Urmati moda?

Urmati moda? | Autor: cipcipcip

Link direct la acest mesaj

Sint oare singura pe care nu o intereseaza moda? Vad atitea discutii, ce "se poarta", ce "nu se poarta", mie una mi se pare caraghios. Cine hotaraste ce se poarta? Sint oare creatorii de moda care se inchid intr-o sala de conferinte undeva si hotarasc ce sa fie la moda ca sa cumpere lumea haine noi in fiecare an, ca de, trebuie si ei sa vinda marfa noua...Citeodata cred ca mai fac si misto de lume cind vezi ce creatii mai poarta lumea pe strada, doar pentru ca este la moda...

Eu ma imbrac sport, simplu si comod, dar nu e intotdeauna usor cind tipe mai "fashionabile" se uita cu dispret, si asta se intimpla mai mult in Romania unde mi-e si groaza sa ma duc, mai ales prin magazine.
Recunosc ca am locuit ceva vreme in America unde oamenilor nu prea le pasa cum se imbraca si am adoptat si eu rapid acest "stil" pentru ca mi se potriveste. E comod, lejer, nu cheltui o avere pe haine, nu ma chinui pe tocuri si nici nu-mi bat capul cu ce culori/stil se poarta in anotimpul respectiv.

Voi cum va imbracati? Sinteti atente la "ce se poarta" si daca da, de ce?

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Sunt adepta regulii "ma imbrac cu ce imi sta bine". Cred ca doar cand eram de-o schioapa ma imbraca mama cu fustite din care se vedea poponetul. Acum, daca astea se poarta-n draci, inseamna sa merg si eu cu fundul gol ? In nici un caz ! Aleg fuste scurte, dar scurt inseamna o palma si-un pic deasupra genunchilor. Se poarta pantaloni evazati sau jeansi taiati pe/deasupra fundului ? Eu port drepti, ca modelul asta ma avantajeaza.
Nu sunt dependenta de moda, dar... sunt unele lucruri moderne, care imi plac si cand bugetul permite, mi le cumpar.
S-a intamplat sa ma intristez pt ca vedeam la alte fete, de ex, cizmulite cu ciucurasi si stiam ca nu imi permit. Am facut un efort si am si eu... dar un pic diferite, pt ca nu imi place ca lucrul pe care il am sa il vad pe alte 8 femei.
Port jeansi moderni, cu talia joasa, dar nu din aceia din care se vede fundul atunci cand te asezi pe scaun.
Repet, sunt lucruri moderne pe care mi le cumpar, dar le iau pt ca ma avantajeaza, nu pt ca asa vrea X-sulescu de la Milano sa port. Nu imi cumpar haine sau altele pe care sa le port doar un sezon si mereu ma gandesc daca le pot combina cu ce am deja acasa. E bine, totusi, sa adaug ceva nou...

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Aproape niciodata. Cum sunt adepta mersului pe jos in cele mai multe cazuri, prefer sa ma imbrac cat mai comod. Cum mi-ar sta sa plec la o plimbare de 3-4 ore cu o fusta de 20 cm, bustiera si pantofi cu toc cui???

Si mai ales si eu cred ca trebuie sa iei din moda doar ce ti se potriveste fiindca astfel risti sa cazi in ridicol. Am o colega foarte in ton cu toate modele, posesoare de vreo 10 sifoniere (martusrisite) cu haine si de cate ori o vad ma apuca durerea de cap. Parca e scapata de la balamuc!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Moda ? Ce-i aia ?
Niciodata. Io imi urmez cheful si comoditatea ! Si votez cu blugii la servici, la plimbari, la cumparaturi.
La ocazii votez cu stilul clasic.

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eu... nu prea am cum, in ultimii ani moda e fistichie si daca ma duc asa la job ma dau astia pe usha afara!!

Cind ies cu prietenii de obicei ma imbrac intr-adevar cu ce se poarta (are sora-mea grija de asta - are 18 ani si stie tot in materie de culori, croieli, coafuri, tendintze!!)

Dar iesirile astea sint mai mult in week-end, in rest ajung prea tirziu acasa.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cum mi-ar sta sa plec la o plimbare de 3-4 ore cu o fusta de 20 cm, bustiera si pantofi cu toc cui???

Foarte bine faci ca nu umbli asa! Asa se imbraca doar....sti tu cine.
Tocurile cui nu se poarta toata ziua buna ziua.Nu stiu daca ati observat ,sambata si duminica in parcuri ,cum se imbraca unele fete ,femei.Cam cum a spus Daniella ,fuste ,scurte,tocuri cui,sau barbatii la costum.Domne,cand ii vad ma umfla rasul! Asta nu e tinuta de parc!In parc iti pui ceva sport nu haine de opera sau de panarama...scuzati.
In legatura cu moda,eu fac tot posibilul sa urmez moda ,dar nu cad in ridicol.ex, ciorapi 3 sferturi cu sandale cu platforma,sau ciorapi scurti tip colant pe sub fusta.Astea sunt extreme.Poti urma moda si fara sa cazi in ridicol.

Port jeansi moderni, cu talia joasa, dar nu din aceia din care se vede fundul atunci cand te asezi pe scaun.

Raza si tu faci foarte bine.Nu se mai poarta blugii cu talie joasa ,se poarta blugii cu talie medie.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eh, na - aici vorbeam de moda, nu de cazutul in ridicol, ca nu-ti impune moda sa pleci cu tocuri cui la piatza, nu?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

nici eu nu ma imbrac la moda, nu de alta dar unele sunt chiar caraghioase si nu ma avantajeaza deloc.
Imi cumpar haine care imi stau bine si imi plac, de fapt pe aici nici nu prea vezi lume imbracata ultimul racnet, majoritatea sunt sportivi, mai ales femeile unele cu adidasi si fuste.... altele indiencele ... cu perdele pe ele... chinezoaicele si romancele sunt mai elegante in Canada.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

moda???!!!pai n-ati vazut ce moda e acum???cu fuste din alea ca niste trente cu colturi cu margele pe ele bluze la fel...nu poti sa-ti mai cumperi o haina mai clasica mai normala!!! e jale cum apare o moda noua (de ex. pantalonii 3/4 iarna asta)nu mai gasesti altceva prin magazine decat din aia pe toate culorile si care mai de care cu cat mai multe margele pe ei...ei unde sa te duci cu aia ca sotul meu cand ii vede zice ca parca sunt pentru circ
deci port ce se poarta doar daca imi place si imi sta bine...in rest clasic si comod

Nusha Campeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Mie moda de acum mi se potriveste, se poarta stilul comod, fara tocuri imense, fustele conice peste genunki, plovere cu gulere mari, mie fustele scurte nu mi-au placut niciodata, cu-atat mai putin in discoteca, poate doar vara, la mare. in rest imi place sa rasfoiesc reviste de moda si gasesc io o combinatie care sa-mi stea bine si sa mi se potriveasca

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Eu sunt departe de a fi un fashion victim, totusi imi place sa ma imbrac modern. Cat am fost in concediu de maternitate trebuie sa recunosc ca de multe ori ieseam la plimbare in trening, sau in blugi in cel mai bun caz. M-am intors insa la servici si pentru ca lucrez intr-o banca nu prea pot merge la servici in trening . Din fericire nu avem reguli stricte de tinuta, in sensul ca deux-pieces nu e obligatoriu (eu una le urasc), nu sunt anumite culori care trebuiesc evitate etc., asa ca ma imbrac cat mai comod dar cat de cat elegant.
Si apropo de moda de anul asta, am observat ca se poarta tinuta cosciug: adica mult negru, maxim combinat cu alb si machiaj livid. Mie una mi se pare absolut ingrozitoare, asa ca am sa continuu sa port tinute colorate. Sincer, mi-a placut foarte mult moda de anul trecut, un fel de hippie mai elegant, dar si look-ul cazon, dar facut mai feminin.

Mergi la inceput