Nou stil de viatza (87)
Raspunsuri - Pagina 8
Delidana spune:
Daria, buna dimineata!
Esti matinala azi...
Puskin, meniul tau mi se pare in regula dar cred ca ar trebui sa maninci cel putin 3 fructe pe zi. Eu vorbesc, sint fructaholica
(nici nu cred ca exista cuvintul
)...
Gravidutzele, voi ce faceti weekend-ul acesta?
Eu cred ca voi sta pe acasa, si eu si sotul sintem raciti.
Tocmai am mai baut o cana de ceai de ceapa, bleah ce gust nasol are...nu i-am mai pus miere ca ma dor dintii.
Va pup si va astept pe aici!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
Sunt matinala ca e we si nu poci dormi nici de crap ... insa in zilele cand merg la munci le-as dormi pana la amiaza 
Delidana - ioi, gustu` ala de ceai chiar ca e aiurea, da` macar face bine.
sa treaca !
Chiar, burtici, cum sunteti, cu ce va rasfatati ???
la gasca de fete cucuiete si ambitioase ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
mephala30 spune:
Si eu matinala, semnez condica repede.
Merg sa pregatesc md: paine cu unt si gem de zmeura, paine cu pate si cascaval plus lapte.
Avem un oaspete la noi, verisorul sotului din Brasov. Azi si maine avem in plan sa colindam mallul, orasul, poate ajungem si in botanica...vedem noi.... e cam gerut afara...
Crystina, multi
, nu am scuze pentru faptul ca nu mai sunt la fel de activa. Parca nu mai sunt asa de motivata...Dar o sa-mi revin.
O zi buna iti doresc! Ce faci in week?
Ioana, si tie
. Ai cam absentat in ultima vreme. Sunteti bine? Parca ati avut carnavalul...
Delia, asta e viata....
sanatate multa si week. fain!
Daria, tu esti libera sambata? Daria sta cu bona sau alaturi de voi in week?
Tzuni, ti-a trecut pasa proasta? Un week. relaxant!
Puskin, e ok meniul tau. La mai multe!
Zuzilici, te asteptam sa ne saluti. Sper ca nu mai esti necajita. 
Sigrid, 'La multi ani!', sa fii sanatoasa, fericita si tot ce-ti doresti sa ai! 
Va pup pe toate dragelor: Mik, Nastad, Diana, Carolinah, Miag, Sabina, Roxana, Eftimie...etc, etc...si va doresc un week. fara abateri prea mari.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Buna
Tot ma laudam eu ca sint bine cateii mei si tocmai am descoperit ca o catelusa e bolnava, cred ca e racita, e cam apatica si dezorientata, va trebui sa ma duc cu ea la veterinar.
Carmen, frumos program de weekend. La mine e groaznic de cald, ma ia cu senzatie de lesin, daca ies afara in 5 minute sint transpirata, noroc cu aerul conditionat...
Daria, am baut cu mare efort si a doua cana de ceai din coji de ceapa.
Are ceva daca beau vreo 4 cani pe ziua de azi? Nu de alta dar mi-a ramas si l-am pus la pastrare in frigider.
Meniul pina la ora asta:
MD: cereale cu lapte de soia, 1 mar
P: cartofi cu 1 copan, totul facut la cuptor pe tava unsa cu ulei, salata.
Va pup si va astept sa-mi tineti de urit. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
miag spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Miag - cum te simti cu Atkins ? Io in vremea aia ma simteam foarte energica
cand tineam dieta corect ma simteam excelent, dar acum am abateri zi de zi...asa ca luni precis primesc purcelul
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
mephala30 spune:
Delia, sanatate catelusei. Poate are o zi mai proasta,
si nu e musai racita.
Tu ce faci azi, maine? In fata tv-ului?
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
szivarvany spune:
Mephala - spor la plimbari ! Giulia in we e doar a mea
, bona
nici nu vreau s-o vad. Tu cum te descurci cu Iustin ? Ce zice de venirea unu bb mic-mic ? 
Delidana - io zic sa bei cat iti pica bine din ceai si sa bagi vitamina C la greu
si sanatate multa !
Miag - offf, nu mai fi abatuta, lasa ca de luni esti pe baricade ! 
O zi faina tuturor ! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Delidana spune:
Carmen, am fost la vet si i-a facut catelusei 3 injectii: glucoza, vitamine si antibiotic. Nu mi-a zis ce are insa stiu sigur ca ceva nu e in regula si adevarul e ca sint si un pic paranoica de cind era sa moara mama catelusei, otravita. Mai bine ma duc la vet, chiar daca imi zice ca n-are nimic, decit sa stau cu indoiala in suflet.
Apropos de tv, sa stii ca urasc sa stau cu ochii in el toata ziua. Ma face sa ma simt ca o leguma. Azi mi-am facut de lucru cu treburile casnice si mai arunc un ochi pe aici din cind in cind. ![]()
Daria, am fost si mi-am facut aprovizionarea cu vitamina C: portocale, ananas, papaya si mango.
Inca ma mai gindesc daca sa iau si eu antibiotice sau nu. Acum maninc o salata de ananas cu papaya. Buuuun. 
Va pup.
Nora__ spune:
'Neatza' fetele,
Delidana...sanatate si tie si sotzului si catzelusilor!
Sanatate la toate fetele si sa va simtit usoare si cu spor la slabit!
Deci azi e ultima zi de orez...bogdaproste,dar azi am trisat
.
Impreuna cu mamicile din Iasi am organizat o sedinta foto,unde i-am imbracat pe pitici in diferite costumatii...de leu,omida,buburuza,printesa...etc...si fetele au adus si bunatati.Oricum,toata saptamana ,pe topicul de pe Iasi,m-au innebunit cu muffins si au si adus acolo...deci am mancat una din aia...iar acum face sotzul pizza
Nu va spun ce buna o face!
Deci azi clar ma porcesc
.Fetele m-au certat...ca de ce mai vreau sa slabesc...ca ma chinui degeaba.Hmmmm...dar eu vreau doar 2-3 kg...si astea sunt cele mai greu de dat jos.Ma gandesc...daca tot am dat jos atat si am ajuns aici,nu e pacat sa nu revin total la vechea forma?De acum tzin cu salate si fructe,pana marti si apoi clar las dietele drastice,ca oricum vad ca n-au efect.Ma apuc si eu de mancat echilibrat...fara dulce prea mult...ca fara paine mananc de 1 an.Ma voi inspira din meniurile voastre.
Va pup pe toate si sa aveti un week-end minunat
Nora
Comorile Norei
miag spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Miag - offf, nu mai fi abatuta, lasa ca de luni esti pe baricade !
Mamagiuliei ,asa zic si eu, nu de luni ci chiar de maine...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!