In Italia (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

N-am facut... ( la COOP) ca am tot fost pe fuga .. dar vreau .. si la Carefour, ca acolo merg mai des. Dupa ce ma intorc de acasa o sa ma duc in sat la biblioteca. Macar asta sa fac si eu pt sufletelul meu... ca prea stau catarata pe netul asta toata ziua .. asa daca am o carte sa imi placa mai o raresc pe aici. In plus vine vara , pot sta pe balcon sau mai merg la riu ... citesc si eu ceva .
Ai grija ca pe urma m-am gindit sa nu se simta jigniti ... nasii ... delicata treaba...
Mersi mult ...

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Fetelor, eu cumpar carti pina imi fac gaura in buget si imi spun sigura: stop!frina!"Fanatismul" merge pina acolo ca urmaresc toate sconturile si bat la pas Mercantopoli sau mercatini dell'usato cum se mai numesc...din experienta va spun ca se gasesc carti incredibile...la preturi incredibile(tip: album despre civilizatia egipteana, 4 euri )Eu sunt interesata mai mult de lucrarile istorice (Grecia Antica, Mussolini si partizanii sunt preferatii mei) , romane biografice si autobiografice(sunt curioasa, deh...),studii despre imigratie ecc. Si culmea, le gasesc uneori si in mercantopoli...
Ideea cu biblioteca e excelenta nu stiu de ce nu mi-o fi trecut prin cap!

Cri-Cri, bine ca te duci acasa sa faci tot ce ti-ai propus si sa fie cu noroc!Poate ai scris altundeva dar eu nu imi amintesc cind pleci?

Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea...

To and Me

Mergi la inceput

Fetelor dragutelor... va dau trezirea devreme azi
Eu ma voi duce prin oras sa mai cumpar una-alta mai mult pt copilasi ca sunt destui prin Romania. Si pe urma voi reveni sa vad ce ati mai scris in dimineata asta ... .
Cris mersi, plec sapt viitoare dar stau numai 5 zile acasa. Cit sa vad "la familia" si citeva prietene( per par condiscio mai mult pe cele pe care nu le-am vazut acum 2 ani). Fabio e disperat sarmanul ca se va intoarce mai obosit decit pleaca. Acum 2 ani m-a intrebat cite prietene am cu care vreau sa ma vad, se astepta si el acolo 2-3, eu aveam peste 20 insa in plan Aveam intilniri cam la 2 ore venea una si pleca alta ... aveam lista cu orarul lipita pe frigider ca sa nu incurc nimic... Sarmanul, abia dupa o vreme a inceput el sa puna cap la cap chipurile si numele lor... In plus era cald afara si l-am mai si tirit prin Bucuresti sa vada ce nu a apucat sa vada cind a venit prima oara (casa poporului pe dinauntru, muzeul satului), eu as fii vrut sa il duc la Peles acum dar e tare frig in Romania. Iar la munte sunt niste zapezi ... asa ca planul meu de excursie de dimineata pina seara cade.
Nico tu ai zis ca ai mai zburat cu My Air ? poti sa ai bagaj de mina ? Ca la intoarcere vreau si eu (ca tot omu') o sticla de vin, niste zacusca, dulceata ... muraturi de la tata ... si astea nu pot sa le las in geamantan . Asa ca voi avea o sacosa in mina si mi-e sa nu imi faca probleme ciudatii astia. Eu am zburat numai cu Volare si aia te lasau si cu bagaj de mina .

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Buna dimineata!

Cri-Cri, eu m-as duce si pentru un week-end, ca doar am mai facut de-asteasper sa ai parte de timp bun ca in ultimele zile au cam fost ninsori cica in Bucuresti, parca am vazut ceva pe Tvri.

Pe de alta parte, m-am saturat de vremea innorata de aici,sa vina odata primavara ca nu mai potSimbata si duminica asta o sa ma "delectez" tot cu parcurile din Torino si as vrea sa trec pe la casuta canadienilor pe care au instalat-o in centru... e deschisa pina la 20 martie...adica am vazut -o pe dinafara vreau sa vad si inauntru desi imi imaginez ca e doar publicitate la Jocurile Olimpice de la Vancouver 2010.

Fetelor, voi ce faceti in week-end?

Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea...

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cri, ce m-a distrat tabela excel de pe frigider Eu n-am decit 2-3 prietene la Cluj si cīnd mergeam la ele in vizita, sotul meu se uita mereu resemnat la Animal Planet

Aici ninge īn nestire, asta da primavaraĪn we ne īntīlnim cu Victor (2,5 ani) si parintii lui si mergem eventual cu copiii la sanius. Asta daca au ei sanie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Eu, in we, de regula fac asta: dimineata servici, dupa-masa cu Ale la plimbare sau in vizita sau chemam vreun prieten de-al lui la noi. Duminica, daca timpul e bun, mergem ori la lac, ori in parc, ori undeva mai departe la restaurant, de regula intr-un loc aproape de mare.
Cam asta, in linii generale.
Tu, Cristina?

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Revin...sunt la birou, racita ca de obicei, degeaba ziceam eu ca mi-a trecut, ieri m-a luat o durere de dinti, urechi si ochi de ziceam ca ma urc pe pereti, la 17.30 m-am bagat in pat si am dormit asa pana la 22, apoi am mancat ceva si din nou la nani pana azi-dimineata. Am trecut pe antibiotice, eu care le urasc, dar cred ca e singura solutie, acum durerea mare de dinti etc etc mi-a trecut, dar ma simti in continuare "fuori fase". Sunt infofolita mai rau ca Enn pe ninsoare si drept remediu la durerea de cap citesc aceasta carte magnifica de care vorbeam si ieri. Cu speranta sa nu ma cheme nimeni pt vreo problema de computere sau mai eu stiu ce... Vreau sa stau asa, pe fotoliul meu cel moale si comod si sa citesc. Ssssst... sa nu ma spuneti!

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, sigur ca poti lua bagaj de mana, 5 kg de persoana. Vezi ca bagajul mare tb sa fie doar de 15 kg.
Enn, cred ca-i tare frumos la voi, cu zapada. Fata mea cand a nins aici a stat numai pe-afara, s-a jucat cu bulgari, a facut un om de zapada, o casuta... nu reuseam s-o bag in casa.
Iri, e frumos ca va vedeti cu copii, noi nu prea o facem, desi pe la inceputul scolii imi propusesem si eu si in primele saptamani chiar am facut-o. Acum insa parca nu mai am timp de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

[redIri[/red], eu vinerea nu lucrez, asa c-am reusit s-o termin deja. E o carte deosebita, scrisa cu multa caldura si sensibilitate. M-au uimit putin asemanarile cu romanul lui Jonathan Safran Foer (sotul Nicolei Krauss, caruia i-a dedicat cartea), Illumination cred ca s-a numit īn original, īn care predomina aceleasi motive: relatia dintre tineri si vīrstnici, cautarea identitatii, razboiul. Īnsa romanul ei mi-a placut mult mai mult decīt al lui, al lui mi s-a parut prea "artistic".

Gata, ma duc la bulgareala cu baietii

Mergi la inceput

M-am intors, am si gatit, mincat si .. spalat vasele ( naspa!!) intre timp. Mi-am luat o gecuta de primavara ( un giubino .. nu stiu cum se scrie scuzeee).. si am jurat ca nu mai ies la cumparaturi pina la vara ... Am mai luat niste cadouri pt ai mei si niste prostioare de soldati cu toata baza lor militara pt finut si ciocolatele pt diversi copilasi. Si gata am .. trecut prin fund o groaza de bani .. Mi-am luat o carte ca "am baut apa dupa voi" a mea este scrisa de Dacia Maraini (La lunga vita di Marianna Ucrią), de mult imi doream sa citesc ceva scris de ea. Am vazut-o odata pe rai 3 cind povestea despre copilaria ei si mi-a placut asa de mult. Si evident Vanity Fair ca tot trebuia sa imi cumpar ceva de citit in avion si apoi sa las in Romania.
Nico noi plecam doar cu o valiza care se mai mareste in ea incap cam 25-30 kg maxim asa ca nu voi tentata sa car toata casa din Dr Taberii in ea la intoarcere, imi iau putine hainute ca mai am si pe acolo lasate "cuiul lui Pepelea " cum zicea bunica mea .. ca sa am motiv sa ma intorc ( sa-mi vizitez cuiul ). O sa plec in gecuta asta subtirica ca acolo am cojocul si poate daca lui Fabio ii place il aduc aici , daca nu .. aici oricum e mai cald si eu sar tot din masini in avioane.. deci nu o se inghet. O sa imi iau o geanta mica de voiaj atunci ( la purtator ) sa bag in ea borcane si nebunii ... ca eu fara zacusca nu vin inapoi. Asta pt ca sunt tare lenesa si chiar sa fac zacusca nu imi place- iar tata o face prea buna si n-are cine sa o manince.
Ce fac eu in week end? Pai simbata mai spal , mai calc si gatesc daca vinerea am fost truli ca astazi .. daca nu .. nu fac nimic .. pindesc sa fuga omu' de la computer sa ii iau eu locul ( dar nu prea prind liber pe aici ). Dupa amiaza insa se sta in fata tv-ului si apoi ne mutam "cu cortu'" la dormitor si ne uitam de acolo la tv sau eu citesc si el motaie . Duminica NU FAC NIMIC... ma mut din un fotoliu in altul si de acolo pe canapea... E cam naspa iarna ...vara insa in week end se merge la riu ca e aici la doi pasi ... Cu umbrela si saltele ... cu tot dichisul ...fac plaja si ma balacesc in aia 20-30 cm de apa .. stau cu fundu' in apa aia rece care vine de la munte si ma minunez ca nu fac copii ... pai ce Doamne Doamne da copii la toate saritele ca mine ... . Si facem poze .. eu si suncile mele in bataia soarelui sau in valurile riului
Iri nici eu nu sunt pro-antibiotice dar daca nu iti trece altfel .. n-ai incotro. Ar fii trebuit sa stai acasa ca daca nu te tot lungeste boala. Oricum simbata si duminica poate totusi nu te misti din casa ... si . supa de pui mai copile ca sa te pui pe picioare si ca sa nu faci ceva la stomac de la medicamente. Esti cam "salbuta" tu ca iei racelile astea cam usor, poate ar tb sa te treci pe o cura de vitamine nu neaparat de la farmacie ci sucuri de fructe, de morcovi... asa in cantitate mai mare ...
Crismerci de sfat, stiu ca a fost frig la Bucuresti dar am auzit ca azi dimineata deja era mai caldut, oricum ma tin fetele de acolo informata, iar luni cer iar starea vremii.
Enn mie imi place zapada ca dehh sunt nascuta iarna daca nici mie nu-mi place ... dar parca acum am chef de soare .Zapada are si ea farmecul ei de sarbatori ... Azi la noi ploua cu soare ... si mirosea a ploaie de vara ... dar cum pe la fetele nordice ninge .. cred ca nu o sa dureze prea mult si o sa mai vina o tura de ploaie si frig ...
Week end placut !!! la toata lumea

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput