Montignac: ce am mancat azi! (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Salutare fetelor...da' unde v-ati ascuns?

Meniu de azi:

MD: o felie de paine neagra prajita+ cafea cu indulcitor
P:o bucatica de peste afumat si una de carnacior cu conopida fiarta si rosie proaspata
C:...inca nu stiu...da' mai vin eu pe aici

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

nu ne-am ascuns, dar ce sa va zic ? ca nu am noutati. nu am mincat nimic nou. ma pregatesc sa ma duc la cumparaturi si cred ca o sa iau niste praz si niste telina (radacina). va zic eu ce o sa fac din ele, cind m-oi hotari.

si ca sa va zic totusi, meniul meu zilele astea a fost cam asa:
dimi: cereale cu lapte batut 0.1, cafea semidec cu lapte 0.1
prinz: carne pui/porc/vaca la cuptor cu mujdei facut cu lapte batut 0.1 (in loc de apa)
seara: ghiveci (legume permise) cu salata verde

mie mi se pare destul de variat: glucide, proteine si dupa aia legume seara...e chiar misto.

inca sint la faza -1, dar mai am vreun kil maxim ca sa pot sa zic ca sint in faza 1. + ca tre sa mai astept citeva zile, ca sa se stabilizeze greutatea. in principiu la mine e asa: scap brusc de un kil sa zicem, dupa care iar ajung la greutatea veche (aia naspa)...asta timp de citeva zile. dupa care se stabilizeaza.

m-as infrupta cu niste clatite "montiniace". se indura cineva sa imi dea reteta ? am cautat cautare dupa cuvint in arhiva dar imi fac ochii ca ai sarpelui din cartile junglei. si daca tot vb de retete, ce altceva mai faceti voi din faina integrala ? spre ex piine...a ! lgireada facea piine. ea tre sa stie. una-doua ea punea o piinica la facut, fix seara, cind toata lumea era chioara de somn sau obosita peste masura s-o fi maritat ? o fi luat examenele ? sau acu te pomenesti ca o fi in luna de miere cu examene luate, si alea de la scoala si ala "al vietii"...
o tine dieta montignac ? nu am telefonul ei ca as suna-o s-o intreb.

deci, ca sa recapitulez, please: retete clatite, piine si la ce altceva mai folositi faina integrala. va multumesc pentru atentie !

helaaaau, mai aveti 2 luni si vine vara. nu mai bagati minuta in castronul de cartofi prajiti, ca tot voi o sa suferiti in camera de proba, cind o sa vedeti ca fusta preferata nu va incape !!!!!

la luptaaaa !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ralu, raportez: 57,4KG!!!! Am mancat monti toata perioada dar n-am mai avut vreme sa scriu, acu' trebuie sa trag tare ca m-a luat sotul prin surprindere si vine mai repede acasa, asa ca ... cu Monti inainte!!!! Mai am o saptamana , as vrea sa scap de inca vreo 3 kg cel putin!!! Cam naspa... irealizabil as putea spune... dar nu-mi pierd speranta!!!

Meniul de azi:

D: o chifla neagra cu branza degresata si gem fara zahar

P: peste la cuptor

C: un iaurt degresat

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara,

Meniul de azi:
MD; 2 feliutze de paine neagra prajite
P: piept de pui la gratar cu salata de rosii,ceapa si ardei
la ora 19: un pahar de cola (abatere!...)...da' sar peste cina drept pedeapsa!

La cu kilele,mey!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Raportez si eu 78.4 kg.

Anda Panda eu fac clatitele din fulgi de ovaz si ies foarte bune.Daca vrei reteta spune mi si ti o scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

Felicitari Irina !!! La mai multe in minus !!
da, jersey, vreau reteta. n-o trimite PM , pune-o aci' sa vaza toata suflarea. insa..fulgii de ovaz sint ok ? ma uit in carte pina una-alta.
meniul de azi a fost foarte simplu
dimi: cafea semidec
prinz: vaca cu legume sote (in care era si morcov facut cam pe jumatate, asa... probabil ca e abatere mica, nu stiu)
seara: mi-as dori sa maninc fructe. daca nu...cred ca o salata verde cu ou fiert si ton din conserva (in apa)

va pup si va urez spor !

si sa nu ma uitati cu reteteleeeeee !!! pliiiz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, la mine se pare ca nu se duce acul cantarului in jos. Efectiv nu vrea. Trebuie sa revizuiesc ceea ce bag in gura...

Dar raman pe metereze pana imi ating scopul. Asa ca sa nu ma uitati

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

RAPORT: 68 KG.

in fiecare zi cam la fel
d. lapte degresat si fulgi de ovaz
p. pui/peste cu salata
s. fructe sau salata ...

merge greu, dar merge...
spor!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Primiti-ma si pe mine la voi.
Am 1,68 si 61 kg. In ultima luna m-am ingrasat 4 kg. parca eram la maraton de mancat.
Tind spre 54,55 kg.

Anul trecut am slabit cu 3-3-3 - 8 kg in 3 saptamani pe care le-am pus la loc dupa dupa 9 luni, adica acum.

Mananc nesatos. Dulciuri multe, prejeli, cartofi multi. Vreau sa tin regimul asta nu atat cat sa slabesc, ci sa-mi schimb un pic modul de viata.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

De azi a inceput postul pastelui asa ca eu voi incerca sa tin si monty dar sa mu imi stric nici postul. Asa ca uneori poate am sa mai mananc si cate ceva care nu este prea monty dar sper sa fie bine.
Sa-mi ajute D-ZEU sa pot sa trec cu bine.Miercurile si vinerile nu voi posta nimic fiindca voi tine post negru.
La raport 71 kg.
Meniul de azi:
MD-6 clementine
Gustare- cafeluta
Pranz- biscuiti de post si niste fructe
Gustare- clementine
Cina- orez integral si soia

Va pup, Corina

Mergi la inceput