Bebelusi de iulie-august 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 4
Ella2000 spune:
Nique15, multa sanatate Siminei! iar tie putere sa treci cu bine! I-au pus perfuzie?
Adaina, sanatate lui Piti! nu e buun sangele in scaun! poti sa-i faci analize... asa pentru linistea ta, cat mai repede cat mai bine...
Cati, putere si rabdare! va trece ...stai linistita!
Ellarot, sa auzim de bine dupa vaccinel!!!! acum deschid pozele...
Ioana, frumusel foc Andrei! asa "fresh, imbaiat si parfumat" sar fetele pe el!
Paula a papat cu pofta porumb!!!l-am fiert si l-am facut piure... tragea de linguritza!!!
Ella2000 si printesele
caterina71 spune:
Multumim frumos pentru urari!
Ce frumos ca nu ne-ati uitat!
pentru toti bebeii, sa fie sanatosi si sa nu-i mai doara dintisorii!
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
Albinutzza spune:
Cati, imi pare rau pt Alexia, off ce mai tragem si noi ca mame. Mare dreptate in "supa de pui" (Acusor) Sanatate lui Alexia
Ella, e superba Paula, are niste ochisori razatori si ce perisor mare are
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Atat am crescut pana acum
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Monica-Elena spune:
Multa sanatate in primul rand bebelusilor cu probleme.
Cati noi luam 10ml de calciu pe zi timp d e10 zile pe luna. 5ml nu eprea putin? Este o proportie stiu in functie de kg bebeului. Multa sanatate!
Aseara am plecat si eu la cumparaturi la Cora si l-am lasat pe Mihnea la mama. Dupa 3 ore ma suna sora mea sa vin ca plange Mihne a in hohote de 3 ore si nu se opreste nici cu mama , nici cu ea si nici cu cumnatul meu. Si uite asa am iesit val vartej din magazin la jumatatea cumparaturilor si am ajuns la el. Mititelul adormise de oboseala in sfarsit dar ofta in somn de ti se rupea sufletul.Cand m-a vazut totul a fost ok numai ca am inceput sa plang eu si sa ma simt vinovata ca l-am lasat si am plecat la cumparaturi.
Cert este ca, copilului meu nu i s-a taiat cordonul ombilical cred
Noi ne pregatim sa plecam in week la munte. Asa ca maine cand implinim 8 luni o sa ne serbam la munte.
Ella2000 spune:
Ellarot, ma minunez... ce plete are!!! ochisori albastri?
Emmaaimee, sunt de acord cu tine... intotdeauna laptele de vaca, daca s-a dat, a fost diluat! la mine nu e cazul ca imi trimitea de bivolitza care e atat de gras... si nici o clipa nu m-am gandit sa-i dau Iuliei... nici dupa un anisor!
multumim ptr. adaugare la listutza ...
Acum plange...
Ella si printesele
corbioana spune:
multumim, am si papat deja piureul de legume cu ficatel si verdeata ne-a placuuuut ca am papat toata canita yupeeeeeeee!! I-o fi fost si lui foame dupa greva de vreo 4 zile Ma bucur ca ti-au placut pozicile noi. Imi pare rau sa aud ca Luca are problemute cu papica. Sper sa treaca repede repede si al voi.
Eu ii fac branzica lui Andrei din lapte UHT 3,5% grasime. Nu avem nici un fel de probleme cu asta la cutie, dar din ala de vaca nici eu nu i-as da macar pana la un an, desi eu nici atunci nu voi merge pe ala, o sa-i cumpar tot din asta de magazin la cutie pasteurizat. la cei cu probleme!!
Ella multumim, pai asteotam fetele sa sara pe noi de ce ne parfumam nu??? Hehehehee Cum i-ai dat porumb Paulei? Fiert si facut la blender?? Simplu?
Ellarot o scumpica bebelina ta cu ochi albastri se vad aici parca spre violet arata super si are o frezaaaaa
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
delia grozav spune:
Ioana si Adaaiana imi pare rau pentru voi si puiutii vostrii, ma documentez imediat si revin cu ceva raspunsuri...daca doarme medeea cae moarta de somnda caraie de vreeo 5 minute.
Caterina imi pare rau ca trebuie sa purtati atelele dar e spre binele puiutei si o sa treaca repede perioada asta.
Emaimee celiachia e intoleranta la gluten. In fine sper sa va dau ceva amanunte imediat, ca vad ca Mutza e tare mutzaita azi. Se simt tare bine dintisorii de jos da nu vor sa oiasa odata.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Albinutzza spune:
Monica, cred ca nici la 30 de ani nu se va taia cordonul, d.p.nostru de vedere
Emma, mersi mult
Fetele, deci spuneti cam cum ati vrea sa se numeasca listutza noastra cu muncitoare?!?! Astept sugetsii
Noi nu mai plecam la munte, pt ca va ninge si nu avem unde sta. Asa daca plecam 2 zile, era altceva, stateam cu el afara si apoi tzusht in casa. Dar asa...unde?! O amanam pt cand va fi mai cald, poate atunci reusim sa stam mai mult
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Atat am crescut pana acum
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Ella2000 spune:
Monica_Elena, distractie placuta !! saluta muntzii din partea mea! eee.. cordonul nu v-a fi taiat nici mai tarziu!!! e baiatul mamii ...nu? cand o sa ai nora... sper sa mai vb...
Albinutzza, multumim... ptr. Luca de la fetele mele....
pupici!
Ella2000 si printesele
emaaimee spune:
Dede am vazut ca am gresit acushi,sorry.Da la gluten,dar am vrut sa zic de lapte de vaca.A mai zis si Diana de ea dar vreau sa ne zici si tu cat mai multe despre ea.Pe mine ma intereseaza si nu e nevoie sa mai caut daca vrei tu sa ne scrii Ma lasa memoria dupa nopti varza
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII