Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vera am vazut filmuletul. Era de-a dreptul absorbit de boxe Vladut. Si normal ca a contribuit si el la conversatie si la sfarsit a tras un oftat... Musai sa ne vedem cat de curand.

Codruta e mortala Petra cum papa ea cu lingurita . M-am amuzat bine de pofta ei de mancare. Vladut nu e asa entuziast, papa asa in lene...

Simodina .

Irina ma bucur ca e bine Matei. ouf... te-a speriat putin, bine ca nu a fost nimic.

Ruxandra e de-a dreptul superba poza. Sa stii ca m-a emotinoat puternic.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Irina, de pe aici poti sa le spui sa iti aduca tot ce gasesc de cumparat la reduceri, ca nu exista chestii necalitative. Sa vaneze oferte in Penneys si in Dunnes Stores ca sunt mai convenabile la pret, dar si Mothercare si Adams pot avea oferte bune (daca le nimeresti, ca de obicei sunt mai scumpicele decat media, dar au si hainute mai 'trendy'). De asemenea Next dar e destul de scump si chiar si la reducere de 50% sau mai mult nu merita intotdeauna. Eu de exemplu am cumparat vreo 2 bluzite si vreo 2 pantalonasi, niste bavetici si ceva sepcute de la Next si am lasat 25 euro, apoi am intrat la Dunnes Stores si pentru aceeasi suma am luat vreo 10 bluzite sau mai bine.
De asemenea, jucariile sunt mult mai ieftine aici, am vazut in tara la Mall in Dr. Taberei la magazinul de la parter o testoasa Chicco (jucarie) cu 700.000 lei in timp ce eu am cumparat aici pt baietelul vecinei cu 8 euro aceeasi testoasa. De la T K Maxx, dar nu stiu daca e si in orasul unde e fratele tau.

Poti sa te uiti si pe www.argos.co.uk pentru ca acelasi catalog e si la noi (pt jucarii mai ales). Preturile sunt insa in sterline dar corespund daca le transformi in euro cu preturile de la argos de aici. Argos nu are site bine facut aici in Irlanda, ci numai in UK.

Cam atat acum

va pupic

meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Anto acum papa suculetul de morcov cu mar din biberon , nici acum nu e fan da nu are ce face :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Colegele mele care au copii de 6-8 luni, la sfatul medicilor, au refuzat vaccinul antirujeolic la 7 luni. Vor face trivaccinul rujeola+rubeola+oreion la 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Locca, super poze. Ce dragut poate fi matei. Am sa salvez poza sa ii arat la Petra primele flori primite
Irina, numai la inceput era asa pofticioasa. Sau acuma daca ii este foarte foame. In rest si noi mai papam ce papam din bol, apoi trec pe bibe sa pape tot sa nu se plictiseasca.

Voi o sa pastrati supa la congelator?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ioana, am auzit ca facutul pasaportului pt copil dureaza 1 luna! Asta daca "iti ies pasentele" si vrei sa pleci...Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

anya, multumesc. Daca plec, o sa plec direct de la coada de la pasaport.

Gata, am concediat bona. Miine sintem singurele acasa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Simonique si Simodina eu nu prea as fi pus poza aia ca e cam da sotul a insistat ca cica si lui ii place foarte mult.

Locca ce m-a emotionat Matei. Ii trimitem unvirtual.

Irina las ca acum da caldura si ne vedem in curand. Pana atunci tu pregateste-l.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vera am inteles .

Liniste si pace pe aici... Noapte buna si somn lin .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

am vizionat toate 4 filmulete si vreau sa spun ca aveti niste puiutii grozavi

Al meu nu stiu ce a avut astazi seara ca de 2 ore ne chinuim sa il adormim (el care dormea singurel ) si nu am putut ,noroc cu tata ca la adormit

poze
DanaAntoine(10.10.05)

Mergi la inceput