Nou stil de viatza (87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Crystina, simpatic tare costumul. La noi parada se face pe strazile din sat si apoi se aprinde un foc pe un parking mare (sper sa aiba autorizatia).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Mik, oau! Ce frumos! Sa faci poze atunci! A lu' fiica-mea nu e carnaval..e ceva intre copii la gradi. Aoleu ce pofta mi-ai facut de clatite! Da' pestele cum il marinezi ca maine mi-am propus si eu sa fac peste?

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Mik, am vazut ca o intrebai pe Delia despre exercitii pentru durerile de spate. Pana iti raspunde si ea uite un www.orthoinfo.org/booklet/view_exercise.cfm?Thread_ID=18&topcategory=Spine" target="_blank">link cu cateva exrcitii..multe dintre ele (cele pe minge) le fac si la cursurile de pilates.

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

OOoof, tocmai trimisesem un mare mesaj... fara sa pun user-ul. Asa ca s-a dus pe apa internetului. Asta este, va dau doar meniul meu de azi, ca nu mai am timp de scris. Poate mai tarziu...

-wasa cu "pecie" de casa si ardei rosu
-pulpa de pui al gratar, salata de rosii si castraveti, graham
-orez cu legume sau salata greceasca, un iaurt cu fructe
-fructe

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Crystina, saru' mina de exercitii !
Pestele marinat il cumpar, caci nu am timp sa-l marinez. Daca vrei o reteta de peste marinat, intreb pe mama simbata la telefon si ti-o scriu.

Caro ce e aceea "pecie" ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mephala - m-ai prins ... prajiturile sunt buba la mine. Da` alea facute de mine :-))) Planul de viitor e unu` fain ... adica ajung la 60 de kg si continui sa pap de 17 p / zi (sa economisesc precum cu dieta), dar duminica sa pap normal cu restul oamenilor, la pranz si sa pap si desert. Nu stiu daca-mi va reusi sa ma mentin asa ... voi incerca.

Cristina - cum prepari pestele ??????

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Delidana nu ma supar , io ma bucur sincer cand ma cearta cineva , asta inseamna ca tine la mine , daca din timpul lui a folosit un minut sa ma certe inseamna ca am un loc mic , mic in inima lui
Ma gandeam sa mananc si io duminica ciorba de burta (fac pt musafiri )si un cotlet cu muraturi , poate si juma de felie de tort , da cred ca raman doar la cotletul cu muratura, dar un vin beau , ii ziceam eu lui mamica dulce ca noi suntem cam , abia asteptam o ocazie sa golim frigiderul.
Ma duc sa beau si io cafeau si revin

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Bonjourica!
Bineinteles ca ieri nu m-am rezumat doar la iaurt.Am mancat si niste branza de vaci, cu ceapa si frecata cu putin ulei de masline + paine prajita.Seara sotul meu m-a servit cu fasole verde cu sos.
Nu stiu cat de grav a fost, dar am niste zile mai tampite si mai pline si chiar nu stiu cum sa-mi revin (ma refer la mancare).
Cred ca de luni voi incerca dieta cu cartoful, dar o varianta mai "soft".

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sigriduta - de sarbatoresti duminica ? Ce tort faci ?

Vreau sa va zic ca orezul cu indulcitor este demential de bun, ca mie im place dulcele

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Mamaluigiulia serbez ultimul an cu prefixul de 2, tort nu stiu ce fac , sunt antitalent la facut dulciuri , dar Adela e inebunita sa facem un tort impreuna, asa ca o sa iau un blat gata facut , bat frisca si niste fructe si il asamblam, pt placerea ei .
In rest ce sa va zic , sambata vine tata si o sa stea o luna cu noi cat timp al meu sotz o taie in delegatie, abia astept , Adela nu mai zic......
Mamaluigiulia uite bag si io o zi de cartof , dar pun un pic de iaurt pe el , asa de gust .
Vreau si eu sa ma duc saambata sa-mi cumpar o pereche de pantaloni 44, am ochit unii frumosiiii, poate -poate reusesc sa ma indes in ei.
Mamica dulce chiar asa ne ocolesti????Hai ca te asteptam aici, fetele intreaba de tine.

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput