Nou stil de viatza (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor
La mine nu a mers forumul azi, abia acum seara i-am dat drumul din nou si am constatat cu bucurie ca s-a schimbat situatia.
Nora, mersi de urari, catelusa se simte mai bine, eu si sotul inca mai avem de tras.
Azi a fost groaznic de cald si e nasol cind transpir si imi simt pielea umeda si lipicioasa. Cred ca o sa ma mut sub dus ca imediat il fac pe al 3-lea pe ziua de azi.
Va pupacesc pe toate si va astept miine la raport!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciao fetelor. mi-a fost dor de voi..dac-as fi fost mai aproape e voi in weekend-ul asta, nu mi-ar mai fi asa de frica sa dau raportul maine...

Roxa
PS asta noapte pe la 1 am venit din delegatie si am fost foarte foarte obosita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Mai intai "La multi ani!" pentru Sigrid.
Nici la mine nu a mers forumul ieri :( l-am incercat de nu stiu cate ori si de fiecare data am fost f. dezamagita. Ieri a fost destul de cald aici la noi si nu prea am iesit. Dimineata am fost la tenis 2 ore, la pranz am iesit la masa, dar ne-am intors repede inapoi si seara am iesit pana la supermarket sa imi iau o matura noua (ma apuc de treaba) si atat. In rest am stat in casa... si am vorbit cu Romania vreo 4 ore pe ym.

La raport: 73.5 kg. Sunt sigura ca maine dimineata o sa arate mai putin... asta e rezultatul statului in casa de ieri. Am mancat o gramada de fructe - in rest, nu m-am porcit, am mancat normal.
Dimineata: o felie de paine whole wheat si o cafea cu lapte low fat
Pranz: salate multe la Sizzler, supa (tomyam) si fructe
Cina: 2 linguri de fasole cu paine si o bucatica de peste si iar fructe multeeeeee

Va urez o saptamana plina de succese!
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Pentru raport: 70,600 kg, se putea si mai bine, dar cu orezul nu slabesc deloc, iar ieri am facut o abatere. Asa ca de azi pana miercuri bag fructe (mere+portocale) si de joi pana sambata mai bag 3 zile cartofi.

Revin, fetele, cum am oleaca de timp. Va doresc o saptamana faina

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata, fetelor.Dupa multe saptamani de slabit cate 1kg/saptamana, mi-a venit randul la stationare.Si nu stationez singura, ci cu multi "rusi" pe cap.
Va pup si ne auzim mai tarziu, daca voi avea acces la forum (azi nu am putut deloc sa ma conectez, pana acum).

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Raportez 60.2 Kg si (un fel de) rusi pe cap. Oricum, e f bina, zic eu. Scopul meu e sa scap f incet de ce mai am de slabit, ca sa nu ma trezesc ca pun la loc dupa aceea. Sunt ultimele kg pe care intentionez sa le slabesc. Nu am visat si nu voi visa niciodata la 52 Kg, ca pur si simplu nu am conformatia pt asa ceva.

Spun un fel de rusi pt ca am de 2-3 zile mai mult urme de rusi (pete), nu stiu de ce. Si mai devreme decat trebuia. Oare din cauza ca am redus numarul de alaptari de la 2 la 1 pe zi? Ca perioadele coincid... Mamele care ati alaptat, vreo idee?

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata fetelor!

Pentru raport: stagnare.

In rest, in we asta am stat si am studiat o groaza de carti despre alimentatie sanatoasa, cure de slabit, grupe sanguine, zodii, combinatii etc. Si-am incercat sa fac o sinteza a lor si sa-mi obtin o lista cu alimente din care pot manca si care sunt sanatoase pt organismul meu. Am muncit ceva, nu gluma. In final insa, am fost incantata ca acum imi aleg din liste alimentele pe care le doresc, dar am grija cum le combin si le mananc in 3 mese pe zi la ore fixe. Plus apa - 2l si vitamine. Daca vrea cineva lista, i-o trimit. AM grupa BIII.

Revin azi.

Va pup si o zi faina ca voi

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele
Multumesc tare mult de urari, ieri am petrecut , mancat , baut , dar de azi alaturi de voi la regim.Am primit cadou un program complet de la Loreal impotriva celulitei , asa ca trebui sa ma tin de treaba .
Delidana pt raport stagnez, adica ce am slabit am pus in week , adica tot 88.500.
Va scriu mai tarziu ca sunt moarta de somn,
pupici

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Am uitat , si doua poze pt voi de ieri , doar cu fatza , corpul e in reconstructie :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_botin/detail?.dir=/2dee&.dnm=3c79re2.jpg&.src=ph

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Sigrid, arati tare bine. Cea de linga tine banuiesc ca e fetita ta. O dulce.
Daria, felicitari pentru cele 3.2 kg in minus (chiar daca nu sint de acord cu metodele prin care ai scapat de ele ).
Eu stagnez la vesnica greutate de 66 kg. E clar ca daca vreau sa slabesc va trebui sa merg la sala de 4 ori pe saptamina, nu de 2 ca acum. In concediu ma voi apuca serios de treaba.
Voi fi plecata din oras de vineri dimineata pina luni.
Roxana, de ce ti-e asa de frica, doar nu te nimeni.... Unde ai fost in delegatie?
Fetelor, am primit un mesaj de la Zuzilici, are si ea probleme cu accesul la forum (cum am avut si eu si vad ca si voi) si mi-a scris pe mail sa va spun ca e bine si ii pare rau ca nu poate intra pe DC.
Tzuni, da niste idei generale din ce ai studiat cu privire la alimentatia sanatoasa ca sa ne mai documentam si noi (daca ai timp bineinteles).
Va pup si va astept la raport!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput