Nou stil de viatza (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cami - si io tot AB am ... am sa caut cartea sa vad si eu. Asa ca te astept sa scrii ce vei papa si poate eu combin ww cu asta Referitor la ce ai zis ... bunicile mele, ambele, aveau AB si au trait peste 80 de ani fara boleli
Si distractie maxima sa aveti !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Daria m-ai mai linistit! Cartea se numeste "Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine" si este scrisa de dr. Peter J. D'Adamo.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata !

Roxa delegatie placuta !
Cami si Daria, eu tot AB am ! nu am impresia ca nu mai fragila decit restul lumii.
Cami distractie placuta !
Delia, mersi de sfat. Din exercitiile indicate de Crystina le-am facut pe cele de la inceput de pagina, cind stai pe spate si iti misti usurel picioarele. Cred ca durerea e numai musculara, caci aveam azi-noapte ca niste frisoane in spate.
Nora si Daria in orez nu va puteti pune si ceva mirodenii : scortisoara, vanilie, esenta de rom sau apa de flori de portocal ?

Vesti : plec pe la 7 seara la mama soacra si ma intorc luni. Deci nu pot sa va scriu si de cintarit ma voi cintari marti. Se poate, Delia ?
Azi sunt exceptional la serviciu, asist la o ceremonie de dat diplomele si apoi voi avea o sedinta.
Meniul de azi :
- cafea si o clatita (goala)
- o portie mica de lasane cu carne si ciuperci. 2 mandarine
- ? nu stiu ? e probabil sa ne oprim intr-un restaurant sa mincam pe traseu
Am deja o abatere prevazuta : o cupa de sampanie inainte de masa.

Va pup pe toate !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Din punctul meu de vedere dieta pe grupe de sange e un mare fas (cu i din a). Adica imi spune ca eu sunt de fapt o mare carnivora, pe cand eu de mic copil am refuzat carnea instinctiv. Let's get real!

Cami, nu te lasa speriata de chestiile astea, zau asa, grupa de sange care predispune la cancer...

Ma rog, fiecare decide pt el.

Daria, cred ca asta cu ceapa rosie o avem pe motive de ardelenism, ca si eu sunt nascuta si crescuta in Ardeal. Eu cand ma gandesc la cartofii copti cu ceapa rosie si cu ulei de deseara, salivez toata. La noi asta e mancarea traditionala de vineri seara, in fiecare saptamana. Barbatu-meu, bucurestean get-beget, daca ajunge vinerea seara acasa si nu simte mirosul de cartofi copti de pe scara, e teribil de dezamagit.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Hi Hi, Mik, apa de flori de portocal?! Mi-am adus aminte ca in nu stiu ce carte de asta cu sfaturi pt femei zicea sa bei multa apa de flori de portocal ca sa mirosi frumos la...tralala. Barbatu-meu isi aduce aminte pana in ziua de azi si se distreaza pe chestia asta...

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Carolina, Mik nu am apucat sa citesc prea mult, am rasfoit doar putin. Si mie mi s-a parut exagerat, pentru ca-mi recomanda carne de miel, oaie, iepure si curcan. Singura pe care o suport e carnea de curcan. Si nici fragila nu mi se pare ca sunt, as putea spune chiar ca sunt super rezistenta: am suportat excelent 3 operatii si 3 FIV-uri si nu am avut nici cel mai mic efect advers. N-am avut decat o raceala o data la cativa ani.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Sunt foarte grabita, am o gramada de treaba, aseara am ajuns pe la 24.30 de la servicicu, mai am putzin si lucrez de noapte.

VA PUP PE TOATE!
WE PLACUT!

Doina20+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

buna fetele,

de cateva zile tot incerc sa scriu mesage. Odata mi-a picat retzeaua cand sa trimit mesajul, alta data nu eram logata si tot asa. sper ca macar mesajul asta sa reusesc sa-l trimit, sa nu ma datzi disparuta :D sau, mau rau, dezertoare!

Ma inscriu si eu, cu parere de rau, in clubul fetelor cu dureri de spate. La mine cauza principala e lenea lui Anaïs de a urca scarile dimineatza ca sa vina la masa. Sta si plange in dormitor. Asa ca sunt nevoita s-o port in bratze. Si iaca o criza de sciatica....

Eu am fost suparici ca eram bolnava (ceva vecin cu sinuzita, de numai cu inhalatzii mi-a trecut cat de cat). In plus de asta mai e si vremea asta de 2 lei. Ploo intr-una, o ploaie mocaneasca, si bate un vant de ingheatza oasele. Macar de-am avea si noi zapada! Copii mei nici nu stiu ca exista sanie, sau daca stiu ca exista, nu stiu la ce foloseste.

Singrid, LMA pt duminica.

Si eu tre sa merg duminica la aniversarea unui flacau de 2 ani! Ghiciti cine o sa-l pupe de-o sa-l umple de bale? Anaïs, evident!

Ieri am fost invitata la un baieram la Prefectura de Politzie de din Paris. Pleca un director bla bla bla (acolo totzi pe care i-am cunoscut sunt directori de ceva...). Cum eu le-am facut un software super meserias (pentru care directorul bla bla bla probabil a cules roadele), m-au invitat si pe mine cu sheful meu. Asa ca la pranz... am ramas cam nemancata. E drept c-am halit caviar, crevetzi si somon fumé, dar toate astea pe niste tartine de 1 cm². + paharul de sampanie care mi s-a urcat imediat la cap, de-am ajuns inapoi la job pe 7 carari.

Seara in schimb m-am delectat cu o salata orientala! O idee buna mi-azti dat voi! Data viitoare pun ceapa rosie ;) Sau mai bine echalote.

Eu painea o fac acasa. In masina de paine. Pe la brutar n-am mai fost de vreun an si mai bine. Singurul inconvenient e ca e prea buna, si se mananca prea repede. Fac de regula paine neagra sau paine integrala cu cereale. Paine alba nu mi-am batut capul sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cami,Carolina,Mik - si io stau foarte bine cu imunitatea, nici macar bolile copilariei nu le-am facut , dar mai este vreme, cu carnea ... da, pui si curcan si astea in we cel mult.
Olo - ce bine ca ne scrii ! Ce-ti fac fetele cucuiete ? Spor la inhalatii, mai fa-le inca vreo 2 saptamanai chiar daca ti-a trecut, asa e sigur. Ce inhalatii faci ? Io incep de duminica, asta sa nu supere sotu`singur, ca el are sinuzita.
Nastad - poftim ??? Atata muncesti ??? Cum rezisti ??? si ai rija de tine si bb !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Imi revin si eu la viata...aseara am avut ora de Pillates si maine am programate doua ore la sala. Din pacate is in perioada aia a lunii si ma simt ca un butoi.

Aici, e frigulet, desi a iesit soarele..zapada nu s-a asternut.

Meniul meu azi:

- o felie toast cu putina Nutella si un castronas de salata de fructe (o piersica, cateva capsuni si pepene rosu)
- peste la cuptor si legume facute in steamer
- un cartof fiert cu iaurt natural
- struguri

Mik
, saru'mana..da' am decis sa-l fac la cuptor cu putin unlei de masline si sos de soia plus multe condimente. Distractie placuta la socrela! Pup!

Daria
, io te astept cu nerabdare la WW cand termini cu cartofelu'. De la cine ma mai inspir eu? De cand ai plecat cu pastele cu "ciumperci" am dat-o pe peste!

Sigrid LA MULTI ANI!!! Distractie placuta duminica!

Carmen, cum te mai simti azi? Of..acum intri asa rar! Dupa nastere si mai rar!

Ioana, ai dus ratusca la gradi? Eu mi-am dus piratzica azi la gradi, le-am dat la educatoare costumul s-o imbrace dupa micul-dejun. Nu prea era incantata, singurul lucru care i-a placut a fost cercelul..in rest mi-a zis ca restul hainelor sunt "ugly".

Tzuni, tu ce planuri ai pentru weekend? Ce-ti mai face pisi?

Zuzi,cm te mai simti azi? Mai bine? Mai ai putin..

Mia, cum mai merge cu Atkins-ul?

Cami, distractie placuta la munte!

Delia, mai mergi la sala? Ce faci in weekend?

Paula, tu ce mai zici, cum te mai simti?

Doina, cam mult te muncesc astia! Ai grija de tine!

Pup si restul fetelor si va doresc o zi buna!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput