Urmati moda?
Raspunsuri - Pagina 2
energy79 spune:
eu urmez moda:)
nu sunt fashion victim,aleg din moda doar ce imi place si imi sta bine.nu as purta niciodata nimic care nu-mi place doar ca e pe val...
si incerc mereu sa combin ce am cu alte haine noi si mai la moda...
de exemolu,am tot citit pe aici de fustele mini...desi sunt miniona,nu as purta niciodata mini cu tocuri!!!never ever.imi place fusta mini cu cizme fara roc,de calarie,cu ciorapi colorati dar nu de circ!!imi plac pantalonii 3/4 cu cizme,stilul army,blugii ii ador,dar nu-mi iau decat drepti sau f stransi pe picior,insa nu elastici!!imi mai plac muuult pantalonii scurti de stofa sau la ocazii de saten cu ciorapi mati si cizme!!
si cand ma imbrac mai simplu am grija sa-mi accesorizez tinuta.curele,palarii,coliere si bratari masive,de toate culorile insa neaparat de calitate adica lemn sau pietre semi/pretioase,in nici un caz plastice!
deci,da,urmez moda,citesc reviste de moda,ma informez si apoi aleg ce imi place!!!
Madutza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos
ingerash spune:
eu iau din moda doar ce imi place, ce ma avantajeaza si ce e comod. port cel mai mult blugi & bluze cu guler mare acum (helanci). Tocurile oricum nu le suport si fuste nu prea am, iar cele care le am nu prea le imbrac ![]()
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
carolada spune:
subscriu la ce s-a mai zis :iau din moda ce mi place si mi sta bine.imi place sa umblu pe tocuri dar pot numai cand ies la restaurant sau spectacole etc.totusi azi am fost la cumparaturi pe tocuri si m am simtit f.bine
dar a fost numai pt.o ora,cand plec pt.mai multe ore prefer ceva comod.
www.camping-kasern-salzburg.com
lavinai spune:
depinde foarte mult de starea sufleteasca, de locul unde urmeaza sa ma duc (ex servici, restaurant, chef) si de ce este la moda in momentul respectiv!!! incerc sa am in garderoba macar cateva piese "la moda" desi nu sunt si unele piese tot "la moda" pe care le-as purta niciodata exemplu pantofii cu bot rotund!!! ii detesc!!! si eu iau din moda ce mi se pare mie frumos si cu ce consider ca mi-ar sta bine!!
cipcipcip sa stii ca si sport poti sa fii la moda!! nu inseamna neaparat sa porti tocuri sau fuste mini!!! acuma poti sa iti asortezi o geanta sport cu o pereche de pantofi sport, ceva foarte comod!! eu ma bucur ca s-a ajuns sa se poata purta anumite genti cu adidasi, pantofi sport!!!!
Lavinia : Sotie alintata
si in curand (sper)........
!!!!
SUNT FERICITA!!!!!
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Port jeansi moderni, cu talia joasa, dar nu din aceia din care se vede fundul atunci cand te asezi pe scaun.
Raza si tu faci foarte bine.Nu se mai poarta blugii cu talie joasa ,se poarta blugii cu talie medie.
Multumesc ! Niciodata nu voi purta asemenea jeansi. De multe ori ma intreb, cum D-zeu reusesc fetitele astea sa tina pantalonii aia pe ele ? Ma refer la cei cu talia joaaaaaaaasa, cu 2-3 cm deasupra...
Si multe nu pun nici curele... Cum or reusi ? Eu am impresia ca acus-acus raman cu...
E o tehnica anume, sunt lipiti cu superglue ? Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
Mara76 spune:
No, se pare ca nu prea se inghesuie pe aici adeptele modei!
Nu de alta, dar nici eu nu ma omor sa ma imbrac in ton cu 80% din femeile Bucurestiului. Nu serios, ati remarcat ca majoritatea fetelor poarta blugii in cizme?! Le sta, nu le sta bine, in cizme cu ei! Eu nu m-as imbraca asa in veci, prefer sa fiu banala si demodata, decat ridicola. Asa ca pu lucruri care cred eu ca-mi stau bine si le asortez uneori mai fistichiu, tot dupa gustul meu.![]()
samira_a spune:
Raza de soare sunt intru totul de acord cu tine.
Port exact ceea ce arata bine pe mine si ce ma avantajeaza... Nici eu nu suport blugii cu talie joasa din care se intrezaresc faimosii chilotei, asta in cazul in care exista....
Imi place sa fiu eleganta la serviciu, imi plac zorzoanele care se poarta acum, ma topesc chiar dupa cercelusi si coliere 
Iar in timpul liber, prefer imbracamintea sport, adaptata in functie de locul in care urmeaza sa merg...
Rabdarea este inceputul intelepciunii...
Eleni spune:
"Cum mi-ar sta sa plec la o plimbare de 3-4 ore cu o fusta de 20 cm, bustiera si pantofi cu toc cui???
Foarte bine faci ca nu umbli asa! Asa se imbraca doar....sti tu cine.".
Ce ne mai place sa ii judecam pe ceilalti... De ce trebuie neaparat sa catalogam un om fara drept de apel?
Mie imi place sa urmez tendintele fiecarui an, luand in calcul ce imi sta bine si evident varsta si statutul meu social de acum. Si cred ca in mod inconstient fiecare dintre voi urmeaza tendintele (macar pentru simplu fapt ca acum 15 ani se purtau sahariene si blugii piramida - pe care acum nu ii mai aveti niciuna in garderoba... sau poate gresesc).
Pustoaicele au un stil de imbracaminte mai aventuros pentru ca exeprimenteaza... si noi faceam la fel la varsta aia... eu una ma machiam in lift ca sa nu ma vada mamaie... si din greselile acelea ale tineretii am invatat sa devin omul elegant care sunt acum. E oarecum normal sa experimentezi pana gasesti tinuta care ti se potriveste. Si sa nu uitam ca aceste tinere au si ele parinti. Daca le judecam pe ele, ii judecam si pe parintii lor... poate ca acestia le permit sa umble asa tocmai pentru a le lasa sa invete sa decida singure ce le vine bine si ce nu.
Ma declar impotriva extremelor, mai ales impotriva expunerilor indecente la scoala, dar de aici pana la a le considera niste persoane indoielnice ca moralitate e cale lunga.
Iar tinuta cu tocuri si eleganta in parc are de multe ori o justificare perfecta: oamenii respectivi vin sau se duc undeva unde tinuta este eleganta, si fac o abatere prin parc pentru ca e o zi minunata... e un gest spontan... sau poate ca persoana respectiva vine de la birou - cum fac eu el mai adesea si trec prin parc sa isi ia copilul.
Stiu ca e ridicol sa te infigi cu tocurile in nisipul din parc, dar prefer sa trec sa imi iau copilul din parc decat sa ma duc acasa si sa ma schimb intr-o tinuta de parc... cine decide care e tinuta de parc?
Cand eram noi adolescenti ne scoteau din minti persoanele care spuneau: pe vremea mea nu era asa, tineretul asta a innebunit, si ii consideram invechiti... si iata ca intram fix in aceleasi tipare.
Eu lucrez in publicitate si aici stilul este extrem de creativ si de lejer, dar intalnirile manageriale te obliga intotdeauna sa fii adeptul tinutelor clasice si sobre... dar acest mediu ma face sa am in permanenta o viziune de anasamblu asupra tendintelor in societate (de moda sau altfel...).
Si ca sa raspund la intrebare da, sunt atenta la ce se poarta si imi place sa ma imbrac modern, adaptandu-l stilului meu personal. Si imi place, o fac pentru mine, pentru starea mea de comfort psihic.
Prin natura meseriei am calatorit foarte mult si am observat ca aceasta cultura a hainelor este oarecum specifica est-europenilor. Romancele se imbraca minunat si ingrijit, si asta este un lucru recunoscut peste tot in lume. Si e o mandrie pentru mine. Poate si pentru ca am stat atatia ani in comunism, incorsetati in reguli si uniforme... si in haine cenusii si terne.
Am deviat, sa ma ierte autoarea subiectului... dar mi-e draga moda si nu vad de ce sunt in afara normalitatii pentru ca imi pasa cum ma imbrac.
Va salut cu drag (si primesc contra-argumente, pentru ca asta inseamna dialogul).
Leditia spune:
Eleni,foarte frumos spus
Eu nu urmez moda,sincer moda din ultimul timp nu-mi place deloc si din cauza asta nu-mi pot cumpara mai nimic ca nu-mi sta bine.Fiind migniona e mai greu sa-ti gaseste haine, nu poti lua tot ce-i pe piata,iar acum cu pantalonii astia 3/4 sau chiar mai scurti,fuste midi..sau chiar pana la glezne..mie nu-mi vin,imi scurteaza si mai mult picioarele si nu-mi place asta..Pantalonii bagati in bocanci/cizme la fel.So,nu ma intereseaza ca asa se poarta daca mie nu-mi sta bine.In plus,mie nu-mi place sa fiu ca toata lumea,eu trebuie sa am stilul meu,sa fiu unica.Niciodata nu mi-a placut sa urc in tramvai(sau sa merg undeva) si sa mai vad cel putin 6-7 fete,imbracate exact ca mine(nu mi s-a intamplat,insa eu am vazut fete imbracate la fel,doar pt ca asa se poarta,nemaicontand daca le sta ori ba bine)
Ma imbrac in ce-mi place,in ce-mi sta bine si adecvat locului unde merg.Imi place sa-mi creez un stil al meu,pt ca moda se duce,stilul ramane.
pupici.
POZE