Nou stil de viatza (87)
Raspunsuri - Pagina 7
Tzuni spune:
Buna, fetelor!
Crystina, ce dragutza esti sa intrebi de "fiica mea"
. Pisu e ok, sta singura cat e ziua de lunga, uneori si noaptea, cand muncsc eu mai mult. Doarme pe calorifer. Dar e o scumpa si ma intelege, mai ales ca atunci cand ajung acasa o iau in brate si ii vorbesc, o alint si chiar ii multumesc ca ma intelege si ca ma asteapta cuminte acasa. Si mai ales, ca se bucura cand ma intorc acasa. Cine m-ar auzi vorbindu-i, m-ar crede nebuna. Dar, asta este. E o scumpa...e fetitza mea cu mustati! ![]()
![]()
![]()
In we stau acasa, fac curat, citesc, inchiriez niste filme, fac sport... Ca masina nu mai am ca sa pot iesi din Buc. Am avut un accident stupid saptamana asta si pana iese din reparatii, dureaza!
Cami, distractie placuta!
Apropo de "fiica-mea", Delidano, ce-ti mai fac fiii cei cu coada? ![]()
![]()
![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
mamica dulce spune:
buna dragelor ce faceti?mi-a fost tare dor de voi
in ultimul timp am avut o gramada de treaba si tot pe drumuri am fost (am avut unn curs de calculatoare,fac si unul de franceza ,plus la gradi o piesa de teatru pentru carnaval si am avut repetitii.
Greutatea mea o luase ceva razna dar acum e inapoi,ca la ultimul raport.
La noi e mare carnaval mare si ieri a fost ziua femeilor...traditia spune ca in joia asta femeile taie cravatele barbatilor! eu nu fac chestia asta,in schimb am iesit cu prietena mea la o bauta mica si un dans,bineinteles costumate si machiate ..e o nebunie aici,toata lumea imbracata cat mai nebun cu puitinta,tot felul de costume si mqchiaje.Duminica si luni se iese pe strada,trec caravane si se arunca cu tone de bomboane,toata lumea vine cu sacosa plina acasa.(de amuzament ca va dati seama ca nu se arunca cu milka sau lindt
ci cu ieftineli imposibil de mancat,rar mai scapa ceva bun)
vedem ce raportez luni,nu ma tem de mancat dar duminica avem oaspeti(un cuplu) pt un party mic de carnaval si sa vedem acum cat ingrasa alcoolul![]()
v-am pupat ma duc la calcat ca n-am mai procesat fiara de vreo luna si e CUMPLIT ce ma asteapta.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
puskin spune:
Buna fetele cucuietele,
Intru sa dau si eu raportul cu meniul de ieri complet. Va rog sa va dati cu parerea daca este ok sau nu...
MD: 2 feliute paine neagra cu branza philadelphia light si o cana de cacao cu lapte 1.5%
Gustare: 1 portocala
Pranz: spanac cu piept de pui la gratar
Cina: 1 banana, 1 cutie de branzica de casa covalact
Ce parere aveti?
Ruxandra
miag spune:
Ceau fetele,
Intru si eu in viteza sa va pup si sa vad ce faceti..eu ma chinui sa elimin abaterile de la regim si in seara asta imi fac si ultima runda de sport, promisa Delidanei...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Nora__ spune:
'Neatza' fetele!
Am facut si eu orezul ala cu indulcitor...am pus destule pastile,dar pe langa dulce,are si un usor gust amarui
Dar tot e mai bun decat gol.Numai ca a poftit si juniorul,ca se uita in gura ta cand mananci,de nici nu mai poti sa inghiti.I-am dat o tzandara,dar mi-a fost frica sa ii dau mai mult,de la Sucra Diet ala...ce stiti voi?E periculos pt copii?As putea sa-i dau?
Eu nici senzatia de foame nu o mai am...mananc doar ca sa nu mi se faca rau.De abia astept zilele cu legume si fructe,ca de la daneza m-am invatat cu salatele.
Deci...sa aveti pofta! (la slabit desigur
)
Nora
Comorile Norei
szivarvany spune:
Nora - eu i-am sos Giuliei inainte sa pun indulcitorul si i-am pus lapte si zahar, ca stiam ca va bali langa bolul meu
Am gresit cantitatea si a mai gustat si de la mine. Acuma rau nu face, ca doar nu papa 1 kg de orez si 1 kg indulcitor, stai linistita ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Nora__ spune:
Pai daca io,desteapta,nu am scos inainte,ca altadata a facut fitze la orez cu lapte si la pranz mancase si pilaf...dar nah...socoteala nu s-a potrivit
.Si nu stiam daca ii face rau.Multumesc pt linistire
Nora
Comorile Norei
crystina spune:
Tzuni, pai am zis ca daca tot vorbim aici de copii pe tine sa sa te intreb de pisi! Sa-ti traiasca fetitza cu mustati! Si eu as vrea sa-i cumpar o pisi lu' Lilly dar noi plecam des si pentru perioade lungi in vacantze si nu am cu cine o lasa.Spor la treaba, sport, citit in weekend!Accidentul a fost ushor, nu?
Carmen, Ioana, sunteti bine?
Daria, cat mai ai pana te reintorci la WW?
Fetelor eu va doresc un weekend super!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Delidana spune:
Buna
Ieri n-am mai intrat pe forum pentru ca dupa munca am fosr la o petrecere de adio impreuna cu colegii. Seful nostru se intoarce in tara lui si probabil ca n-o sa-l mai vedem niciodata. Nici nu mi-am dat seama de faptul asta pina cind l-am vazut, eram toti la masa si abia atunci mi-a picat fisa, mi-a cam stat mincarea in git...a plecat din mijlocul nostru un om extraordinar de bun, dintr-o data m-am simtit atit de trista...acasa mi-au dat lacrimile. Ce sa-i faci, asta-i viata, lumea pleaca si vine ca la gara...
Cu raceala stau cam pe muchie de cutit, nici nu avanseaza mai rau dar nici mai bine nu imi este. Mi se infunda nasul, ma dor pina si dintii din gura si simt de parca ma stringe cineva de git.
Nora, mersi de sfaturi.
Carolinah, ideal ar fi sa facem sport regulat dar mai ales in ziua in care am "comis" cite o abatere (asa cum ai facut si tu cu Pilates), macar sa nu se depuna.
Cami, dai raportul miercurea vitoare.
Olo, si eu fac piinea acasa si imi place la nebunie cum miroase cind e proaspata. Eu fac doar varianta alba pentru ca am incercat si altele mai "sanatoase" dar nu-mi place cum miros. ![]()
Crystina si Miag, felicitari pentru sport! 
Tzuni, cateii mei sint ok, mai fac nazbitii si se bat (fetele intre ele iar baiatul cu alti ciini de pe strada), dar in general snt cuminti si foarte afectuosi. Negruta, catelul cel negru, este cea mai "lipicioasa", intotdeauna e prima care ma intimpina cind vin de la munca, sare pe mine, ma linge, latra si da din coada ca nebuna. ![]()
Fetelor, sa stiti ca eu nu dau "unda verde" nimanui la porceala, ca e ziua voastra si vreti sa gustati o felie de tort e acceptabil, insa faptul ca tineti regim toata saptamina si in weekend va "porciti" (ca s-o citez pe Eftimie C), asta nu mai e bine. De aceea eu nu sint de acord cu dietele si cred ca un stil de viata sanatos nu inseamna sa maninci numai cartofi fierti, orez si carne fiarta... Asta nu duce decit la frustrari si sesiuni de porceala majora.
Va cred ca va e pofta de toate prostiile daca o saptamina mincati ceva ce trebuie si nu ceea ce va place. Faceti miscare cit mai multa fetelor si atunci va veti permite sa mai faceti si o mica abatere o data sau de 2 ori pe saptamina.
Daria, weekend-ul asta inca nu stiu ce o sa fac... De mi-ar trece raceala asta odata...
Va pup si va astept sa semnati condica si azi! ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
Incep io cu semnatul de condica ![]()
Delidana - insanatosire grabnica si un sef nou k-lumea !
Nora - cum esti ? Ca io una ma simt mult prea bine cu orezul, cred ca as putea manca orezul asta o luna ... ma voi urca pe cantar sa vad daca s-a schimbat ceva, desi la WW orezul nu mi-a priit. Dar dupa 3 zile de fructe si legume sigur se misca sub 70
Si inca ma gandesc daca sa mai fac o tura ... ca prea bun e orezu`asta 
Cami - cand revii din munti, vreau si io sa te rog sa-mi zici de orez la grupa AB 
Miag - cum te simti cu Atkins ? Io in vremea aia ma simteam foarte energica 
Mamicadulce - o poza cu carnaval ca pentru invidiosi ? ![]()
Cristina - daca planu` initial iese si cobor inca vreo 2 kg cu cartofu`, reiau WW de miercuri 
Puskin - ai un meniu care mie mi se pare foarte fain, mai ales ca ai in el cate putin din toate ! 
Tzuni - vreau si io sa vad matza mica si cuminte !!! 
Noah gata, un we fain sa aveti, fara abateri si sa ne vedem luni la cantar toate cu cate un zambet macar dintr`asta ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004