Mamici de sept-oct 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
Cricor spune:
Cici, da a venit la nastere asta in 2001. Eu am nascut relativ repede (am ajuns de la dilatare 4 la 10 in cam 3 ore), el a stat cam 30 de minute cu mine, la push-push, expulzia copilului si cat sa ma coasa. Mi-a zis felictari, mi-a strans mana si dus a fost. A mai venit o data a doua zi, m-a intrebat cum ma simt si cam atat. Nu trebuie sa te ingrijorezi, eu n-am plecat de la dr. P pentru ca am crezut ca nu-i bun. Am plecat pentru ca nu mi-a placut atitudinea lui de a viziona gavide pe banda cand eu am avut probleme si nu a parut ca se implica in vreun fel, aproape ca parea jenat si oarecum depasit de ce se intampla.
Cu doctorul asta nou am ceva emotii, eu l-am “cunoscut” in urgenta o data cu una din problemele mele si mi-a placut. El face si amniocenteza (sau cel putin asa stiu eu), ceea ce a fost un argument in favoarea lui. Tipa care mi l-a recomandat, l-a ridicat in slavi, ea avand sarcini cu probleme mari. Scriu diseara cum a fost , programarea e la 3.
Eu lucrez la Jane cu Hwy 7. Poate ne vedem intr-o pauza. Tu unde stai cu casa?
Pufymic, esti o curajoasa, zau. Si Flavia Ramona la fel. Cat e de la Arad la Cluj? Stiam eu ca strainataturile slabesc caracterul si devenim comozi (sau lenesi?), iaca si confirmarea …![]()
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
ionica spune:
Buna seara,
Mai fetelor e normal sa ma simt bine doar o zi din doua?
CeciliaC sunt aici si zac in tacere,ma omoara salivatul asta probabil din cauza asta am gretzuri.
Ieri am fost super cool mama, m-am facut sexy am fost la magazin,am condus masina ,am mers la cumparaturi dar azi.............offff vreau sa treaca o data gretzurile ca nu mai pot!
Pe fetele care le-a apucat mancarimile de sani si burtica fugutza la farmacie si cumparati o crema hidratanta cu colagen (eu folosesc Nivea Q10) si ajuta la tot ,burtica si sani!
Daca scarpinati va veti molipsi cuniste vergituri argintii superbe pe tot restul vietii!
Hai ca va zapacesc degeaba oricum voi sunteti ocupate cu altele!
Bye
P.S.Azi merg la primul control prenatal(tuseu vaginal,etc) sper sa ma simt in stare sa conduc pana la clinica doctorei mele care se afla la opozitul orasului!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
alinamoro spune:
Salutare burticilor!
Se pare ca am scapat cu totul de greturi, de cateva zile nu am avut deloc, ce bine.![]()
Anangel, super ca si sotul tau are Rh negativ, nu mai ai de ce sa-ti faci griji.
Georox, si mie mi-au aparut cosulete mici pe fata, mai ales pe frunte si pe tample, chiar pe langa par.
Despre sani ce sa mai vorbesc, nu ma mananca, dar s-au marit cu 2 numere cred
. A trebuit sa-mi cumpar sutien mai mare.
Noaptea ma dor foarte rau sanii daca dorm pe burta (asta-i pozitia mea preferata!).
Despre vergeturi nu stiu ce sa zic, te poti face cu crema zilnic si se pot face. Eu la prima sarcina n-am avut deloc, nici pe sani, nici pe burta.Depinde si de elasticitatea pielii.
Alina
(11+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
try spune:
Mai, nu se poate, ne-adunaram toate aici cu serviciul? Eu lucrez la Steels cu Keele, asa ca nu-s departe de voi. Si stii Cricor unde ma duc la Control? Tot la nenea Badmos si tot la East York vreau sa nasc.
Mi-a placut asa tare de Badmos is asa o experienta de nastere frumoasa am avut la East York ca tot acol oam ales sa ma duc. Mi-era ca acum mutata cu casa nu or sa ma mai primeasca in periemtru ala, dar mi-au zis ca nu are importanta unde locuiesc. Asa ca uite la mine efort si deplasare: locuiesc in Ajax, lucrez in N-V-ul orasului si ma duc la control in S-E-ul orasului.
Iar la nastere nenea Badmos nu vine decat daca se nimereste sa fie acolo de garda, dar aici nu e aceeasi problema ca-nRo ca daca n uesti pacienta dr. nu se utia la tine decat cu fundu'. Eu am nascut cu cine s-a nimerit sa fie pe tura, insa asa oameni cumsecade si cu o asa grija si consideratie fatza de pacient nu mi-am imaginat. Stiam eu ca astia in Canada sunt atenti si grijulii, dar nu ma asteptam la atata... nici nu stiu cum s-o numesc. Asistentele alea de la nastere asa ma sustineau si ma incurajau de parca ma cunosteau de ani de zile, iar eu eram gravidutza perfecta care face progrese uimitoare (efectiv asta era senzatia care mi-au lasat-o, te incurajau si te imbarbatau tot timpul si aveai impresia ca te descurci nemaipomenit). Desi eu am nascut dupa 49 de ore dupa ce au aparut primele contractii. Am stat mai bine de 40 de ore in pre-travaliu (pana am ajuns sa ma dilat la 1cm), 2 nopti nedormite decat pe alocuri (travaliul in sine a durat cam 9 ore). Eram epuizata si plangeam ca un copil mic cand am ajuns la spital a treia oara. Pana mi-au facut epidurala ca apoi am fluierat. Si cu toate astea mi-e asa un drag sa nasc si ar repeta experienta de 10 ori...
Sper sa nu sperii noile mamici pe-aici, insa de cele mai multe ori prima nastere e diferita de ce ne imaginam: ori e mai usoara decat credem, ori e mai lunga decat banuim, ori e mai grea decat credeam...insa dupa ce nasti si se termina totul pare o nimica toata.
.......in 7+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Cecilia C spune:
Corina , eu stau la Sheppard & Don Mills, deci nu departe, ne putem intalni candva, undeva, ha ha sa ne cunoastem…Hey Try e valabil si pt tine…cand veniti si voi o data la oras, ha ha ne putem intalni toate in downtown..ce ziceti????
Cu intalnitul in pauza de la servici e cam greu la mine caci eu vin la servici cu autobusul, am carnet dar n-am condus indeajuns si nu ma simt inca in stare sa vin singura cu masina ....trebuie sa mai exersez ca vine vara si sincer deja mi-e groaza pe autobus
11+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
pufymic spune:
Cricor vreo 300 km sunt pana la Cj din Arad....+ inca 300 la intoarcere....e ceva drum
!
Ionica imi pare rau ca inca nu au trecut de tot greturile.....in curand vei si uita de ele!
![]()
Try 49 de ore?Nashpa......eu am stat in travaliu cam 8 ore(cu dureri insuportabile....) si in final nu am reusit sa ma dilat asa ca mi-au facut cezariana de rigoare....
Alinush ce fel de sutien ti-ai luat?Si de unde?Special pt. gravidute/mamici care alapteaza???Cu cat![]()
Pupici!
Ioana
(10+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Alinush ce fel de sutien ti-ai luat?Si de unde?Special pt. gravidute/mamici care alapteaza???Cu cat
Pupici![/font=Comic Sans MS][/orange]
Ioana(10+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump[/b]
Ioana, nu e special pentru gravidute, din ala cred ca gasesti la Ziridava. Mie mi-a adus cineva de la Ineu, 180.000 a fost. Ii o doamna care ne aduce chiloti si sutiene la lucru, de la ea am cumparat.Imi place ca sunt de calitate, chilotii sunt din bumbac.
Alina
(11+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
try spune:
Cricor, si-am uitat sa-ti spun ca eu nu am masina personala (are sotu' - hi, hi, hi). Ma duc cu Go-ul la servici. ![]()
![]()
Asa ca sa ma vezi pe mine cu burtica mare colindand din ajax in Coxwell la cabinet si apoi pe Steels la munca. Eu de regula imi iau juma de zi libera cand ma duc la control, asa am facut si cand am fost insarcianta cu alex.
Cici, eu nici macar carnetu' nu am avut bunavointa sa mi-l iau...ce sa mai zic de condus. Oricum nu as fi confortabila sa conduc o asa distanta din Ajax pana in North York (am frica de viteza si ar insemna sa merg 80% din drum numai pe autostrada, altfel nu s-ar justifica dpdv al timpului sa merg pe ocolite). Fara sa mai adaug ca inca nu ne permitem a doua masina...
Ignatica, durerile la nivelul pielii care le ai la san sunt tot o sensibilitate cauzata de schimbarile hormonale ale sarcinii, sunt simptome normale. Eu am avut asta cand am mi-a venit laptele dupa ce-am nascut. Nu puteam tine nimic pe mine de durere. La cea mai simpla adiere de vant ma dureau zonele respective groaznic.
.......in 7+ sapt.
try spune:
Pufymic, 49 de ore cu tot cu pretravaliu. Travaliu e considerat de cand ai dilatatie 2-3 cm. E adevarat ca primele 24 de ore durerile au fost suportabile, dar cu toate astea n-am putut sa ma odihnesc bine noaptea. In schimb urmatoarele 24 de ore n-au mai fost asa dragute. Dar slava Domnului ca s-a inventat pe lume epidurala. O recomand cu cea mai mare caldura.
.......in 7+ sapt.
Cricor spune:
Lucram asa de aproape si nu ne putem intalni... Eu conduc, si urasc fiecare secunda. Deja ma streseaza centura de siguranta mie un somn cand ajung pe la 401 pe DVP de imi vine sa trag pe dreapta sa ma culc oleaca. Voua cat va ia sa ajungeti la serviciu, ca mie cu autobuzul imi ia cam 2 ore. A, tu Cici esti pe metrou, e mai scurt oleaca.
Pufymic, cum ziceam esti o curajoasa. Ce va invidiez pe voi femeile care aveti atata energie.
Cat despre vergeturi, la prima sarcina m-am dat cu crema mereu, am avut mare grija, si tot am pe sani, dar nu pe burta. Cam ciudat, dar asa e.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com