Montignac: ce am mancat azi! (73)
Raspunsuri - Pagina 12
Anda Panda spune:
lizuco mersic de reteta
da irino, asta asteptam, sa vaz daca poci pune si albus. sar'na !
sper ca pina la sf saptaminii sa ajung si eu la faza 1 si in weekend o sa o rog pe acusor sa ma treaca si pe mine pe tabeeeeel !!
meniu ieri:
dimi: de toate: cascaval, cremvusti, ou prajit, rosii, brinza, ardei
prinz: friptura porc cu ciuperci gratinate
seara:....ups...nimic
azi:
dimi cereale cu lapte batut, cafea semidec
prinz friptura porc cu ciuperci
seara iar mi-as dori niste fructe dar paca vaz ca nu ma tin de cuvint.
am putea sa declaram miine ziua de 8 martie "zi monti" ? adeca sa nu mincam decit monti in ciuda tuturor ispitelor de pe la serv, acasa...etc... ce ziceti ?
cius22 spune:
![]()
![]()
...io merit
...azi am fost cuminte pana seara...cand fetita mea care s-a chinuit singurica sa-mi pregateasca un tort de ziua femeii,m-a chemat sa vad...am facut si poza...oare sa va arat?...sau va fac pofta?...asa ca...nu m-am abtinut si am bagat o lingurita in borcanul de Nuttela...nu va mai zic ca maine nu scap de o felie de tort...oooof...oare cat timp imi va trebui sa "scap" de urmari????
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
enderbaby spune:
Salutare, azi a fost o zi mai cu abateri din pacate.
Md: abatere mica: cremvusti cu iaurt degresat si niste masline
Pranz:Salata de rosii, varza, castraveti si ardei cu sos tzatziki si o aripioara picanta(am papat in oras )
Cina: abatere mai mare : mancarica de fasole alba dar care avea si morcov
, cu carnati si o bucatica de cremvusti
Fasolea nu am facut-o eu si de asta avea morcov, si-mi era asa o pofta ca am papat tot
.
Am sa incerc si eu clatitele cu albus de ou, dar in seara asta as incerca o crema de zahar ars cu fructoza....sper sa nu fie buna de aruncat
. Am sa pun fructoza cat se pune si zahar poate o iesi dulce ..... 
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos
acusor spune:
Seara buna fetele!
Meniul meu de azi a fost:
Dim: cafea
ora 11: paine integrala cu gem fara zahar
ora 16: omleta cu cascaval
Seara: 3 felii de paine integrala
Albusul este permis alaturi de glucide?
Irina, felicitari! Te apropii de tinta! Misto de tine ca tu n-ai multe kg de dat jos. Eu mai am cale lunga.
Ralu, unde esti sa-mi predai stafeta?
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
pupezica spune:
Buna!
Citesc de curand subiectul asta si poate ma ajutati si pe mine , va rog![]()
M-am hoatarat sa dau jos cateva kilograme, dar in primul rand sa ma dezvat sa mananc toate prostiile, adica multe dulciuri.
Intrebarea mea este de unde cumpar faina integrala, dulceata fara zahar, fructoza, etc? Sunt la supermarketuri obisnuite si nu am vazut eu? bine ca nici nu le-am cautat pana acum...
mersi,
Anda Panda spune:
silvi si pupezica, daca vreti cartile, trimiteti PM cu adresa voastra de email. a ! si BINE ATI VENIT !!
aha, deci clatite monti: faina integrala, apa si albus. credeam ca merge lapte 0.1 in loc de apa...desiii....0.1 e aproape apa. cam ca si cum ai spala ibricul de lapte. hi hi
Cius, nu m-am uitat in tabel sa vaz cite kile ai de lasat in urma, dar daca nu sint multe...probabil ca o sa maninci miine "doar o feliutza".
cred ca de fapt asta e regula, daca ai de dat pina in 5kg jos consideri ca esti ok daca maninci "doar o bucatica". cele care au de dat peste 10 kile - 20de kile...sint mai drastice cu ele, ca stiu ca au cale lunga. zic si eu...
Laura T spune:
Enderbaby, unde gasesti tu dulceata de cirese amare fara zahar? Ce natzie/marca este?
Meniul de azi:
ora 10: salata de fructe
ora 10.45: salata de castravete cu ardei capia si putina branza
ora 13.45: legume la cuptor cu salata de rosii + spanac cu 2 oua ochiuri
ora 18.15: ciorba de pui + tochitura cu putin spanac
ora 23 (!!): cateva ciuperci pleurotus date prin ou si prajite (am facut pt maine!)
Inca ma tin de Monty, dar mananc cam mult cantitativ...Ce sa fac daca legumele astea nu tin de foame?!
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 10 luni) si Ramona (3 ani si 9 luni)
poze_cu_fetele_mele
tlaura spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI, doamnelor si domnisoarelor!
Meniul meu de ieri:
D: nelipsita cafea cu indulcitor si lapte 0% + biscuiti integrali
(am inteles ca fulgi de porum nu e voie, multumesc enderbaby!)
P: cascaval cu niste salam (eram in curatenie si nu am avut timp sa-mi pregatesc ceva)
C: care a fost pe la ora 5, 2 copanele de pui la cuptor cu un pic de varza calita
iar seara pe la 9 am luat cateva lingurite de dulceata fara zahar si 2 portocale.
Va pup si numai bine!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
Myhaella spune:
La Multi Ani dragele si o primavara insorita!
Meniu de azi:
D: lapte cu 1 lingurita cacao;
G: mar
P: gratar de porc, muraturi, branza
C: spanac cu 2 ochiuri
Lizuca, fructoza are capacitatea de indulcire mai mare decat zaharul, eu zic sa pui cam 1/2 din cantitatea de zahar si sa degusti!
LauraT, stiu ca si tu aveai o reteta de clatite, parca puneai si lapte?
Simona, mi-au placut pozele cu minunata familie!
Cred ca voi renunta la proteine seara, am observat ca slabesc mult mai repede asa dar imi este greu...
Va pup!
Mihaela
andanii spune:
la multi ani , doamnelor si domnisoarelor
acusor mersi ca ai preluat stafeta, as fi luat-o eu dar am asa de putin timp abia ca intru sa va mai dau niste sfaturi
lasa ca nu e greu , te descurci tu, iti va explica ralu ce ai de facut, te pupam pentru asta toata trupa de viitoare manechine
acuma am papat fructele
clatitele eu le fac in doua feluri
oua intregi, lapte , faina de naut (faina de naut se poate combina cu lipide adica cu galbenusul oului) - acestea se pot manca cu branza de orice fel si cu carne daca doriti
sau
albusul de ou, apa, faina integrala (daca e faina integrala nu e voie galbenusul oului ca e lipida)- acestea se pot papa cu gem dietetic, sau branza degresata
sper ca am raspuns la toate chestiile
ANDANII