De cand se vede inima lui bb la eco?

De cand se vede inima lui bb la eco? | Autor: tutzi

Link direct la acest mesaj

Am o prietena insarcinata in 7/8 sapt, iar la eco dr nu a reusit sa vada inima lui bb si a zis ca e posibil sa fie o malformatie. Prietena mea este f nelinistita caci isi doreste f mult acest copil. De la cate sapt se vede inima lui bb la ecograf?
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

salut,am ramas trasnita la ce ai scris mai devreme.Da doctorita aia ori era beata ori meseria trece pe langa ea si ea pe langa meserie.
Eu sunt gravida in 34 sapt iar prima eco am facuto la 11 sapt.eco normala in care mi-a spus ca embrionu e ok la fel si placena.La 18 sapt mi-am facut eco 4D si ma chemat la o noua eco la 20 sapt,da sti de ce?
Ca sa i se vada bine inimioara ca la 18 sapt nu se vedea bine.Eu zic sa schimbe dc si daca si alt dc ii zice ca exista o problema de abia atunci sa isi faca griji.Dar la 7sapt sincer nu vad cum ar putea sa zica ca e vb de o malformatie.
Mult noroc prietenei tale si sarcina usoara si fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

daca citesti aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP6 vei observa ca in a 5 a sapt inima incepe sa bata!acum depinde mult si de dezvoltarea fatului-care e acum embrion!citesti tu mai multe acolo!si te duci la sapt 6 ,7...8....vezi acolo in susul paginii!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Daca nu iar bate inima nu ar avea viata,nu?
La primul echo 5 sapt.nu a vazut inima ca nu avea cum,dar ma chemat la 7 sapt.si atunci am vazut si eu inima bebeului meu,malformatiile se vad mai tarziu daca ar fi si inima daca nu ar bate ar fi oprit in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

La un echo performant se poate auzi...de la 6 saptamani. Cu vazutul..ma cam indoiesc.
Spune-i prietenei tale sa stea linistita...ca nu are de ce sa-si faca griji. Dar nu ne-ai spus cate saptamani are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

ah!!! acum am vazut 7/8 sapt..sa stea linistia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Eu am facut ecografie la 6 saptamani, si mi-a aratat locul unde ii batea inimioara. Se vedea ca o lumina intermitenta. Inima, ca organ, nu cred ca il poate vedea de la 7-8 saptamani. Este mult prea devreme. Poate nu ar fi rau sa se duca la un ecograf mai performant, sau la un alt medic, in cele din urma.

Mult succes!

Steluta 22w+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu am facut ecola 6 saptamani si dr mi-a aratat inimioara lui cezar...poate nu era asa performant ecograful....

si multa sanatate si un bb sanatos

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la 7/8 saptamani ar trebui sa se vada activitatea cardiaca a embrionului. asa ca prietena ta trebuie sa mai faca o ecografie (poate si pe un aparat mai performant). nu e vorba de inima ca organ - ci de bataile ei. ii doresc sa fie totul bine!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

[si eu am bebe de 7 saptamani si doctorul mi-a spus ca nu se vede inima, asa ca si eu sunt un pic cam disperata.Nu inteleg cum se poate sa-mi spuna de o luna ca nu se intampla nimic si singurul sfat pe care il primesc este ca ....mai asteapta.Am intrebat, e vreo problema, se intampla ceva la care el imi raspunde ca nu stie sigur nimic si ca atare nu-mi poate da alt sfat.trebuie sa ma spun ca toate analizele mi-au iesit perfect asa ca... nu mai pricep si simt ca o cam iau razna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

ana, stai linistita pt a nu face mai rau! doctorul chiar nu are ce face si nu are legatura cu analizele bune, crede-ma, am trecut prin cosmarul asta, o data cu rezultat dezastruos acum un an si a doua oara acum cateva luni

in principiu la 6-7 saptamani de la um, la un ecograf bun si o eco transvaginala chiar si mama poate vedea activitatea cardica a bebe-ului (eu nu vedeam nimic printre lacrimi, nici cand era). ideea e ca aceasta varsta e ralativa pt ca exista femei cu un ciclu mai lung si atunci varsta bebelui e mai mica. singurul lucru pe care ilp uteti face e sa stati linistite, sa luati acid folic in continuare (si ce medicatie mai aveti) si sa repetati ecografia dupa o saptamana

din cate am vazut in filmele alea de pe national geografic, prima bataie apare chiar la 24 de zile de la conceptie, adica foarte devreme, dar sigur ca nu se poate vedea ceva atat de mic

ai sa vezi ana ca totul va fi bine!

dandana 18+

Mergi la inceput