Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Merci mult!
Nici nu stiu ce sa fac cu vaccinul, dar cred ca nu-l facem nici noi.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare! Am citit in fuga calului ce-ati scris in ultimele 2 zile. Se pare ca a fost un caz fericit, ca de-acum incolo accesul imi va fi si mai mult restrictionat, ca a crapat laptopul sotului si asa ca ravneste la gioarsa mea de calculator, ca n-are incotro. Din ce-am citit - LiaMia, distribuitorul de la Humana are cam aceleasi preturi ca in Cora, Carrefour si ai avantajul ca-ti aduce laptele la usa. Cat era bebela mica si la cate surprize am avut cu negasit Humana 1 decat in farmacii deja m-am obisnuit sa-l comand la el. Codruta, eu supa o fac pentru 6 zile (500 gr legume la 1 l apa) si ii dau o portie in ziua respectiva, iar restul congelez pe portii, in borcanas si scot cate unul in fiecare zi. In CC spune ca se mentin asa pana la 2 luni. La multi ani bebicilor care au mai implinit cate o luna, mai ales celor care si-au serbat "majoratul". Revin cand il dovedesc pe sotz.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna seara fetelor, nu as vrea sa ratez capitolul asta asa ca ma inghesui la scris. Noi suntem bine, de azi suntem proprietarii apartamentului (ipotecat de altfel) din Tei si deja ma simt mai bine. Cu curatenia cred ca termin in 3 saptamani, as fi vrut mai repede ca pe 20 martie e ziua sotului dar asta e, urgentam ce e de urgentat.
In rest eu sunt cu titele ca de silicon, pot juca in filme xxx va mare diferenta nu este la capitolul tite. Doar ca sunt dureroase si azi mi-a fost cel mai rau asa ca m-am enervat si am sunat pe mama care a sunat pe prietena ei ginecoloaga si i-a zis sa cumpere dostinex, asa cum mi-a recomandat Raluca si inca cineva, scuze ca nu tin minte. Asa ca a cumparat 4 pastile acum sa imi ziceti cum sa le iau ca mama cica sa iau juma de pastila la 12 ore. De asemenea vine cu hushti, nu ma intrebati ce este, ceva din taratze, sa imi invelesc titele plus nu stiu ce produs homeopat dar cica tot 3 saptamani tine toata tarashenia. Asa ca mai am inca 2 saptamani .

Raluca si noi tot la faza cu picioarele suntem, ba mai mult Vlad si le baga pe gat, se ineaca cu ele... a zis tasu ca il face un marius urzica ceva. In plus exerseaza niste chestii din gura asa ca si cum isi umfla obraji si dupa aia da drumul la aer si pocneste din buze. Eu sunt mai linstita ca am inceput serviciul si stii ceva, copilul mananca mult mai bine si e mai relaxat. Cred ca daca mai stateam acasa stressam copilul definitiv.

Nadine pai la ce sa se uite si ochiul meu decat la mancare ca sunt cat vaca holshtein, aia de o vedeam pe meleaguri olandeze la fiecare 5 metri.

Ioana cum ne spunea noua un olandez ca iti dai seama ca ajungi in Olanda... devin vacile mai frumoase decat femeile! Cu bona trebe sa stabilesti niste lucruri si cand incepe povestile baga o privire absenta si pe la mijlocul frazei sa ii zici ca nu ai fost atenta de cat de obosita esti. Eu chiar asta patesc in realitate, vorbeste langa mine si eu nu o aud!

Dani eu deja vreau sa scap de varianta lunga si sa trec la aia scurta ca nu mai suport!

Ege eu acum 1 luna eram mai prudenta insa fimiu nu, ii place in fund si chiar daca il asez culcat il gasesc invariabil in fund in picaj spre fata asa ca il las cat vrea el, cand oboseste se cere la orizontala... in scaunul polly pune-l pe ultima pozitie, nu cred ca e foarte periculoasa!

Iaca am incheiat raspunsurile pe capitolul 56!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu inca nu ma plang de bona dar eu ii dau bani pe 1 pentru luna care vine ca sa nu ma zapaceasca de cap. Si cred ca e multumita dar ma gandesc sa ii maresc un pic cand ne vom muta in tei. In rest nu ma omor cu mancarea ca a vazut ea ca nu prea gatesc asa ca mananca ce gaseste prin frigi!

Meme am si eu un set de 10 borcanase Avent acum daca nu mai alaptez astept sa le pun in functiune la diversificare si pe unele le-am folosit de mai mult de 4 ori, nu par ca s-au stricat .

Cam putin pentru capitolul 57 dar trag cu ochiul si la patinaj.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Hai buna seara!

Jadi, dostinexul se ia 1/2 pastila la 12 ore, daca nu ti s-a zis altceva. Sper sa nu-ti fie rau, dar eu care sunt si cam hipotensiva, si cam slaba de fiere de fel n-am dus-o bine. Dar macar suferi 2 zile - ma rog, la tine 4, nu 2 saptamani. Fa-ti o poza din profil, acum cat se mai poate! Io care ma laudam ca la proba creionului sunt tare (adica de pui un creion sub tate nu sta daca nu-s lasate), acum pot pune un penar intreg....
Ioana, bine ai facut cu bona! Iar la urmatoarele, taie discutia din start, delicat dar ferm schimba subiectul. Cea mai faina lectie de diplomatie d-asta mi-a dat-o mama mare, acum cativa ani cand am tras gaze: instalatorul s-a ofticat tare ca n-a cerut cat credea el ca ar fi mers. Drept care ne-a zis ca la ce lucrare a facut el, trebuie sa-i dam si butelia. Si mama mare s-a pus pe un ras, da' un ras, de bietul om a fost in corzi, ca n-a mai stiut cum sa raspunda. De atunci, am aplicat metoda cu succes, ca-i pe principiul: de nu poti sa-i convingi, zapaceste-i. Mie mi-e groaza de pe acum cu tantele astea, ca barbatul mi-e morocanos nevoie mare la capitolul "intrusi", noroc ca tante de la curatenie e tacuta ca pestele, dar si asa ii gaseste nod in papura.
Ege, frumoasa fata!!
Tonnia, bine c-ai rezolvat cu laptele! Apelez, de ma voi gasi in criza! Lactana 2 e cand incepi diversificarea, ca din ce-am vazut are continut mai mic in vitamine si parca mai mare in alde aminoacizi si proteine, probabil in ideea ca incepi cu fructele/ cerealele, care aduc vitamine dar nu si d-astelalte.
Povestea cu portocalele e naspa, cred ca nu numai fetitele sufera. Deci portocalele sunt cu hormoni, morcovii cu pesticide, noi cu ce mama soarelui sa-i diversificam?! ca si graul o fi de pe lanuri radioactive...
Ma gandesc serios la varianta cu borcanelul, ca eu una m-as cacali de dragul lui Radu, dar pe sot nu-l pot pune....
L-am pus pe Radu in celebrul Polly - de cateva zile de altminteri - si pare ca se adapteaza. Dar azi mi-a transpirat leoarca. Cine are know-how la pusul de ceva de bumbac pe scaunel? gauresc pt centuri? fac altfel?
Se vede treaba ca e puturos copilul; de ridicat nici poveste sa se ridice, desi sta cu placere pe plan inclinat; in schimb a invatat sa scuipe suzeta cu bolta, sa o sufle mai precis. pe urma daca o gaseste, repeta schema, daca nu, maraie sa i-o gasesc eu. parca vad c-o sa am parte de botezul morcovului.
Cu ochiul, parca e mai bine, dar tot iritat si mai colecteaza. Iar eu, care ziceam ca avand experienta cu 2 caini pe care i-am oblojit la ochi, n-o sa fie problema sa pun picaturi la un bebelus, am furat-o rau, ca fi-miu inchide ochii aia de nu-i chip sa-i mai casti. Asa ca trebuie sa fiu si creativa, si cu directie - ca altfel dau pe-alaturi picaturile si iar se inchide ochisorul ermetic.
Meme, marfa piata din Irlanda; chiar ca merita un business, ca si cu dublu ai vinde body-urile cu pricina aici, unde mai pui ca-s de calitate.
Gata, ma duc sa ma culc (zise si-n adanc se scufunda...)

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Raluca - mi-a placut mult faza cu penarul. Ma gandesc si eu fara prea mare placere la imaginea mea dupa ce n-o sa mai alaptez.

Am mai pus cateva poze in album.

Alina

Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ioana, mersi de raspuns. Deci Miruna era la 4 mese pe zi din lapte cand ati inceput diversificarea?
Bine ca ai scapat de bona, iritant personaj, eu am boala pe oamenii care te fac sa te simti stanjenit ca tu ai ceva (pt care ai muncit din greu) si ei nu. Iar faza cu scosul frigiderului din priza mi s-a parut super-tare, hilara daca nu ar fi enervanta.

Mai citesc si revin.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Meme, vazut poze, placut copil, foarte simpatic si dragutz. Sunt tare bune preturile la hainutze de bebe in Irlanda, merita de mers la shopping.

Irina si Simonique, am vazut filmele, , sunt tare de haiosi puiutii.
Simonique, vroiam sa-ti spun mai de mult ca-mi place tare poza asta, chiar asa a adormit, cu picioarele printre zabrele?

Codruta, ce scumpa e Petra, buuun morcovelul!
Sper sa ajung sa-l vad si eu pe Victor ca alearga dupa linguritza, nu invers.

Vera,nu am putut sa vad filmul tau, am avut sunet dar imagine nu.

Locca, m-am topit, multumim de ghiocel. Daca aveam fata, va petzeam.

Gabiarama, borcanelele pt bebe pot avea intre 130-150 gr cele cu legume si 125-190 cele cu fructe, cel putin din ce am cumparat eu pana acum. Dar depinde si de varsta.

Ege, gasesti in mail-ul comun un mesaj care explica cum sa faci sa-ti apara "poze" in loc de adresa explicita. Iar semnatura ti-o poti modifica in "Profil personal ",in lista din stanga ecranului.

Jadi, felicitari pt apartament, sa fie intr-un ceas bun, sa-l stapaniti sanatosi.
Nu conteaza ca e ipotecat, asa zicem si noi de casa, inca 200 de rate si e a noastra.

Eu azi am continuat sa-i dau piure de morcovi si a stranutat cu gura plina, a stropit tot ce-a prins, si pe mine si pe el si pe mobila. Dar cred ca ceva tot a ajuns in stomac ca s-a vazut in pampersul de seara.
Ma gandesc sa incerc sa-i dau altceva daca la morcov nu avem spor. In ritmul asta ajunge copilul la majorat pana sa inlocuiesc o masa de lapte cu una de legume.

Chiar asa fetelor, cat a durat la voi, de cand ati inceput pana ati inlocuit complet o masa de lapte cu una diversa?

Irina81, somn usor daca mai apari, eu ma retrag acum.

Pupici la fete, noapte buna,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la noi!
Ege,ai un pm.
Meme,mersi mult de informatii,mi-am notat.
Filmele nu am apucat sa le vad,dar maine dupa amiaza,sigur.
Alina,am vazut-o pe Anya,e o scumpa.In weekend punem si noi poze noi.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Anto,la noi a durat cam o sapt.Ti-am zis eu ca ne intalnim. Eu ma duc sa mai citesc cate ceva.Somn usor,pupici si weekend placut va doresc!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput