Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
dani_flor spune:
Buna dragelor!!!
Uitati-va la ce ora criminala va scriu! Iar a plecat sotul in delegatzie . Si uite asa un stres maaaare a fost ...
Ieri avem ziua cea mai grea din saptamina, cum m-am mai plins, de aia nu am apucat sa intru. Ma duc la gym cu bebela dupa mine, ma intreb de fiece data daca nu o sa oracaie. Ieri am luat-o inauntru ca pina acum dormea mai mult si o lasam in carut la usa. Au fost in total vreo 6-7 bebei care vb care mai de care si era Maria tare incintata, ridea din dosul suzetei. Ea nu a catadicsit sa se converseze, dar i-au placut sunetele asa ca am reusit sa imi fac si eu execitiile.
Si p-orma luat Ioana de la scoala, dus la Karate. Si am mai facut si boroboate. Voiam sa mergem in oras sa mai cheltuim bani , direct dupa karate si i-am luat Mariei apa la termos ca sa ii dau sa pape pe undeva, sa nu pierdem tp cu intorsul acasa. Si mi s-a spart termosul . Asa ca a trebuit sa ne intoarcem totusi acasa sa pape. Si uite asa ne-am adunat de pe drumuri abia dupa ora 8 seara. Maria a chirait vreo 2-3 ore in brate pina a adormit (de fapt in marsupiu), a fost agitata, nu stiu de ce. E si ea putin racita, adica "fornaita" numai, si tuseste din cind in cind. Dar daca nu are temperatura nu mi-am facut prea multe griji. Aseara parea ca nu o doare nimica, dar efectiv nu isi gasea locul parca voia sa doarma, parca voia sa chiraie...Sper sa nu apara ceva mai rau.
Astea au fost aventurile. Acuma m-am decis sa nu ma mai culc astea 2 ore ca nu cred ca mai reusesc sa ma scol la 6. Am zis sa profit de ocazie sa va salut .
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
dani_flor spune:
Carmi, sanatate multa lui Fabiano!! Sper ca astazi sa fiti mai bine .
Anya20, merci de info despre febra. Sa stii ca nici eu nu astept pina la 39.5 sa le dau ceva de febra ca doar nu sunt nebuna . Dar cind dau raportul mi se face observatie de fiecare data... Le-am zis si eu de convulsii si cica sunt ereditare ??!!!.
In fine, nu conteaza, noi ca mame mai facem si cum simtim, zic eu.
mifloricico, multzumim frumos de aprecieri. Ce vointa ai sa recuperezi...Am incercat si eu, dar am clacat pe la cap 42-43. Mi-am propus macar la poze sa ma uit, dar catinel ca sa tin si eu minte ce am vazut . M-am uitat la Ana Maria, inca o bebelina cu ochisori albastri. Pozele sunt de la 1 luna, mai recente nu ai pus... sau nu stiu eu unde sa ma uit?
nanadana!!! Si a mea la fel, agitata rau aseara . Tare ciudat. Nu parea sa o doara ceva doar ca n-avea stare.
Simonique. Suuper poza de care zice Anto mai sus!!
ege, frumusica foc bursunica ta.
Ioana, bine ca ai scapat de bona!! Vb aia: sa ma si enervez pe banii mei ...
ma uit si pe mail acushica ca am auzit ca sunt filmuletze faine
dani_flor spune:
Ruxandra (locca), multzumim de ghiocel. bbelin Mateias scumpic foc.
Am vazut toate filmuletele!!! Petra, Iulia, Vladut, Alexandru (deeapui), Alexandru(simonique). . Faine de tot! Felicitam pe cei care au surprins si inregistrat puiutii.
Irina, Vladut are tot ochi albastri??
M-ati dat gata. Si eu mi-am dorit ochi albastri la bbi. Mama e blonda cu ochi albastri (ma rog, acuma e satena la par deja incaruntita, dar asa a fost . Si am sperat sa se arunce gena dar nu a fost sa fie. Da' noi sa fim sanatosi.
A! Si sa va zic de ochi albastri, am o prietena daneza blonda bine cu ochi albastri, casatorita cu un irakian brunet bine. Si au 3 baieti bruneti bine . Si eu zic ... "ce pacat ca nu e nici unul blond". Si ea cica: "a... de ce?! Ca nu voiam blonzi. Ca noi suntem in mare parte blonzi, aveam si noi la scoala 2 brunete doar, si toti baietii le curtau" . Hehe, la noi, in Ro, pe dos. Asa ca fetelor, am pierdut, aveam sanse la nordici
Fetelor, daca am gafat la numele voastre sa ma trageti de urechi, ca unele aveti nick-uri total diferite
dani_flor spune:
Si... ultimul mesaj si promit ca am terminat ca dupa aia va las, azi am de gind sa dooooorm dupa ce duc copilu' mare scoala, daca oi reusi dupa cita cafea am baut...
