Mamici de sept-oct 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Cricor, imi pare rau ca nu ti-a fost de ajutor doctorul atunci cand ai avut nevoie, nu credeam ca trebuie sa te rogi atat de el ca sa-ti faca niste teste…vezi, eu n-am avut probleme cu sarcina si sper sa nu am nici de data asta si nu stiam ca se poate purta si asa.
Se pare ca nu cunoastem cu adevarat omul decat atunci cand avem probleme.
Sper ca noul doctor sa fie la fel cu asteptarile tale si sa ai bafta multa, apropos, ai fost la doctor sau probabil ca mai tarziu mergi???
Sa-mi spui cum e noul doctor si unde o sa nasti…apropos, tu in ce zona stai?

Lexi, ma bucur ca si sotul tau are Rh negativ si ca bebe o sa fie bine…sa ne rugam ca la toate sa ne fie bine si sa avem bebei sanatosi.

Mexxa, imi pare bine ca ti se implineste in sfarsit dorinta de a sta singura cu sotul tau si de fapt acum nu mai sunteti numai voi doi singurei, ehei……mai e si bebe

Ionica, pe unde esti??? Mor de curiozitate sa ne spui cum e in Costa Rica? Esti demult acolo? Am vazut ceva poze dragute si mi-a placut.

Pupici pe burtici si o zi super usoara si fara greturi

11+ sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna fetelor, ce harnicutze ati fost, ati scris mult.

Anangel, ma bucur ca totul e bine cu Rh-ul.

Noi suntem bine. Am fost vinerea trecuta la medic aici, iar ieri am fost la medicul meu din Szeged.
A masurat manutze, picioruse, mi-a aratat stomacul, vezica urinara si a spus ca se vede chiar si osul nazal, ceea ce zice ca e bine. Asa cum a spus si Try (parca) "La 12 sapt. in mod normal se verifica Nucal Translucency (asta insemana ca la ecograf sa-ti masoare un spatiu de lichid la ceafa fatului - o grosime mai mare decat normal poate indica prezenta unei malformatii genetice - Sindromul Down)" si era 1 mm, ceea ce e foarte bine, ca zicea ca trebuie sa fie sub 2,5 mm.

In 15 martie trebuie sa fac niste analize, alfa-feta proteina, vdrl, toxoplasmoza, hepatita si o noua hemoleucograma.
De asemenea mi-a cerut un examen complet de interne, unde medicul sa spuna daca sarcina afecteaza in vreun fel unele organe vitale.
Pt ca am ramas greu insarcinata si pt ca asa am fost invatata de mica (copil bolnavicios) vreau sa fac toate testele care se pot face, asta nu pentru ca voi avea convingerea 100% ca nu vor fi probleme, pt ca nimeni nu poate sa spuna asta, ci ca sa fiu eu linistita ca am facut tot ce am putut.

Peste vreo 6 saptamani merg la eco ala performant, la spital la Szeged si probabil tot atunci vom sti ce avem. Poate daca se va vedea mai repede vom afla de la medicul din Arad.

Cu mancatul aceeasi poveste, fara carne. Astept cu nerabdare legumele si fructele de prin gradini.

Inghetata e desertul preferat si avem stoc acasa. De asemenea berea fara alcool e la mare cautare uneori.

Mexxa, ma bucur ca va mutati singurei. Nimic nu se compara cu a sta singurei.

Acum plec sa cumpar ceva pt o fetita frumoasa care azi implineste 3 anisori.

Inni zicea la un moment dat ca nu are acces la internet la lucru, asa ca sa speram ca asta e cauza pt care nu a mai dat nici un semn de viata.

Ionica ce bine de tine ca ai la indemana fructe cat cuprinde. Venim la tine. Eu am cumparat capsuni, dar nu au nici un gust.

Sa aveti grija de voi.

12+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiona spune:

pufymicvreau si eu pe listuta.Azi avem 6 saptamani si am fost la doctor si se pare ca totul este bine.Vreau sa impart si eu cu voi aceste experiente .Va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Anangel, mancarimile care le ai pe sani sunt absolut normale. E semn ca se maresc. Pielea se intinde si de aici apar aceste mancarimi. Chiar daca nu simti tensiuni sau dureri in sani ei se pot mari si fara sa ai alte semne. Stai sa vezi cand o creste buritca si incepe pielea sa se intinda. Sa vezi atunci mancarimi si scarpinaturi, mai ales in jurul buricului unde pielea se intinde cel mai tare. Cele care stiti ca sunteti predispuse la vergeturi si care le urati, pregatiti-va si ajutati-va pielea din timp folosind o crema hidratanta. Nimic special (zic eu). Eu am folosit ulei de masline si se pare ca multe gravidute opteaza pt. el. Cand o incepe burtica sa creasca ungeti-va dupa fiecare baie/dus (lasati crema/uleiul sa actioneze 15 minute si apoi puteti sperge excesul daca va deranjeaza). Eu nu am facut nici o vergetura, dar marturisesc ca nu datorita uleiului de masline (il foloseam din joi in Pasti), ci pt. ca asa a fost tipul meu de piele, foarte elastica si s-a comportat bine la intinderi.
Poti sa faci vergeturi si ungandu-te constiincios in fiecare zi si folosind cele mai bune creme, insa "ravagiile" sunt mai mici si mai putine daca hidratati pielea.

