In Italia (9)

In Italia (9) | Autor: crista-s

Link direct la acest mesaj

Bine ati venit la un nou capitol!

Capitolele precedente:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58754&SearchTerms=italia" target="_blank">In Italia,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60722" target="_blank">(2),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62704&whichpage=1" target="_blank">(3),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64086&whichpage=1" target="_blank">(4),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64758&whichpage=1" target="_blank">(5),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65369" target="_blank">(6),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66805&whichpage=1" target="_blank">(7),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68622&whichpage=1" target="_blank">(8)

Italiencele vorbarete, de la sud la nord:
Iriale ( Messina )(05.02.1972) si Alessandro (11.06.2002)
Geanina Anghel ( Napoli)
CameliaS ( Firenze )
Gabry ( Firenze )(28.05.1974), Elena (07.02.2005)si Mircea
Crista-s ( Bologna )(06.01.1967)
Stralucitor1 ( Torino )
Mariana I. ( Torino )
Pyssy ( Novara )
Danangie ( Milano )(08.02.1977)
Crini ( Milano )(01.10.1971), Theodora si Andrei
Pet.cost2005 ( Milano )(15.12.1975)
Alinutza00 (Milano )
Dana7mi ( Milano )(07.02)
Tizabela ( Pordenone )(12.02.1983)
Mireloaia ( Aosta )

si prietenele lor :
Vio
Enn(29.08.1971)astepind-o pe Dora (12.07.2006)si Dčnes(14.02.2004)

...... si lista e deschisa ...

alte discutii referitoare la Italia:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43477&SearchTerms=italia" target="_blank">vacanta in Italia ( recomandari)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56382&SearchTerms=italia" target="_blank">vacanta in Italia ( recomandari)(2)

De unde putem "culege" informatii pretioase:
www.romania-italia.net" target="_blank">Forumul romanilor din Italia
www.roembit.org/" target="_blank">Ambasada Romaniei in Italia
www.consulatmilano.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1" target="_blank">Consulatul General al Romaniei la Milano
www.stranierinitalia.it" target="_blank">Stranieri in Italia
www.moduli.it" target="_blank">Tipologie di moduli; Contratti; Autocertificazione; CAP; Codice fiscale...

Dictionar on-line :
www.garzantilinguistica.it/interna_ita.html" target="_blank">Garzanti Linguistica

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

'Neata !

Va place mizgaleala colorata pe care am facut-o pe prima pagina ? Astept completari la zilele de nastere si anii pe unde nu i-am stiut si mi-a fost lene sa citesc din urma ....
Am pus poze facute la Milano marti de pe acoperisul Domului numai vederi si in capitolul cu pozele noastre pozele mele sus pe acoperis ...

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri...
Eu chiar asa ma gandeam atunci cand te rugasem sa adaugi datele de nastere, la prima pagina a capitolului, exact cum ai facut acum. Bravaaaaaaaa...
Ma duc sa ma uit pe pozele tale.

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Ai vazut Iri, cum m.ai laudat am mai mizgalit pe acolo si cu alte culori si am pus si niste mutzunachii ...

Am si eu niste intrebari legate de emule si mai bine te intreb aici ca macar aici mai deschizi si in timpul zilei.
1. Deci eu cind vreau sa descarc ceva aleg divx-ita dar tb sa ma uit si la coloana inde scrie codec sa fie divx sau sa nu scrie nimic ... ca eu am descarcat un film si cind sa il deschid facea fitze si imi zicea ca e ceva cu copdec-ul pe care nu-l recunoaste ...
2. tb sa il aleg pe cel cu nr disponibil cit mai mare ...
3. acolo unde scrie fonti complete si un procent ... ce vrea sa zica ca daca e 50% nu e tot filmul ?? si tb obligatoriu sa il iau pe ala cu 100 % ??
4. Cum se termina filmul cu fatele ignorante ... ca al meu se termina brusc cind unu arunca cu un pahar pe jos ... acum nu stiu nu era complet filmul .. ca inca nu am apucat sal vad sa imi dau seama daca ii lipseste sfirsitul sau ii lipseste numai distributia din coada

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

1.alegi divx-ita, e de-ajuns; cat despre codec, situatia este asa: te duci mataluta aici -> http://www.videolan.org/vlc/ si iti descarci programul vlc (pe prima pagina este download, alegi sistem operativ Windows si descarci), este practic un software care permite sa vezi orice tip de file, deci cand te uiti la un film pe computer si vezi ca nu se deschide cu Windows Media Player, te pui cu tastul drept pe file, apesi pe "apri con" si selectionezi Vlc.
2.nr. disponibil cat mai mare
3.convin alea cu 100%
4.asa se termina filmul, mi se pare ca nu-s nici sigle la sfarsit; si eu am ramas un pic masca, am dat inapoi sa mai vad o data finalul, ca sa pricep mai bine

Succes!

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Eu am descarcat si n-am apucat sa vad toate filmele, asa ca pe unele le-am salvat pe CD ( alea care incapeau ... asta e unul dintre ele ) si normal ca m-am uitat sa vad se deschide sau nu, cum se vede , m-am dus la sfirsit sa vad daca e tot ( adica sa vad eu distributia de final ) si stupoare .... nimic la sfirsit decit ala cu paharul... m-a luat inima .. zic "ete frate .. stau ca nebuna sa descarc cu zilele si e fara final ...etete unde statea never ending story in varianta macaronara ".

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Iri tu nu mi-ai trimis filmuletul cu "Ale cintaretul "? ca eu nu am primit nimic pe gmail si nici pe alte adrese .... Acum mi-am amintit ...

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor,

ma scuzati ca ma bag in seama , vreau sa va rog-am pus acum un subiect nou- daca puteti sa ma ajutati cu idei de cazare in Roma, 3 nopti.

va multumesc si va pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Foarte frumos, Cristina !

Si daca tot vorbeati de filme: la noi ruleaza īn cinematografe Manuale d'amore. Oare merita vazut?

Mie azi nu mi-i prea bine, ma doare capul de ametesc. Asa ca ma īntorc cuminte īn pat. Si stau sa vad daca-si īmbunatateste baby-sittera propriul record de 80 de min pentru distanta cresa-casa cu copilul. Morcoveata cam face ce vrea cu ea, pīna cīnd sper ca-si va da seama singura ca trebuie sa fie mai hotarīta cu el.

Carrie, eu nu stau īn Italia, deci nu stiu cum e la Roma, dar sigur te ajuta fetele.

Mergi la inceput

Enn sanatate multa ... o fii de la vreme ?? La noi toata ziua a plouat asa marunt - mocaneste ... e o vreme de toata jena . Bandit Morcoveata cel mic ... profita de baby sittera ...

Filmul e o comedie ... nu l-am vazut , doar ceva bucatele cind faceau publicitate ... cred ca merita ... e cu Luciana Littizzetto pe care eu o iubesc e micuta si uritica dar e pe stilul meu si ea face misto de ea insasi ... si cu Carlo Verdone ..cred ca merita ... daca vrei iti traduc ce au scris despre el pe net

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara!

CRISTA sunt nascuta in 1977. Frumoasa si animata prima pagina.

Am luat o teapa cu avionul asta fetelor.......deci, eu mi-am cumparat deja biletele. Prin MYAIR. Pentru 9 aprilie aveam avion la 12,25 de la Bergamo. Ajungea la Buc Baneasa la 15,20. Si aveam avion de la Buc Otopeni pentru Iasi la 20,45. Deci, aveam tot timpul din lume sa ajung de la un aeroport la altul. Ieri fetelor primesc un e-mail de la astia si-mi scriu ca mi-au schimbat orarul de zbor. Deci ar trebui sa plec de la Bergamo la ora 17,00. Si as ajunge la Baneasa la 20,05. Deci nu reusesc sa ajung la Otopeni sa prind avionul pentru Iasi. Sunt nervoasa, dezamagita si VA SFATUIESC sa nu cumparati bilete cu MYAIR!! Pe urma am aflat de la cumnatamiu ca astia odata lor le-au schimbat intr-o luna orarul de 4 ori!!! Va dati seama ??? De 4 ori! Pai daca vroiam sa plec seara alegeam orarul seara. Dar asa eu am nevoie sa plec pana ora 14,00. Le-am trimis pana acum 2 e-mail. De ieri sun incontinuu la ei si suna mereu ocupat. E inadmisibil ca astia sa schimbe atat de usor orarul. Dar ei cchiar nu se gandesc ca omul poate va zbura de la un aeroport la altul si depinde de respectarea orarelor! Daca nu ajung in timp sa prind avionul pentru Iasi pierd tot biletul. Dus-intors. Ca daca nu ma prezint la dus........intorsul se anuleaza. Si deci voi pierde 200 de euro asa de-a moaca. Si cand te gandesti ca alesesem aceasta cale, Milano- Buc-Iasi...........tocmai pentru a economisi 200 de euro. Ca la inceput era vorba sa mergem prin Carpatair si ar fi trebuit sa platim cu 200 de euro mai mult decat prin Myair. Of....sunt asa de dezamagita..........

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput