Montignac: ce am mancat azi! (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata! Raportez si eu 80 kg! Urmatoarea tinta intermediara e 75 kg. Pana la 60 e cale lunga. Sper sa ma ambitionez sa nu mai fac abateri si sa ma apuc serios si de sport. Poate merge mai bine.

Voi ce stiti de interdictia de a manca seara cereale? Eu am mai mancat si fulgi de ovaz cu lapte seara. Nu gasesc in carte interdictia asta. Nici paine integrala n-ai voie seara? Da' orezul integral nu este si el cereala?

Am furat de pe iDieta reteta de clatite cu fulgi de ovaz.

"Amestec fulgi de ovaz cu apa ( apa trece putin peste cantitatea de ovaz, ca sa nu fie nici prea moale, nici prea tare) si ii fac putin cu blenderul ca sa se marunteasca mai bine fulgii si sa se faca o compozitie destul de cremoasa si "legata" ( cu alte feluri de fulgi nu merge, astia se leaga cel mai bine). Astfel, pun cantitatea asta in tigaia incinsa, fara ulei. Iese o clatita GROASA ( mai mult nici nu-ti trebuie ca e satios), o lasi sa se faca pe o parte si apoi o intorci si pe cealalta. Cand e gata, o pui pe o farfurie si pe jumatate din ea, pui ce vrei tu, Monti sa fie si sa mearga cu glucide Eu de fiecare data pun altceva in ea, ca de exemplu: azi dim., am calit niste mere cu scortisoara...si le-am pus in clatita....sau, pun branza de vaci cu 0% si peste( sau amestacata cu branza), dulceata facuta pe loc ( am prune, caise, cirese in lada si fac rapid o dulceata din ele ; le pun pe foc si le las sa fiarba putin in suc propriu - iasa TARE buna si nu mai trebuie indulcitori sau fructoza)....garantez ca iasa TAREEEE bune clatitele astea"

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Dragele mele fete,

NU v-am parasit, doar ca in ultima vreme am foarte multe pe cap si la servici si acasa. Incerc in seara asta sa modific tabelul!!!
As vrea sa va intreb daca cineva dintre voi are mai mult timp ca sa preia subiectul+tabelul. Pentru ca eu in ritmul asta nu o sa ma mai pot ocupa de modificarea tabelului. Pana in august sunt supra-aglomerata. Ce sa mai zic ca nu am mai tinut Monti de un car de an!!! Deci, daca cineva dintre voi se incumeta sa "aiba grija" de acest subiect sa ma anunte si pe mine!! Respectivei o sa-i trimit prin mail textul de la inceputul subiectului si textul de la tabel ca sa nu mai piarda timpul. Va multumesc anticipat!!

Mergi la inceput

Ralu, m-as baga eu dar nu stiu cum actualizezi tabelul. Procentul, IMC, in cate luni ai slabit x kg.

Pupici
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Am revenit si eu dupa un weekend plin de abateri....dar efortul fizic depus cred ca a compensat putin !

Md: Carnitza cu iaurt si masline si ca desert o cafea decof cu lapte praf integral

Acusor, fructele pentru dulceata sunt congelate presupun , si as vrea sa stiu cum le fierbi, pur si simplu fara nici un alt lichid?
Am sa incerc si eu reteta de clatite de ovaz !

Fetelor, eu m-as apuca de ceva sport ca nu cred ca reusesc sa slabesc prea mult in felul asta...... mai ales ca acusi incepe stresul cu licenta si nu stiu cat o sa pot sa mai tin Monti .

la toate fetele.

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Draga Andreea,

Nu este foarte greu sa modifici, atat timp cat ai textul care o sa ti-l trimit eu. vei putea sa intri in mesajul scris de tine si acolo modifici tot. O sa iti explic daca vrei cum trebuie sa faci! Singura problema este ca este destul de munca la fiecare modificare a tabelului. Vei vedea.... De aceea am precizat ca trebuie sa fie cineva care are mai mult timp
De greu nu este greu, dar trebuie sa fii atenta, pentru in spatele mesajului cu tabelul Nu este cod HTML ci code impus de DC. Dar inca o data iti spus ca Nu este greu!!!Dar trebuie sa ai destul de mult timp!!! Pentru asta nu mai pot sa mai tin eu subiectul, din lipsa de timp!!!! Da-mi de stire daca vrei sa te incumeti si apoi iti voi explica eu tot!!

Mergi la inceput

Lizuca, dupa cum ziceam, am furat reteta de pe iDieta. Presupun si eu ca fructele sunt congelate. De obicei, gemul il faci cu zahar. In cazul asta, cred ca-l face fara nimic. Deci, in suc propriu. O sa incerc si eu.

Pupici
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

acusor, sar'na de reteta, da' o incerc dupa ce ma mai documentez. nu stiu care e treaba cu fulgii de orez. ciresele sint ok sau am eu vaga senzatie ca sint trecute in coloana "cu masura" ? - intelegeti voi...

haaaa, inca 2 zile si trec la f a z a 1 !!!!!! ha ha ha !! mi-a luat o saptamina "sa ma refac" dupa pizza aia, ceea ce e misto, ca eu ma asteptam la 2 saptamini.

revin mai incolo cu meniul !

ralu, iti multumim ca ai tinut flacara vie !!!!! spor in tot ce faci si ai gria de tine ! noi te asteptam oricind inapoi !!!

Mergi la inceput

Ralu, hai ca incerc. Am vazut cum e tabelul facut. Am dat un quote. Cu modificarile nu stiu daca ma descurc. Sper sa ma lamuresti tu.

Anda, n-ai treaba cu fulgii de orez. Sunt de ovaz. Cat despre cirese, nu stiu ce sa-ti spun.

Pupici
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

He hehe....tocmai am incercat clatitele de ovaz....si daca sunteti amatoare de mamaliga vi le recomand cu caldura . Sunt bune, dar seamana la gust cu mamaliga si cred ca ar merge mai bine cu lapte 0% sau branza 0%..... eu le-am mancat cu dulceata fara zahar ....si erau bunutze! La pisica mea i-au placut cel mai mult...nu se mai satura .
Sa stiti ca eu am facut mai demult clatite integrale din faina de grau integrala, si au iesit bune, macar semanau putin cu clatitele normale.
Pranz: alune ca eram la scoala si nu aveam ce papa
Cina: clatite de ovaz cu dulceata de cirese negre fara zahar si putin lapte 0%

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

In prima faza e permisa soia?

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput