In Italia (9)
Raspunsuri - Pagina 3
pet.cost2005 spune:
'Neata, fetelor!
In sfarsit, am rezolvat problema cu abonamentul ... au fost ceva probleme pana l-au activat. Dar acum, sunt aici!
enn - am vazut pozele .... frumoaseeee !!!! Dar am mers mai mult pe bajbaite pt. ca nu stiu ungureste ... m-am luat mai mult dupa data. Si cand te gandesti ca sunt jumatate unguroaica, jumatate romanca ... . Frumos Morcoveata si felicitari pt. surioara ce urmeaza sa vina ... sa fie sanatoasa si frumoasa!
Mi se pare ca am ramas "datori" cu o informatie despre cazarea la Roma ... Cri, ca tu te pricepi mai bine ...asta daca nu cumva i-ai raspuns personal.
danangie - numai ghinioane ... intai cu agentia, cu mutuo, acum cu biletele ... Stii ce sa zice, nu ai noroc la bani, vei avea noroc in dragoste .... Asta asa, ca sa-ti mai descretesc fruntea ...!
Fetelor, care vrea ... sunt aici, pe baricade, ca sa recuperez perioada pierduta!
Va pup!
Petro
iriale spune:
Petro, apropos de datorii... Cri i-a raspuns direct pe subiect.
Ce mai faci? Ai adsl?
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
enn spune:
Multumesc,Petro!
Formula de dublu mixt, baietel + fetita, va fi premiera īn familie. Eu am o sora (+ 3 verisoare), iar sotul 2 frati (+ 2 veri).
pet.cost2005 spune:
enn - si in familia nostra predomina sexul frumos, atat la mine, cat si la sot. Cred ca in fiecare familie (care isi doreste 2 sau mai multi copii) formula fetita + baiat (sau invers) este ideala. Si mie mi-ar placea asa. Eu deocamdata trebuie sa ma pun pe treaba pt. primul, pe urma mai vedem ...
iri - nu, nu am adsl, tot cu celularul. Pt. adsl trebuie sa ai telefon fix, ceea ce eu nu am. Desi, am citit pe undeva pe net ca se poate si cu mobilul, dar trebuie instalat un cablu special, care costa putin mai mult si ... pt. noi deocandata e bine asa. Mai ales ca internetul nu este o necesitate pt. noi, ci ... asa, pt. nevoi personale. Doar ca acum am alt abonament care imi permite sa navighez 24h din 24. E mai bine asa pt. ca ziua sunt mai libera decat seara.
Tu de la munca navighezi? Scuza-ma ca imi scapa acum ... unde lucrezi?
Petro
iriale spune:
Petro, in timpul diminetii scriu de la servici (lucrez la tribunal), seara sau in we de acasa, cu adsl-ul.
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
pet.cost2005 spune:
iri - tocmai ti-am raspuns la un subiect postat de tine despre ... "condamnati"
Petro
crista-s spune:
Ce faceti fetelor?
Eu am fost in oras azi sa ma shopingesc. M-am ales cu un pulovaras dragut din ceva gen angora negru, mai de primavara adica cu decolteu ( in V).
Sunt rupta de oboseala, am pierdut antrenamentul daca stau toata ziulica aici la cotet ... am circulat azi insa cit pt mai multe luni ... ca mie nu-mi place sa iau autobuzul, obisnuita cu Bucurestiul unde distantele erau cu adevarat mari aici am mereu impresia ca ajung destul de repede. Adevarul e ca eu si acasa circulam pe jos, cind ieseam de la servici de la Unirea pina la Municipal nu ma urcam in autobuz ... poate doar daca era frig rau . Asta in ultima perioada, pe cind la tinerete ma dadeam special dimineata jos din troleibuz mai devreme si faceam tot Mosilor pe jos pina la Obor + traversat de parc si piata . Iar la intoarcere tot pe jos pina la Universitate ( de data asta insa pe stradute ). Deci am inebunit "cu capu'" povestea asta era buna pt Nico la capitolul ei de sportive .. cu precizarea "ce-am fost si ce-am ajuns "...
Cert e ca imi tremura fiecare muschiulet ( zic eu .. corect insa ar fii fiecare sunculita ).
Ma voi duce la tv ... pe luni ..
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
danangie spune:
Buna seara fetelor.
Deci, pana la urma m-au sunat astia de la MYAIR. Cum am auzit ca erau ei, deja ma pregatisem. I-am explicat eu cum sta treaba cu schimbatul orei de plecare....care pana la urma explicatia lui a fost: dat fiind ca alti romani au ales sa plece la ora 17,00 nu pot sa faca un alt zbor de cateva persoane pentru ora 12,25. Cum mie nu mi se pare corect acest lucru, nu m-am lasat pana nu am gasit o solutie. Oricum i-am spus ca sunt foarte dezamagita de compania lor, ca le voi face o publicitate urata si ca imi pare extrem de rau ca am ales serviciile lor. La care tipul imi zice nu e singura companie care schimba orarul. Bineinteles ca la aceasta afirmatie mi-a sarit tandara si mai tare ; i-am explicat respectivului domn ca sora mea are 3 ani de cand merge acasa numai si numai cu avionul si niciodata nu i-a fost schimbat orarul. Si le-am amintit ca ei exagereaza dat fiind ca lui al meu cumnat i-a schimbat orarul intr-o luna de 4 ori!! Si a inceput tipul sa-mi spun ca sunt 2 posibilitati : una sa plec la ora 17,00 si sa ma resemnez ca pierd avionul spre Iasi si deci si cei 200 de euro.........sau doi sa anulez andata cu MYAIR si ca ei sa-mi inapoieze banii pe andata....si sa pastrez cu ei ritorno. Si sa caut cu o alta compania un zbor pana la Buc. Numai ca ei imi vor inapoia banii cam intr-o luna jumate. Acesta era unicul dezavantaj. Si deci pana la urma am rezervat cu Carpatair (CARE VI-L RECOMAND); doar ca plecarea va fi pe 9 aprilie la ora 8,00 dimineata. Si deci ajunge la Buc la ora 11,00. Si tre' sa ma invart prin Buc pana seara pe la 19,30 cand tre' sa ma imbarc pentru Iasi. Oricum sunt niste Cum zicea si IRI data viitoare dau cu 200 de euro mai mult dar macar stau linistita.
Asa-i PETRO de cand am inceput anul numai in belele o dau. Casa, pe urma probleme cu nunta si acum si cu avionul asta. Si presimt ca inca nu s-a terminat.
In rest, azi am fost la MODENAAAAAAAA. Sunt asa de multumita!!! Aseara am aflat ca al meu cumnat pleca la Modena si am profitat de ocazie sa ma ia si pe mine. Asa mi-am vazut prietenele, fratii, am rezolvat ceva treburi pe la banca, am trimis si niste banuti lui mama....Sunt multumita tare, ca am reusit sa rezolv cate ceva. Acum pot dormi in liniste pentru o perioada cand imi va veni din nou dorul de Modena.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
pet.cost2005 spune:
'Neata fetelor!
Iar nu-i nimeni pe-aici?
Pe la noi ploua de azi noapte non-stop. Si e intunecat ... nui-mi place deloc vremea asta, abia astept sa vina primavara ...
Va doresc un week-end placut si poate prin alte parti cu putin soare ...
Va pup!
Petro
enn spune:
Buna dimineata!
Petro, daca aveti surori de ambele parti, veti avea probabil fetita. Eu va tin pumnii sa se īntīmple cīt de curīnd!
Tu ai mai multe surori sau doar una? Eu am una mai mica, dar a naibii de ambitioasa
Danangie , ma bucur c-ai reusit sa-ti recuperezi banii. Tot e ceva...
Cristina, sa porti sanatoasa noul pulovar! Eu nu-mi prea cumpar acum decīt fulare, nestiind cum īmi va evolua silueta
Iri, unde te-a dus Ale īn excursie we asta?
We placut tuturor!