Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
irina81 spune:
Buna fetelor!
Eu n-am terminat de citit cap trecut,dar raspund la asta.
Anto,multumim ca te-ai gandit la Matei.Acum este bine,chiar pot sa spun ca nu mai are nimic.Si,diseara cand revii poate ne intalnim ...
Meme,si mie mi-a adus fratele meu bodyuri din alea la 1 euro si mi se par super calitativ.Si acum mi-au aratat ca mi-au luat de la reduceri un pulovaras cu fermoar la un euro(la noi numai fermoarul costa aproape un euro).Mai da-mi si mie idei ce sa le zic sa-mi aduca de acolo.
Codruta,supa o poti pastra congelata 20 zile(cred ca in CC am citit).
Mai citesc la cap celalalt si ma duc sa vad filmuletele si revin cu laudele de rigoare.
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
locca spune:
Buna seara mamici
Nu ma pot abtine. Vroiam s-o pastrez pentru 1 martie, dar v-o arat acum ... deci pentru toate fetitele de sept-oct 2005 (varianta extinsa) de la Matei, cu drag, aici, si un pupic pentru Ana pe care am cunoscut-o azi .
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
gabiarama spune:
Dati-mi voie sa il laud pe Tudor : astazi la amiaza a mincat 150 ml de supa ,care era mai mult piure moale de fapt .
Cam ce cantitate are un borcanas cu mincare pt bb ?
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
nanadana spune:
am aparut si noi pe front
Miflor imi place de tine ca raspunzi la tot ,nu iti scapa nimic
Gabiarama multa sanatate tie si la puiutii
Carmi multa sanatate lui Fabiano
Looca este un dulce Matei
Ma duc si eu sa vizionez filmultele si revin
poze
DanaAntoine
Ioana75 spune:
Multumesc fetelor. Acuma o suna sotul pe bona minune sa vina miine dimineata sa-si ia sacosa cu schimburi si banii. Nu stiu ce o sa fac in continuare.
meme, ce fain, body-uri la 1 euro. Lasa ca ma duc si eu in lumea civiliata, cu salarii mai mari si preturi mai mici ca in Romanica.
irina, nu mi-a trecut prin cap sa-i zic sa tina tv-ul inchis. Dar cu siguranta ca o sa-i zic urmatoarei bone.
O sa ma uit si eu la filmulete, abia astept sa va vad.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
ege spune:
irina ma bucur sa aud ca matei e mai bine
ege ne dispera pe toti.ne prinde de degete,le duce la gurita si hop ne musca.si are niste dintisori ascutiti....nu stiu cum mai stam cu greutatea.tr sa ma duc sa o cantaresc.cred ca nu a mai luat in greutate.sau nu a mai luat f.mult.
azi am condus-o pe verisoaramea.e la facultate in tr.vreau sa va zic ca am inghetat!!!ege a inceput sa planga si verisoaramea zicea ca plange dupa ea.
sapt.viitoare vineri cunun.tr sa ma duc sapt asta sa-mi fac programare la coafor,manichiura,epilat.u o sa fie cine stie ce nunta pt.ca finutza mea e insarcinata in 12 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/album?.dir=3a9f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ege
ege spune:
poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photoshttp://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
ege
ege spune:
scuzati.incercam sa scriu si eu poze.puteti sa ma lamurITI SI PE MINE CUM TR SA FAC sa nu-mi mai apara linkul si sa-mi apara scris POZE????
si as mai vrea sa va intreb cum pot sa-mi schimb semnatura??
multumesc anticipat
ege
Anya20 spune:
Nicole - vaccinul antiruj. este bine sa se faca dupa 1 an. Asa se recomanda in tarile unde riscul de rujeola este mic (si asa este si normal, pt. ca atunci are efect si nu mai trebuie repetat) . In Romania se considera ca riscul de epidemie este mare si se facea prima vaccinare la 9 luni, cu rapel dupa varsta de 1 an. Insa acum, din cauza aparitiei epidemiei se recomanda primovaccinarea la 7 luni.
Teoretic este obligatorie, insa daca nu vrei sa o faci semnezi si gata. Nu stiu daca e bine sa spun asta (pt. ca eu trebuie sa fiu de partea cealalta a baricadei ), insa eu nu cred ca o sa i-l fac la 7 luni. Mi se pare prea devreme, mai ales ca sunt destule controverse (chiar si in lumea medicala) cu privire la alte reactii ale vaccinului. Este adevarat ca refuzam sa-l facem pe riscul nostru. In caz ca face rujeola - asta e. Nu e insa de dorit si sper ca in cateva luni sa treaca apogeul epidemiei.
Pe de alta parte recomandarile actuale sunt bune in contextul epidemiei si ar fi o reala problema daca toate mamicile ar refuza vaccinarea de la 7 luni. Boala in sine este mai rea decat eventualele reactii ale vaccinului.
Nu stiu cat am fost de clara, ca m-am pierdut in descrieri (asta e stilul meu), dar am prezentet ambele puncte de vedere. Acum fiecare face cum crede.
tuturor
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Ioana75 spune:
Ruxandra, un pup mare de la Miruna pentru Matei.
Nicole, mi-a aratat doctorita o "circulara" sau nush-ce de la minister in care se spunea ca ROR-ul se face la 7 luni doar pentru copiii care intra in colectivitati. Ea mi-a recomandat sa-l facem la un an, iar la un an si 2 luni infanrix ipv+hib. Deci 6 luni fara vaccin, iuhuuu.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)