 5-7-10 zile. Si atunci de ce ia antibiotic? Pentru ca nu ai de unde sa stii exact ca e virus sau bacterie si o viroza se poate suprainfecta cu bacterii. Pe de alta parte s-ar putea si sa nu fie eficient antibioticul, sau sa fie o infectie mai grava (otita, pneumonie) dar atunci ar avea o stare generala foarte rea, si nu cred ca e cazul la voi.
Deci daca nu trece in 7 zile febra as merge la pediatru sa il vada.
Palmyrah ( nu cred ca am scris bine, scuze ca imi face feste memoria, apropo de unde vine pseudonimul tau?) tusea poate dura inca 2 uneori chiar 3 saptamani, asta pentru ca mucoasa respiratorie se4 reface mai greu, si atunci e o tuse irita\tiva, seaca, sau daca e productiva, cu mucozitati, e normal la ciplilasi ca ei nu stiu sa tuseasca eficient sau sa isi sufle nasucul. deci rabdare.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
caterina71 spune:
Buna fetelor.
Revin dupa o absenta mai lunga. Am fost cam necajita, Alexia are ceva probleme, asa ca am stat botic in botic (vorba vine) toata ziua...
Am fost la control acu 2 saptamani la ortoped, ca la 4 luni unul din nucleii de crestere nu s-a evidentiat la radiografie. Acum s-a vazut, dar mi-a spus dr. ca masajul nu si-a facut efectul, asa ca cel putin 2 luni va purta atele gipsate, noapte de noapte. Pentru ca are talus-valus la ambele picioare. Si mititica abia doarme noaptea din cauza gipsurilor, se trezeste foarte des plangand, ofteaza in somn... Si daca vindecarea poate fi influentata de fixarea calciului, atunci sigur va purta mai mult gipsurile. Pentru ca nu asimilaeza calciu. Are fontanela prea mare pentru varsta ei, chiar daca de 4 luni ia 1500 UI de vigantoleten pe zi. De 1 luna ii dau si 1 mg de vitamina C, iar calciu luam in fiecare luna cate 5 ml pe zi, timp de 10 zile.
Peste vreo 2 saptamani o sa-i fac analize de sange complete, sa vedem ce putem face...
Am citit despre problema ei tot ce-am gasit, acum mai m-am linistit, facem masaj, si sper sa se rezolve.
Fug sa citesc din urma, sa aflu ce nazbatii v-au mai facut pruncutii...
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
emaaimee spune:
Acum vreau sa zic si eu ceva ce am mai zis de mai multe ori.Dar sa nu va suparati sa ziceti ca eu sunt cu "I told u so".Si de cand a venit Diana a zis si ea.
Mie mi se pare ca e f imp.
Cel mai bine e sa nu ii dam la bb lapte de vaca pana la 9 sau cel mai bine dupa un an.Pt ca asa se poate sa nu apara probleme cum au patit fetitele.Deci e posibil sa nu apara la majorit bb(dar de ce sa risti),dar unii o patesc(enterocolita,intoleranta la lactoza,etc.).Si plus ca laptele de vaca nu are vit care ii trebuie lui bb(chiar daca le ia din leg si fructe si/sau ii dam si suplimente) de aia e indicat sa ii dam lapte praf pana la un an,fie ca facem branza sau iaurt.Formula e compatibila cu stomacelul sensibil al bb,laptele de vaca nu-chiar daca nu are nimic de la el.Iar la fel daca alegeti sa dati lapte de vaca totusi nu dati lapte nepasteurizat pe premisa ca e de la mama,bunica,etc. ci lapte UHT.Laptele pasteurizat UHT nu are microorganisme-e tratat temic.Deci macar e sigur d p asta de vedere.
Diana mai explica-le tu odata in leg cu boala celiaca(parca) te rog.Eu sunt de parere ca e mai bine sa previn decat sa tratez.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Offfff..pupici multi la toti bebicii suferinzi.
Brianamica ,pt listuta, cand i-a iesit dintele?
Ema.nu.ela. Mai multe date la listuta se poate?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."