O intrebare fetelor, Maria mea, desi e demultisor pe 5 mese zilnice, noaptea are intervalul de max 7 ore (10.30 -- 5.30), sau 12-7, ma rog, in fc de ultima masa, si asta tot de multisor. Si nu da semne ca ar vrea sa il mareasca. Spre disperarea mea. Poate dupa diversificare. Ai vostri ce interval de somn au noaptea??
Pupicim fete si bblini frumosi, va dorim sanatate si o zi super!
simonique spune:
Antoanela23, Dani_Flor, multumim pentru aprecieri, ne bucuram ca v-a placut poza. Chiar asa dormea, ii place la nebunie sa isi bage picioarele printre gratii chiar si noaptea, acum am pus protectii, ca imi era frica ca nu isi suceasca vreun picior
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos
Tonnia spune:
Locca, m-a innebunit Matei!
Si mie imi place poza aia a godzilei!
Am facut vaccinul aseara, nu a plans deloc, nimic, ba chiar a zambit. Deocamdata e in regula.
Jadi, tot asa am luat Dostinex, 1/2 la 12 ore, dar doar 2 zile, deci 2 pastile in total.
Dani, al meu si-a marit intervalul de somn cand i-am mutat ora de baie mai devreme.(pare paradoxal). Citisem in carti ca daca copilul se trezeste mai devreme sau chiar incepe sa se trezeasca noaptea si nu o facea inainte, se va schimba ora de baie cu 1/2 de ora-1 ora mai devreme. Se pare ca tine. Eu tot asa faceam baie ca tine, pe la 22, acum e regula la 20.30, adoarme la 21-21 30 si se trezeste la 6, deci aprox.9 ore. mai mult nu vreau ca si asa nu am loc de 5 mese.
Tonnia spune:
Simonique, super poza aia, scump foc!
Meme, e dragut tare de tot!
Raluca, si eu cred ca incep cu borcanase, a fost si recomandarea pediatrei (a zis ca fac cum vreau dar ea are incredere in ele), sunt bio, la inceput ai nevoie de cantitati mici, ele se pot pastra pentru 2 zile la frigi. Numai ca va fi se pare dificil sa treci pe haleala traditionala, vom avea un fel de a 2-a diversificare...
b_irina_c spune:
Multumi inca odata de felicitari .
Dani - da Vladut are ochi albastrii. Eu ii am verde-caprui si sotul verde-albastru, dar bunicii ambii au ochi albastrii. Mie sincera sa fiu mi-ar fi placut sa fie verzi , dar oricum conteaza prea putin... Noi diversificam de mai bine de 1 luna si ioc somn lung. Noaptea e cam asa : culcat pe la 9-10, prima trezire pe la 1.30 pt papa, apoi pe la 3.30-4 pt suzi, la 5.30 pt papa, la 6.30 pt suzi si in jur de 7.30 trezirea ca doar cine se scoala de dimineata departe ajunge (eu inca nu m-am lamurit unde vrea el sa ajunga... ).
Cu groaza ma gandesc ca incep serviciul si voi dormi cu capul pe birou .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Tonnia am incercat la un mom dat si reusisem, dar era pe vremea cand dormea in carucior (adormea plimbat prin casa). Cand l-am invatat in pat a trebuit sa i-o dau inapoi. Nu le-am putut avea chiar pe toate .
Nu stiu ce sanse de reusita as avea s-o scot, caci se zbate rau fara ea si daca nu i-o dau plange si nu se calmeaza singur in patut (chiar daca-l mangai). Si sa-l iau iar in brate parca nu-mi vine ca m-am chinuit muuult pana am ajuns la stadiul asta cu dormitul... Chestia e ca doarme lejer fara ea (o scapa cum adoarme), dar cand ajunge la somnul ala usor (cum ne-a descris marinela, parca, mai demult) nu stie sa adoarma singur la loc fara suzi, se foieste rau si da din maini pana ii sare somnul. Cum ii dau suzi pune capul intr-o parte si e calm de zici ca nimic nu s-a intamplat.
Asa ca sunt in imaps... Daca ai sugestii nu ezita, ca nu ma supar.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze