In Italia (9)
Raspunsuri - Pagina 4
pet.cost2005 spune:
enn - 'neata! Eu am doua surori mai mari, eu sunt mezina, iar sotul trei surori mai mari, el mezinul. Vezi ce combinatie! Da, eu as vrea o fetita, dar sotul baiat, clasic, ca orice barbat. Pana una, alta ... ce-o fi numai sa vina mai repede, ca-mi sunt tare dragi copiii.
Petro
iriale spune:
Dragele mele, eu sunt racita cobza, dar rau rau de tot...of... Tare mult as fi vrut sa merg cu Ale in parc, astazi se face o serbare frumoasa pt Carnaval, dar uite ca au iesit doar el si tatal sau, in timp ce eu bolesc de zor.
Macar de nu as face febra...
Si daca vreti sa vedeti un "catelus"... uitati-va la ultimele poze.
O zi buna tuturor.
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Ce dragutz catzelushhhhhhhhhhhhh !!!
Super poze ... pacat ca nu te-ai dus si tu mamico ...
Sanatate multa .. stai in pat si te odihneste ca altfel faci sigur temperatura. Odihna, caldurica, o supa ceva ... cam asta e remediul.
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
enn spune:
Petro, eu-l īnteleg pe sotul tau ca-si doreste un aliat printre atītea femei.
Desi, fiind probabil baiatul mult-dorit dupa o serie de fete, sigur nu i-a mers rau, īmi īnchipui ca parintii si surorile s-au īntrecut rasfatindu-l.
Iri, īmi pare rau. Stai cumintica īn pat si bea ceai cu miere + lamīie, si daca nu e mai bine, du-te mīine la doctor. Sanatate multa si ai grija de tine
O duminica placuta īn continuare!
gabry spune:
Cri,inainte de toate felicitari pt prima pagina....super,esti o artista nu alta!
Noi nu am mai facut nimic interesant,sint in alergaturi cu fita asta mica,ca acum ca e independenta...tre' sa stau cu ochii pe ea ca un-doi da cu capul de cite ceva.Are deja antrenament la cazut,un obraz vinat(vina lui nonno)genunchii vineti de la cit patruleaza prin casa,cind oboseste in picioare o ia in patru labe.
Am fost si eu sa-mi cumpar cite ceva pt primavara,am gasit lucruri tare dragute la Zarra,mi-am trintit 2 geci si bluze o pereche di pantaloni di chele,zici ca am 18 ani!!!!
Cri,sti ce ma gindeam?Cind se incalzeste timpul....venim sa te vedem,vrei?Acum ca-s nesimtita si te intreb asa direct,poti sa ma si refuzi..dar ma gindeam ca nu-i mult pina la Bologna,vreo ora cu trenul,ce zici???(nu ma injura)
Incerc sa pun eu niste poze..nu stiu daca reusesc,ca nu-s esperta in domeniu.
Va pupic dulce pe toate!
enn spune:
Vai, Gabry, ce dulcica e veverita mica! Sa va traiasca!
Eu stau azi la servici si studiez legislatia muncii, ca sa ma lamuresc ce drepturi am ca viitoare mamica
Pupice tuturor!
crista-s spune:
'Neata !
Mai Gabitza cum sa nu, te urci in tren si te dai jos la Bologna si de aici te recuperez eu ( ca si eu tot cu trenul vin). Ai drepatate sa se faca caldut afara ca sa poti vedea cite ceva. Orasul e superb ( nu e mai frumos decit al tau dar parca nu e chiar asa aglomerat...). Iar centrul si ce ai putea sa vezi ( magazine si palate ... ), ca sa iti poti face tu o idee in mare e cam aceeasi distanta cam ca de la Gara Santa Maria Maggiore, traversind centrul vostru cu Dom cu tot si pina cind ajungi la Pitti ... deci nu e mult .. se merge pe jos ca ai multe de vazut ... Noi si la Firenze tot pe jos ne-am bintuit mereu ( e drept ca ajungeam cu masina mereu in centru si o lasam acolo pe cheiul riului .. Amerigo Vespuci cred ca se numeste ... si apoi la picior.. ). Vino ca te astept ... Vorbam cu Petro exact de asta ... poate ne punem de acord si alegem aceeasi zi.. asa facem gasca mai mare .. si daca o aduci si pe Elenutza ( ca ea circula in carucior asa ca e cea mai norocoasa .. nu isi toceste pantifiorii ... ) mama ce de fete ... Orium ideea ar fii sa ne vedem intr-o marti sau joi ca sa fiu eu libera mai mult timp adica pina la 17. Pe urma iese si Fabio de la munca mort de foame si obosit.
Nu e mult de la tine pina aici doar ca sunt mai multe eurostar decit trenuri normale (regionale, intercity)...
Foarte bine te-ai gindit ...
Asa... acum ma duc sa vad ce poze ai pus ...
Cristina
Noi doi... si nu numai
crista-s spune:
Vai mai Gabitza ce mare s-a facut ... sa va traiasca ... ia uite ce pereche frumusica faceau amandoi - Ele si Ale al Irinei - daca erau mai aproape unul de altul ... amindoi mascati ...
Am vazut si poza ta cu Mircea pe balcon cind a fost zapada cea faimoasa .. vai de mine ce inalt e .. cit tine.. parca iti e frate nu fiu... Foarte frumosi copii stii matalica sa faci .. bravoo ..
Enn bravo studiaza , ca drepturile in general daca nu le stii tu ca sa le ceri nu se va inghesui nimeni sa le ofere. De obligatii vor avea grija cu totii in schimb sa-ti reaminteasca ..
Cristina
Noi doi... si nu numai
crini spune:
Buna dimineata,
Cri, felicitari pentru prima pagina, e din ce in ce mai frumoasa!
Iri, ai grija de tine si sa te faci bine cat mai repede. Azi dimineata ma uitam cu sotiorul pe Vasnity fair si mi-a atras atentia pe 2 stiri care erau acolo din Ro. E mereu rubrica aia cu 'Sono pazzi questi rumeni' sau era doar o intamplare?
Enn, cred sa ai mai multe drepturi acolo decat mamicile de aici. Statul nu prea sustine mamele in Italia. Si dup-aia se mira de ce e asa scazuta natalitatea!
Gabry, mereu cand citesc de fetita ta imi vine in minte Andrei. Si el e o zvarluga, alearga peste tot, se cocoata, cade... Din fericire nu e un smiorcait. Plange doar daca isi face rau, adica foarte rar, in rest se ridica si merge mai departe.
Gabry si Cri, felicitari pentru cumparaturi. Si eu as vrea sa mai ies prin oras sa iau cate ceva, dar n-am timp domnule.
Sambata am fost la cumparaturi si am dus-o pe Theodora la o petrecere (ehe, e mare acum!) iar ieri am facut lectii aproape toata ziua. Lor nu le da nimic in timpul saptamanii, iar in we trebuie sa se pregateasca pentru toata saptamana care urmeaza.
Petro, deci si tu te gandesti la copilas! Mai, mai , infiintam o gradinita.
Danangie, noi am calatorit destul de mult cu Myair si imi amintesc ca s-a intamplat sa ne schimbe orarul de zbor, iar unor prieteni le-a schimbat chiar ziua. Insa pe noi nu ne-a afectat prea tare pentru ca nu avem legaturi dupa aceea.
Mai nasol a fost in vara, cand nu ne-au schimbat ora de zbor oficial, dar a plecat avionul cu o intarziere de vreo 18-20 ore. Din pacate asa se intampla cu companiile low-cost.
stralucitor1 spune:
Buna, fetelor!
revin si eu dupa o perioada destul de lunga....nu pot sa zic ca am absentat motivat ci mai mult din inertie..dar m-am hotarit sa tin pasul de acum, sa vad de-oi reusi, eh...intre timp am inceput un job nou, intr-un proiect al primariei dedicat adolescentilor...alte noutati nu am...aaaa ba da, miine ma duc la questura pentru permis, sper sa nu ma ia cu palpitatii!
"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php