Nou stil de viatza (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Sigrid !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sigrid - anticipat ! Vin io sa fac tort da` dup`aia nu ne urcam pe cantar

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Dariaaaaa...de 2 zile strig aici....ce indulcitor folosesti?Ca ma duc acum afara si caut.Si poate imi zici si unde gasesc

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Nora - scuzeee, SUCRA DIET se cheama ! Si se gaseste peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare dragelor!
Noi suntem bine, doar foarte obosite. Dormim non-stop. Fii-mea vrea o "camera" mai mare. Deja a inceput sa se "izbesca" de peretii celei in care e, din ce in ce mai rau. La munca aceeasi poveste, ba mai mult vad ca-si fac planuri cu mine pe viitor. Sincera sa fiu la cate am tras cu ei, nu cred c-am sa ma mai intorc in aceesi companie, daca reusesc sa gasesc ceva mai bun. POate doar daca se lasa c-o marire colosala de salariu ca sa stiu macar de ce inghit atatea.
Sunt un pic suparata pe tot si pe toate, asa ca va urez tuturor o zi excelenta si sa nu va speriati daca nu mai revin decat in weekend.
P.S. Sigrid anticipat si . Sa-ti de Domnul tot ce-ti doresti dar mai ales sa-ti ia cu mana din kg de care te tot plangi. Petrecere Frumoasa!

Zuzilici cu Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

haideti sa va spun ce a mancat sotul meu ieri seara
-carnea de vita la gratar (200gr) + salata cu ulei si suc de lamie ( a luat decat 2-3linguri si gata... adica nu i-a placut deloc
astazi: -cafeluta de dimineata
-3felii de sunca + un iaurt natural (mic)
iar deseara va fi fripturica de vita (200gr) + salata care a ramas de ieri (alta nu ii mai fac ca si asa nu ii place)
vad ca pana acum a decurs totul ca la carte...
una dintre probleme ar fi la cafea pe care nu o bea cu acel cubulet de zahar... voi stiti mai bine... se poate renunta la zahar???
astept un raspuns... de la voi..
PS: de bere o sa se apuce din nou dupa ce termina dieta

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna fetele,

Vad ca sunteti cumintele.... Eu am rusii pe cap de ieri, si cred ca de aia am raportat stagnare luni. De-abia astept sa vad luni ce arata cantarul .

Astazi mi-am pus ambatzu si am alergat 40 de min , de nu imi mai simteam picioarele cand m=am dat jos de pe banda...ma simteam asa usurica .

Aseara dupa aerobic nici nu am simtit nevoia sa mananc, am papat cateva alune si un kefir mic si un ceai verde.

Meniul de azi:

MD- 2 feliute paine neagra cu crema Philadelphia light si o cacao cu lapte (cu indulcitor of course )
Gustare- 1 portocala
Pranz- spanac si piept de pui la gratar
Cina- poate fac niste mazare, nu stiu deocamdata

Pupici,
Ruxandra

P.S. Klaus, daca sotul se reapuca sa bea cele 10 beri dupa regim, poti ii spui ca bea degeaba, n-o sa faca nici o branza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor
Azi m-am trezit cu o durere in git si urechi infundate. Cred ca am luat un pui de virus de la al meu sot. Acum savurez a 6-a cana de ceai de azi. Am tot dat-o cu lichide in speranta ca imi va trece. Stie careva cum se prepara ceaiul de coji de ceapa? Eu am auzit ca e bun de tuse si mi-am facut o cana asa preventiv, am lasat cojile sa fiarba in apa 15 min si apoi l-am strecurat iar acum il beau.
Sigrid, La Multi Ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti (inclusiv felia aia de tort si paharul de vin ). Asta este, iei sau nu luni porcusorul, punem punct si o luam de la capat, nu?
Puskin si Miag, pentru sport.
Mai Tzuni, mesajul cu "unsoarea" a fost postat azi dimineata. Daca nu ma crezi n-ai decit sa verifici. Pofte sa stii ca am si eu dar le pun friu la majoritatea.
Cookie, stai linistita ca daca mergi la sala esti pe drumul cel bun.
Ioana, mersi.
Carmen, abia astept concediul insa pina atunci trec printr-o perioada foarte stresanta.
Mik, experta nu sint dar o parere bazata pe experienta personala pot sa-ti dau. Eu as zice sa nu faci nici un fel de exercitii in afara de mersul pe jos si treburile zilnice. La mine se inrautatea situatia daca ma apucam de facut efort. Masajul mi-a facut foarte bine, iar statul la calculator cu spatele cocosat , foarte rau.
Meniul:
MD: 1 banana, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu tofu, salata
C: 1 cartof fiert cu 2 bucatele de ficat prajit in putin ulei, salata, o felie de piine cu miere si margarina.
Intre mese: ceaiuri cu nemiluita, 1 mar, 1 portocala, 1 banana.
Am fost si la sala si am facut 1 ora de cardio.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Sigrid,

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Delidana
sanatate multa iti dorim ! Ceaiul de ceapa l-ai facut cum trebe, pune miere daca poti ... si pentru tuse merge zeama lasata de ridichea neagra (se scobeste si se pune zahar, zeama lasata se bea)

tuturor si o seara faina sa aveti !

Mergi la inceput