Mamici de sept-oct 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
beatrix spune:
salutari la burtici!
Kover si Amy_70, bun venit alaturi de noi, sarcina usoara si bebei sanatosi!
Pufymic, merci de intrebare dar nu m-i s-a spus cauza exacta a sangerarii ci doar ca daca sarcina e viabila nu am cum sa o pierd si ca 30% din sarcini sangereaza si se termina bine! eu am facut fiv! sper din tot sufletul sa mearga totul bine!
Try multumim de sfaturi! e bine ca avem mamici cu experientza printre noi!
apropos de mancare si eu tot cu rosii, castraveti si mai ales salata verde ma tratez alaturi de pizza si cartofi fierti! carnea sa nu o vad!
iar contra gretii am obsevat ca merge morcovul! cand ma apuca greatza rontai un morcov si ma simt mult mai bine!

pt toate burticile
Beatrix
7+
www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Bebe
anangel_lexi spune:
Buna burtici!
Vad ca aproape nici una din voi nu mai are greturi. Bravo voua! Va invidiez. Se pare ca am ramas singura pe baricade!
Eu eram aia care zicea ca abia asteapta sa inceapa sa ninga cu baietei si fetite. Felicitari pt. primul baietel de pe listuta!!!
Mexxa, succes la mutat! Vezi sa nu te obosesti prea tare. Off, ce as sta si eu singura cu sotul. Dar la noi asta se va intampla peste vreo 2 ani, in cel mai fericit caz. 
Intreba cineva ce trecem in semnatura saptamanile de la UM sau cele conform ecografiei. Eu le trec pe cele conform ecografiei. Ca cititoare fidela a "odiseei sarcinii" din fiecare saptamana nu are rost sa ma amagesc ca bebe are deja nu stiu cati centimetri si i-au crescut unghiute si asa mai departe, cand de fapt realitatea e alta. Asa ca eu spun ce spune si ecograful. Daca ar fi sa ma iau dupa UM as fi in 11 saptamani si 3 zile!
10+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
mexxa spune:
Ce faceti gravidute...cam liniste astazi pe aici...io sunt bine
astept sa vina sotul cu masina mare sa duca mobila in noul apartament...vai simt ca nu mai am rabdare. Stau cu toate bagajele adunate in mijlocul sufrageriei..aseara nici macar o pereche de pantaloni de schimb nu mi-am lasat...tot am pus la pachet
...
De doua zile manac aceeasi mancare ca nu ma mai satur...cartofi prajiti cu salata de rosii si castraveti. Doamne imi vine sa mananc in continuu...numai cat aud de ea.
angel_lexi de 2 ani visez sa stau singura cu sotul meu...a fost un adevart calvar aici cu totii...bine macar ca de acum totul se termina. Oricum pana o sa ne cumparam apartament mai este...insa ne multumim si cu faptul ca ne permitem sa platim chiria la acesta.
Va pup pe toate si aveti grija de bebeii vostri
7+
http://community.webshots.com/user/mexxa
Ignatica spune:
Lexi nu esti singura cu gretzuri, eu in fiecare dimineata dau la bobocei si am gretzuri pe parcursul zilei si seara. Nu am mancat nici carne, nici lactate de doua luni, nu suport nici un fruct cu exceptia gutuilor. Mananc numai supe si ciorbe de legume si uneori cartofi, fie piure, fie fierti si paine prajita.
Asa ca eu sunt inca pe baricade si sunt alaturi de tine. 
Nici nu imi mai fac iluzii ca imi va trece raul prea curand...dar, sunt fericita ca totul e bine si ca bebe creste.
ignatica
13+ si
90% baietel
mexxa spune:
Apropo...da se pare ca e buna tare salata asta de rosii cu castraveti
ca suntem mai multe cu meniul asta...Abia astept sa apara alea de gradina...moama..imi ploua in gura..![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/mexxa
nata_b spune:
Salut mamicilor cu burtici!
E a 2 sarcina la mine, dar n-am crezut ca o sa ma simt asa aiurea. Unica ce ma linisteste e ca am un bebe minunat in burtica. Despre mine: nu ma duce capul ce sa mai maninc, ca la nimic nu ma trage. Dimineata daca ajung si pe la servici, apoi nu stau mai mult de jumate de ora, ca plec acasa din cauza greturilor. Fetelor, ce se poate de rontait ca sa mai treaca starea de greata? Si in plus ma arde tot, probabil aciditatea f. ridicata. Ieri si azi dupa ce am
, mi-a iesit o multime de petisoare rosii pe fata. Asta ce mai e? Ati avut asa ceva? De salivare, nici nu mai zic.
Mi-am luat niste blugi super pentru mamici cu burtici, dar i-am purtat o singura zi, ca au un miros a vopsea care ma innebuneste. Acu nici nu ma pot gindi la ei.
Abia astept sa treaca astea citeva saptamini, ca pe urma cica tre sa fie mai bine (sper din toata inima). De baut ce beti? ca acu nici apa nu merge. Ajuta apa cu lamiie?
Bafta voua la toate :)
DPN: 12 octombrie (dar as vrea 5 octombrie, sa fie cadou de ziua mea)
Georox spune:
Buna !
Lexi, Ignatica va secondez si eu la capitolul greturi. Mai ales seara nu imi dau pace. Nu imi trec cu ceva anume, insa am descoperit ce gustoasa e salata de sfecla rosie si poftesc la inghetata... In rest ma lupt cu niste cosuri
care mi-au aparut pe fata. Sper sa nu ma insoteasca toata sarcina.
tuturor !
anangel_lexi spune:
Ignatica, si eu sunt la fel ca tine. Dimineata am mereu reprize de
iar greturi am toata ziua. Insa spre deosebire de tine, mananc de toate.
Georox, si mie mi-au aparut cosuri. Azi imi apar si a doua zi imi trec si apar altele. Asta e, sper sa nu fie de durata. Acu 2 zile mi-a iesit unul exact pe varful nasului. Cred ca nu mai trebuie sa va spun cat de caraghioasa aratam!
Fetelor, vreau sa va intreb daca si voi aveti mancarimi la sani. Pe mine ma omoara. Problema e ca eu nu ma pot abtine si ma scarpin intr-una! Iar azi de dimineata am constatat ingrozita ca in timpul noptii m-am scarpinat atat de rau incat am urme sangerii-vinetii pe sani, parca m-ar fi zgariat un animal. Sper sa se cicatrizeze repede, e clar ca trebuie sa-mi tai unghiile. Dar nu stiu ce sa fac sa-mi treaca mancarimile. Si nici cu spirt nu ma pot da ca usuca pielea...
10+
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
anangel_lexi spune:
Fetelor, sunt super fericita!!! Tocmai am primit rezultatul la analizele sotului: are si el Rh negativ si grupa 01 exact ca mine!!!!
Intr-adevar Dumnezeu ne iubeste! In fiecare zi m-am rugat sa fie totul bine cu bebe (acum, de cand cu necazul cu Andreea ma rog sa fie totul bine si cu mine) si uite ca totul e din ce in ce mai bine!!!
10+
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
floricika spune:
Anangel , felicitari! ma bucur ca te-ai linistit! Si eu si sotul avem la fel, aceeasi grupa de sange si RH negativ!
Si pe mine ma manca sanii de nu mai pot!!!!!!!
Aseraa de exemplu am fost la o petrcere si eu nu mai puteam de mancarime, ma foiam, ma incovoiam, ma intorceam si tot scarpinam, nu stiu ce opr fi zis oamenii aia, bina macar ca stiau toti ca sunt gravida......Eu cred ca ne mananca pt ca cresc![]()
Si mie mi-au aparut cosulete mici pe frunte, cred ca tot de la hormoni ni se trage
Floricika
11+
Nunta