Montignac: ce am mancat azi! (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara fetelor!
Felicitari pentru toate reusitele! Tineti minte! fiecare gram dat jos,e o MARE VICTORIE...Chiar acum,trec si eu printr-o perioada stationara,desi nu prea inteleg de ce,fiindca nu prea am avut abateri mari,sau deloc,dar...asta e...continuam lupta...

Meniul de azi:

MD: 2 felite de paine neagra prajite
G: o portocala
P: pui cu salata de varza proaspata
G: o cafeluta
C: un cremwursti cu putin mustar (m-am uitat pe ingrediente,nu contine faina,dar...contine zahar)

Succes!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

In ultima vreme nu am mai postat meniul, caci am tot avut abateri. Deci sunt iar in situatia in care trebuie sa dau jos cele 3kg in plus. De azi am reluat iar Monty, meniul fiind:
ora 10: un mar
ora 10.30: salata de castravete, ardei capia si putina branza
ora 13.30: legume permise la cuptor cu salata dintr-o rosie si branza rasa + spanac cu un ou ochi
ora 17.30: ciorba de pui + tochitura din carne cu garnitura de legume
ora 21.15: 200ml suc de gref stors + vreo 2 linguri din salata de fructe pe care o prepar pt maine dimineata!

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 10 luni) si Ramona (3 ani si 9 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

M-am apucat sa fac si niste dulceata fara zahar ca aveam prin congelator niste fructe de padure ..... problema e ca o sa iasa cam acrisoara dulceata mea ...

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

lizucooo, da reteta de clatitee!!

sar'na !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor! Iaca si eu, incepand in forta o saptamana de monti, pe care nu am reusit sa-l mai tin in ultima luna!
Meniul de ieri:
D: cafea+lapte 0% cu indulcitor + fulgi de porumb cu lapte degresat
P: ciorbita de burta + 3 cremvusti cu 2 rosii
C: salata verde cu peste
... cateva stafide

Sper ca nu am gresit cu nimic
Pupici si spor la slabit!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Fulgii de porumb nu e voie, incearca cu cei de ovaz .

Ce reteta de clatite fetelor, nu stiti sa amestecati niste faina cu apa si sare si sa le aruncati intr-o tigaie de teflon la facut fara ulei?
Deci iei o cana sa zicem de faina integrala, pui un varf de sare(dupa gust), si apa (minerala, sau ceai, am incercat si cu lapte 0% dar se lipeste de tigaie de la lactoza) pana cosiderati ca are o consistenta de clatite.... incercati una ca sa vedeti mai intati si apoi mai diluati sau nu. Eu le-am mancat cu dulceata de cirese negre care e preferata mea dintre toate fara zahar de pe piata.

Revin cu meniul !

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

Meniul meu de azi;
MD-2 felii de grau expandat
Gustare- cafeluta
Pranz- un pachet de biscuiti de post cu faina de soia si faina integrala fara zahar
Gustare- 1 mar
Cina - orez integral ca mai am de aseara si soia prajita

Va pupic, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

va felicit pe toate care ati slabit. Bravo!!

Eu din pacate m-am ingrasat cu 1kg. Dar am si rusii pe cap, deci inca nu intru in panica. Raportez la sfarsitul saptamanii. Nici nu stiu ce voi manca, asa ca...

O intrebare: Ce stiti voi despre humus? Parca stiam ca se poate manca cu glucide?

Spor la treaba

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello tuturor, m-a impresionat programul vostru si modul in care va ajutati reciproc. Sunt mamica unui baietel de aproape 7 saptamani si as vrea sa intru in clubul vostru daca ma primiti. Am 1,65 si 72 kg, hainele de gravida imi sunt f mari si cele dinainte de sarcina nu ma incap. Pana acum am mai avut o scuza cu mancatul ca alaptam dar de o saptamana nu mai alaptez si deci trebuie sa iau masuri drastice. va rog sa-mi trimiteti si mie carticica cu regimul.Multumesc mult,

Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anda Panda, la reteta Lizucai poti pune si un albus de ou, eu asa le fac. Este adevarat, se cam lipesc de tigaie... cel putin la mine prima clatita este mereu compromisa... de la a 2-a parca e ceva mai bine, dar prima... este dezastru!!!

Ralu, multumim frumos pentru tot ce ai facut pentru noi!! Acusor, iti multumim de asemenea ca ai preluat stafeta!!!

Eu am 56,8 kg!!!! Yuppyyyy, ma apropii incet dar sigur de tinta!!!

Meniul de azi:

D: 3 felii de paine neagra cu branza degresata si gem fara zahar

P: salata cu sos de branza si mici

ora 17: o portocala si o bucatica de ciocolata neagra

C: un iaurt degesat

Pupici

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput