Nou stil de viatza (87)
Raspunsuri - Pagina 5
Tzuni spune:
Delidana, abia dupa ce am scris mesajul am vazut ca tu precizai ca la tine e dimineata! Sorry! La noi era in plina noapte, iar eu eram inca la munca si nestiind diferenta de fus orar intre noi si tine, ma intrebam de ce nu dormi. N-a fost ironie si nici neincredere, crede-ma!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Delidana spune:
Stai linistita Tzuni ca n-ai de ce sa-ti ceri scuze. Diferenta e de 5 ore, cind aici la mine e 5 dupa-amiaza, la tine e 12 la prinz. 
Daria, mersi de lamurire, ridiche neagra nu am vazut pe aici, noroc ca cepe sint destule. ![]()
Va pup si ma duc la culcare ca la mine e tirziu.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
sigrid26 spune:
Ce fac fetele?
Multumesc de urari , suntetzi primele
, duminica de fapt e ziua mea , da am intrat de acum in tratative cu Delidana sa vad ce am de facut, sefa e sefa
.
Mamagiuliei am promis eu cartofi dar cu tot ambatul nu au alunecat pe gat si pace, am sechele mari cu cartofii fiertzi , am mancat o farfurie de paste cu peste pregatita pt Adela , e singura mancare pe ziua de azi si daca mai e bag o portocala si ceai, asa ca nu ma mustra constiinta
.Maine si sambata nu stiu ce o sa tin , cred ca putin din ce o fi prin frigi ca am treaba , nu ma mai duc special la cump pt mine, binenteles de regim.
Noapte buna Delidana![]()
Mamica de printesa
de 4 anisori
Nora__ spune:
Daria,multumesc frumos
,deci am cumparat bine,ca am intrebat la farmacie si mi-a dat Sucra diet asta...acum....te stresez cu alta intrebare:cate pastile pui la cat orez?Ca eu de abia de acum ma apuc de fiert orezul.Si le pui cand fierbe sau la sfarsit?Intreb si eu ca n-am folosit niciodata indulcitor si habar nu am cat sa pun.
Delidana...sanatate multa!Pentru gat am constat ca albastrul de metil e f bun,faci badijonari si astfel dezinfectezi si se vindeca mai usor.
Zuzilici...e greu tare acum pe ultima suta...dar nu se compara cu ce va urma...(observi ca io cica te consolez acum
)...deci chiar incearca sa te odihnesti acum cat poti si bucura-te de timpul liber pe care il ai,ca apoi....vei alerga prin casa.
Sigrid...iti zic si acum si duminica....LA MULTI ANI!Sa fii fericita si sa ai parte doar de noroace!Ar fi si culmea ca de ziua ta sa mananci regim...o iei tu de luni de la capat.

Deci va pup si ma duc sa pregatesc betisoarele![]()
Nora
Comorile Norei
roxana1974 spune:
gagici! o sa-mi fie dor de voi! lipsesc pana Sambata seara sau Duminica! sa fiti cumintz! da? 
Roxa-boxa!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Nora - eu scurg orezul si diluez pastilele in putina apa fierbinte si pun peste. Pui cate vrei, io pun multe ca`s nesimtita si nu simt dulcele repede
Vezi sa bei diseara ceai antiadipos daca azi dimineata nu ai vizitat wc-ul din cauza orezului ...
Roxa - we fain si tie !!!
Sigrid - sa-ti fie de bine ! Io te astept, orice dieta alegi. Sincer ma simt extraordinar ca pap orez indulcit, imi da fortza si kef !
Delidana - cum esti azi ?
Burtici frumusici, cum sunteti ???
Justa, Cristina - ce papati azi de puncte ?
Salut toata gasca de fete cucuiete si decise ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
carolinah spune:
Vaaai, cat sunt de porc... Aseara am mancat 2 pachete de paste vietnameze instant si 2 triunghiuri de Toblerone alba. Cam atata despre hrana mea "curata"...
.
Da' macar am compensat cu winsor pilates advanced si ... ceva mai placut
.
Azi, cuminte foc si in post mananc asa:
-paine neagra cu zacusca
-orez cu legume
-cartofi copti cu ceapa rosie (miaaaaaaaaam)
-fructe
Pupa mama fete cumintele
.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Eftimie C. spune:
Neata.Buna
!Si benefica.
Sigrid,
si iti doresc sa te bucuri si sa profiti la maxim de acest ultim an cu 2 in fata
.Eu cel asa voi face, pentru ca acusica te ajung.
Fetele mele, sefa, nu scoateti
, vreau si eu permisiunea voastra
sa ma porcesc in week-end.Mi-o cere copilul si nu pot sa-l refuz, chiar daca risc sa iau luni 2
.
Pentru toate, un
MARE.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
szivarvany spune:
Carolinah, si io`s dependenta de ceapa rosie. Daca salivez la ceva acum, sunt cartofii mei cu patrunjel si maga salata de ceapa rosie, castraveti si rosii.
As vrea sa fie miercuri sa ma urc pe cantar sa va spun cum stau ... in functie de rezultat reiau ww sau mai tin cartoful de aur. Nu stiu de ce ma simt asa de fortoasa sa tin dieta ... cred ca gandul la venirea primaverii imi da atata chef.

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
zisaCami spune:
Buna dimineata,
Intru pe fuga sa va salut si apoi plec la munte.
M-am hotarat sa incep dieta stricta, dupa ce ma voi intoarce. Dupa indelungi framantari, cred ca voi incepe un regim bazat pe grupa de sange si apoi acesta va deveni noul meu stil de viata. Tocmai mi-am luat o carte, dar nu am apucat sa citesc prea multe . Insa ce am citit m-a cam speriat. Se pare ca am grupa de sange cu cel mai slab sistem imunitar din toate grupele de sange ( AB IV ). E grupa cu cea mai mare predispozitie de cancer ... si dupa cate tratamente hormonale am facut si probabil voi mai face ...
Sigrid 

La multi ani, multa sanatate si vointa sa-ti atingi tinta la kg! Duminica o sa inchin
in cinstea ta! 
Delidana nu stiu daca ai vazut mesajul meu precedent ... spuneam ca nu o sa pot da raportul luni pt. ca voi fi la munte. Cum e mai bine: sa-l dau miercuri sau lunea viitoare? 
tuturor si week-end placut,
Cami