Nou stil de viatza (87)
Raspunsuri - Pagina 3
Mik spune:
Crystina, simpatic tare costumul. La noi parada se face pe strazile din sat si apoi se aprinde un foc pe un parking mare (sper sa aiba autorizatia).
Mik.
crystina spune:
Mik, oau! Ce frumos! Sa faci poze atunci! A lu' fiica-mea nu e carnaval..e ceva intre copii la gradi. Aoleu ce pofta mi-ai facut de clatite! Da' pestele cum il marinezi ca maine mi-am propus si eu sa fac peste?
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
crystina spune:
Mik, am vazut ca o intrebai pe Delia despre exercitii pentru durerile de spate. Pana iti raspunde si ea uite un www.orthoinfo.org/booklet/view_exercise.cfm?Thread_ID=18&topcategory=Spine" target="_blank">link cu cateva exrcitii..multe dintre ele (cele pe minge) le fac si la cursurile de pilates.
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
carolinah spune:
OOoof, tocmai trimisesem un mare mesaj... fara sa pun user-ul. Asa ca s-a dus pe apa internetului. Asta este, va dau doar meniul meu de azi, ca nu mai am timp de scris. Poate mai tarziu...
-wasa cu "pecie" de casa si ardei rosu
-pulpa de pui al gratar, salata de rosii si castraveti, graham
-orez cu legume sau salata greceasca, un iaurt cu fructe
-fructe
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Mik spune:
Crystina, saru' mina de exercitii !
Pestele marinat il cumpar, caci nu am timp sa-l marinez. Daca vrei o reteta de peste marinat, intreb pe mama simbata la telefon si ti-o scriu.
Caro ce e aceea "pecie" ?
Mik.
szivarvany spune:
Mephala - m-ai prins ... prajiturile sunt buba la mine. Da` alea facute de mine :-))) Planul de viitor e unu` fain ... adica ajung la 60 de kg si continui sa pap de 17 p / zi (sa economisesc precum cu dieta), dar duminica sa pap normal cu restul oamenilor, la pranz si sa pap si desert. Nu stiu daca-mi va reusi sa ma mentin asa ... voi incerca.
Cristina - cum prepari pestele ??????
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
sigrid26 spune:
Delidana nu ma supar , io ma bucur sincer cand ma cearta cineva , asta inseamna ca tine la mine , daca din timpul lui a folosit un minut sa ma certe inseamna ca am un loc mic , mic in inima lui ![]()
Ma gandeam sa mananc si io duminica ciorba de burta (fac pt musafiri )si un cotlet cu muraturi , poate si juma de felie de tort , da cred ca raman doar la cotletul cu muratura
, dar un vin beau
, ii ziceam eu lui mamica dulce ca noi suntem cam
, abia asteptam o ocazie sa golim frigiderul
.
Ma duc sa beau si io cafeau si revin
Mamica de printesa
de 4 anisori
Eftimie C. spune:
Bonjourica!
Bineinteles ca ieri nu m-am rezumat doar la iaurt.Am mancat si niste branza de vaci, cu ceapa si frecata cu putin ulei de masline + paine prajita.Seara sotul meu m-a servit cu fasole verde cu sos.
Nu stiu cat de grav a fost, dar am niste zile mai tampite si mai pline si chiar nu stiu cum sa-mi revin (ma refer la mancare).
Cred ca de luni voi incerca dieta cu cartoful, dar o varianta mai "soft".
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
szivarvany spune:
Sigriduta - de sarbatoresti duminica ? Ce tort faci ?
Vreau sa va zic ca orezul cu indulcitor este demential de bun, ca mie im place dulcele 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
sigrid26 spune:
Mamaluigiulia serbez ultimul an cu prefixul de 2
, tort nu stiu ce fac , sunt antitalent la facut dulciuri , dar Adela e inebunita sa facem un tort impreuna, asa ca o sa iau un blat gata facut , bat frisca si niste fructe si il asamblam, pt placerea ei .
In rest ce sa va zic , sambata vine tata si o sa stea o luna cu noi cat timp al meu sotz o taie in delegatie, abia astept , Adela nu mai zic......
Mamaluigiulia uite bag si io o zi de cartof , dar pun un pic de iaurt pe el , asa de gust .
Vreau si eu sa ma duc saambata sa-mi cumpar o pereche de pantaloni 44, am ochit unii frumosiiii, poate -poate reusesc sa ma indes in ei.
Mamica dulce chiar asa ne ocolesti????Hai ca te asteptam aici, fetele intreaba de tine.
Mamica de printesa
de 4 anisori