.......in 7+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Cici, da nu cunosti omul pana n-ai probleme. Dupa prima sarcina l-as fi recomandat oricui, am avut o sarcina super aproape ca n-am stiut ca sunt insarcinata. Acum merg tot la un doctor de la North York, au si eu o obsesie cu spitalul asta (desi am agonizat daca sa ma duc la Mount Sinai sau la East York la doctorul lui try care mi-a placut tare). Eu stau la Lawrence & DVP de asta am ales spitalul asta ca-i cel mai aproape si oarecum in drum de la serviciu spre casa (eu lucrand la capatul pamanutului in Vaughan).

Favia Ramona, nu-i complicat sa te duci la Szeged pentru consultatii? Mai era o fata din Arad care se ducea la Cluj. Eu n-am schimbat spitalul pentru 10 km in plus (fata de cei 30 care-i fac de obicei). Numai gandul ca o sa fiu cu burtoiul ala mare in ultimele luni, conducand atatia km m-a facut sa nu schimb spitalul.Acum e drept ca si pentru ca eu la sarcina cu Luca am avut streptococul B si travaliul a fost mai scurt decat perioada cat trebuiau sa-mi dea antibiotic si am fost foarte ingrijorata dupa ce s-a nascut Luca. Acum m-am gandit ca nu e chiar o idee buna sa stau in trafic pe autostrada ca sa ajung la spital si iarsasi sa patesc acelasi lucru.

Lexi, ai vazut cum s-au aranjat toate, nu mai ai de ce sa te ingrijorezi cu Rh.

Mexxa, felicitari pentru mutat. Si noi am stat cu socri 2 ani, nici nu veau sa-mi amintesc de anii aia, grea perioada (si eu foarte nediplomata, dar de eram mai tanara)...

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Cricor , sa stii ca m-ai pus pe ganduri acuma cu doctorul asta, hmmmm….
Tu cand ai nascut prima data? A fost doctorul la nastere? Sper sa n-am nici o problema si sa scap usor, ha ha
Si eu lucrez la Steeles cu Weston asa ca tot departe…si spitalul North York mi-a placut si mie..nici n-as naste altundeva

11+sapt

Poze

Mergi la inceput

Cricor sa-mi spui si mie cum e noul doctor al tau de la North York…daca e de la North York zic eu ca e bun, ha ha…si sunt convinsa ca sunt o gramada de doctori buni numai daca nu-i stim, asta e…

11+sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

nata_b tu esti din Chisinau? Sotul meu e din Moldova
Incearca sa rontai covrigei sau biscuiti, pentru unele fete functioneaza. Mie imi mai trec gretzurile cu bomboane de menta.
Fetelor si eu am cosuri pe fatza de la inceputul sarcinii , foarte inestetice, am impresia ca sunt la pubertate. Cat despre sani, in ultimele 3 zile am niste dureri la sanul stang la nivelul epidermei, adica ma doare pielea la cea mai simpla atingere, ca si cum ar fi iritata.
Deja eu nici nu ma mai ingrijorez de la toate simptomele acestea, incerc sa le iau ca atare.

va pup.

ignatica

13+ si 90% baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Tiona bine ai venit!Te trec imediat in listuta, numai sa ne mai spui DPN-ul , medicul la care mergi si clinica.

Cricor eu eram fata care merge la Cj la dr.Si chiar dc fac vreo 300 km pentru asta nu m-as duce la alt medic pentru nimic in lume!

Ma bucur sa vad ca s-a imputinat numarul burticilor care sufera din cauza greturilor....

Fetelor de Ramona(Loreema) nu stiti nimic????

Pupici!

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nata_b spune:

Merci Ignatica pentru sfaturi ;)
Da, sunt din Chisinau.
Azi am incercat sa beau apa cu lamiie, si parca e ok. Ce-i drept azi nu mi-a fost rau chiar toata ziua, asa ca vedem ce ne-asteapta miine.
Pa, va pup.

Mergi la inceput